-
Skvělej Let's (not) play Need for Speed: Rivals
http://www.youtube.com/watch?v=eDA37BmvNwM
Zdá se že PC konverze se moc nepovedla -
-
Konverze se opet nepovedla. Hra se nepovedla vubec. *4*
-
-
Naopak ta hra je milé překvapení. Oproti předešlému dílu je to posun dopředu. Sice mě to tolik nebaví jako staré NFS, ale přiblížilo se to zábavností ke kořenům. Tudíž jako obvykle, prvně zahrej a pak začni něco kecat.
-
-
Ne, ja to asi nehral ale to je jedno vzdyt o muj nazor nejde. Proc bych se snazil ho prosazovat.
Me se nelibi technicke zpracovani, alespon textury kdyz jsem to prvne zapl bylo to takove nemastne, neslane ale budiz... Co jsem ovsem necekal ze tak moc budou hazene klacky pod nohy hraci ktery si to ani nezaslouzi, tak napr policie ta povysila a ted vas "Bustne" uz pri narazu, aby toho nebylo malo pokud se tak stane jste opet na mizine. AI podvadi stale, kdyz clovek nema potrebne prostredky na nova auta tak ma smulu tudiz jsem vypl CAR a dal COP to mne ve novem NFS HP bavilo nejvice. Jenze to by musel mit clovek krom novych aut postupne odemykanych a "donucovacich prostredku" , i jinou motivaci a krom Levelovani a pote nic nerikajicich cut scene nema. Takze asi beru zpatky to co jsem rekl o Most wanted (na ktere jsem tehdy pozapomel ) Za tim se mi to jevi na 6/10. (X360)
-
-
Většina recenzentů by s tebou nesouhlasila. Sbírá to devítky a já si to na PS4 asi časem pořídim
-
-
Recenze me moc nezajimaji, mam na mysli "OLD Gen" jenze pochybuji ze by se na nextgenu z toho co lze videt zlepsilo.
-
-
-
a pak at po mne nekdo chce, at toleruju konzole, kdyz tohle je jejich "zasluha"...
-
-
lol, tohle je zásluha EA a nikoho jinýho.
Krom toho nemůžu uvěřit že pořád vycházej hry s neskipovatelným intrem. Jednou bych rád pochopil proč to ty vývojáři dělaj -
-
ne, to je zasluha retardovanyho fps locku, kterej vyzadujou konzole
30fps je zalostne malo, ale konzolistum to nevadi, tak se tomu prizpusobi klidne cela hra, proc ne -
-
Co to tu zase meleš.
-
Kdyby to co píšeš byla pravda, měli by fps lock na PC všechny konverze.
-
-
tvuj smysl pro korelaci bych chtel mit...
samotnej lock je konzolovina, to ano, tady je to ale jeste mnohem horsi, rychlost hry je vazana na fps, takze vypnuti locku je k nicemu
a kde prisli zrovna na to, ze to navazou na 30fps? to snad uhadne kazdej, i jack *5* -
Obcas maji a je to celkem neprijemne , musi nato pak vychazet patch nebo jine neoficialni upravy. *3*
-
-
-
-
-
Já myslel, že to na začátku závodu schválně zrychlil, abychom se někam po všech těch tutorialech a cutscénách dostali a ono to takhle opravdu jede na 60 FPS. *15* Zvláštní vývojářský vtípky.
-
-
Na disku DMC nebude žádné skryté DLC do hry, slibuje Capcom.
to jen dokazuje že Capcom udělal kvalitní čistku a všechny zbytky DLC které v základní hře jsou kvalitně smazal. -
-
ne, to znamená, že už je nebude skrývat a budou tam přímo vidět.
-
-
Black Ops 3 Trailer
http://youtu.be/rEBfvTKXwPk
Trailer je nádherný, hra nebude. -
-
Bohužel.
Vždy udělají super trailer + hodně keců a nakonec z toho vyleze průjem. Navíc to je MP hra a tedy nějaké kecy které se v tom traileru řeší jsou zbytečné. -
Problém je, že na rozdíl od Deus Ex si z takového zajímavého konceptu vezmou jediné, nejspíš nějakou schopnost na ovládání protivníků... Protože jinak by to nemohla být i nadále tupá střílečka.
-
Oficiální twitter Deus Ex reagoval :D https://twitter.com/DeusEx/status/591328359197462528
-
Úplnej nostradamus. Nemusíme se bavit o tom, že hra bude naprostá parádička. Za pár dní trailer a jasná předobjednávka. Jsem zvědav na víc informací.
-
-
Tak hlavně nezapomeň i na Season Pass
-
-
Nevím to co je za magořinu, ale nepotřebuju. Stačí CoD s kampaní za plnou.
-
-
-
Inspirace Deus Ex ? Škoda, že tak zajímavý námět je prezentován v tak jednoduché hře. To už je lepší počkat právě na Mankind Divided.
-
-
Evropské konzole Xbox One pravděpodobně nepochází z Číny, ale z Japonska.
jedná se o PS4 ne o XBOXONE *3* -
Spekulace: Horizon Zero Dawn se bude odehrávat v Coloradu.
Spekulace: Pochod Praha-Prčice letos povede z Prahy do Prčic. Čekáme na potvrzení od Ministerstva sportu a České geografické společnosti. -
-
No ale zase pozor. Kolik let už Rallye Dakar nejenže nemíří do Dakaru, je to dokonce úplně jinej kontinent.
-
-
Neblázni změna názvu by stála majlant, tak se bůbec nevyplatí.
-
-
-
Hry na více monitorech
Máte nějaké zkušenosti s hraním na více monitorech?
Nemyslím tím Surround nebo Eyefinity, ale že máte na dalším monitoru např. ovládací prvky, radar nebo mapu.
Zkoušel jsem jeden mód pro Armu a celkem mě tohle řešení zaujalo, rozhodně mi přijde lepší než různé doprovodné aplikace na mobily.
Nějaké tipy na hry, které podobné řešení umožňují? Díky *3* -
-
Jediny hry co me napadaji co to podporujou jsou world in conflict a supreme commander, kde ve wic je to pouze zvetsena minimapa a nejde na to ani klikat a v supremovy je to plne podporovany se vsim vsudy.
-
Dobry to je pro letecké simulátory i pro závody, kde se rozhled hodí. Ani tam nevadí ten rám. u fps to je na nic. Zbytečný.
-
-
Si to ani neprecet a hned reagujes pise ze ho zajma vyuziti druheho monitoru na mapu nebo statistici a ne na prime hrani
-
Ram nevadi kdyz mas tri monitory ale u dvou teda nevim...
-
-
To je mi úplně jasný, proto jsem právě psal, že tohle řešení mě nezajímá (Surroudn, Eyefinity)
Spíš jde o nějaký doplňující info viz. ta fotka, vlastně způsob co používá 3DS. -
-
Pcars toho ma plnou stranku a jsou tam i reseni pro druhy monitor - http://www.projectcarsgame.com/apps.html
-
vždyt ti odpovedel že je to na nic tak neotravuj, nebo se prihlas jako dobrovolnik do syrie
-
-
-
-
-
Nejlepší herní film?
http://alturl.com/wmvzq -
-
Nintendu po E3 2012 konferenci klesly akcie na japonském trhu o 2,68 procent, Sony si polepšilo o...
Žeby recyklace příběhu z Příšerky s.r.o.? -
-
"kopirovani" = remix
vsadil bych se ze se tohle da napsat i o priserkach, ale film kterej Priserky s.r.o "kopirovali" je urcite starsi takze to neni tak na ocich :) -
Tohle nemusí být vůbec vůbec špatné ....
:) Příšerky můžu a Q berta taky ;)
-
-
-
Další úžasně důležitá US petice.
Declare the day of launch of major video games a national holiday -
STEAM konečně nabízí The Elder Scrolls V: Skyrim (včetně datadisků) už i v našem regionu.
Úúúúž? *15* Teď už mně možů tak akorát políbit pr*el... a o půlnoci, až nebude nával. *2* -
Update: PC verze GTA V nebude obrněna DRM ochranou Denuvo, kterou již využilo Lords of the Fallen či FIFA 15. (původní spekulace)
Díkybohu... -
-
Teď už jen doufat aby tam nenarvali něco horšího. Jinak to bude asi první GTA který si koupím.
-
-
Cože? Teprve první?
-
-
To potěší a tento krok není častý.
+ body
-