Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový díl Need for Speed vyjde až v roce 2015 a postará se o něj Ghost Games.

Co myslíte, čeká nás další kravina? Je to zvláštní, osobně si myslím, že jo, přesto tak nějak pořád tajně doufám, že se ta značka opět zvedne, už jen díky 90tým létům, kdy měla zvuk mezi hráči. Mezi hráči. Ne mezi těma pitomcema, kteří považují několik posledních dílů za povedené.
    • ucho
      ty poslední díly byly celkem povedené.
  • MickeyMutant

DDoS útok kvůli recenzi

Stránky Jima Sterlinga, autora zdrcující recenze No Man's Sky, se včera ocitly pod DDoS útokem. Pravděpodobně právě kvůli jeho hodnocení hry. Zřejmě poprvé, co si někdo dal práci s blokací stránek kvůli recenzi*15*Vzhledem k tomu, že jeho stránky jsou bez reklam a jsou financované odlišně, tak mu podobný incident zřejmě může jen přidat na popularitě.

Trochu mě překvapuje, že Games (byť jen kvůli novinářské solidaritě) tohle aktuální a zajímavé dění naprosto ignorují, tak jako třeba nedávné události kolem Denuva, které probíral celý internet. Je sice fajn, že si jedete svou agendu, ale občas by nebylo na škodu rozhlídnout se, co se děje ve světě a zareagovat. Prst na tepu doby, soudruzi!
    • Ten tlusťoch se té hře vysmíval ještě před vydáním a těšil se, jak to zařízne, takže dostal, co mu patří. Teď k tobě. Jsi otravný jako vřed na prdeli, najdi si proboha nějakou činnost v životě a přestaň tu všechny otravovat, jsi dosti trapný exot a tvoje příspěvky jsou stejně daleko od vtipnosti jako ty Drastíkovy a Veskoslavovy.
      • MickeyMutant
        Tlusťoch teď bude díky tomuhle incidentu populárnější než kdy předtím, DDoS kvůli recenzi na hru – to tu ještě nebylo. Takže ano, dostane, co mu patří.

Teď ke mně. Rosí se mi čelo a podlamujou kolena, když zjišťuju, že mě na internetu někdo nemá rád. Nejspíš se mi kvůli tvé nevlídné reakci teď bude špatně usínat.
    • Draken69CZ
      To víš recenzovali Pokémony *15*
      • Chim
        A překládali dvacátý článek o Civilizaci.
      • MickeyMutant
        Já se zas těším na podzim, kdy si budu moci přečíst závěr recenze Inside od seňora Olejníka. To budou ty dva nejvybroušenější odstavce, jaké kdy internet přinesl.
  • VaZqeZ_EU

Interview with DARTH!

Rozhovor (anglicky) se slavným "pro mně určitě" herním vývojářem a moderem DARTH!!!
    Je známý hlavně kvůli nejlepším módům do série Total War.
    Například - DarthMod Empire / DarthMod Napoleon a jeho nový počin v herním studiu - Ultimate General Gettysburg! *2*
    https://www.youtube.com/watch?v=jW_wKCbfh6U
    • Inquisitor
      Jo výborný módy, bez nich už si Total War neumim ani představit.
      • VaZqeZ_EU
        Nejlepší je, že neměl nikdy velké ambice, a ty módy "zpočátku" dělal jen pro sebe a přátele. Dokonce i to herní studio ho oslovilo samo, aniž by se o tu práci zajímal. *4*
        Škoda, že ta jeho angličtina (je to Řecký občan) není alespoň o trošilinku lepší.
        Ale milerád mu tento nedostatek prominu *1*
  • Do Call of Duty: Ghosts vyjdou DLC exkluzivně pro XO.

Exkluzivne ve smyslu o tyden drive *3*
  • Britský žebříček prodejnosti 6. týdne roku 2017: 1. GTA V, 2. Nioh, 3. Resident Evil 7.

To je GTA V i po třech letech stále nejprodávanější hrou? To je co říct už. Chápu že se Online část hry stále drží, ale kde se furt berou lidi, kteří si to i teď kupují jako nový?! o_o
    • Jack1947
      Si to to asi kupujou furt dokola nebo jak *1*
  • Podle Josefa Farese (režiséra firmy Starbreeze) hry trpí. Proč? Protože kvůli tomu, že od nich mnoho...

Takže oni dělaj hry co zaberou pět hodit, Jsou na principu WOW efektu, Je to pořád dokola, nuda a pak sis těžujou že lidi chtejí hru co zabere aspon 10 hodin minimálně? Ok dělejte si hry na jedno odpoledne, ale nepočítejte s tím že za ně dám Litr. Skyrim sem hrál přes 150 hodin a nenudil sem se asi pet minut....
    • nekromant33
      A kdyby melo jit o FPS: Bioshock taky cloveku tech 10 hodin nebo jak dlouho trval (myslim prvni) necpal do hlavy tisice vybuchu, wow efekt znamenalo to ze clovek jen objevil krasne nadesignovanou velkou halu kde se odehrala prestrelka s 3ma splicerama. Hry trpí, ale z důvodu toho, že herní designeři nemají fantazii aby dlouhou hru naplnili rozmuně

edit: nehledě na to, že modern warfare a první CoD mě v kampani která zabrala taky max. 6 hodin bavili
  • Lukyz

Switch titul Fast RMX poletí v rozlišení 1080p při 60 fps, a to i v případě split-screenu pro čtyři hráče.

Aha, zaměřujeme se na mladší věkovku alá booom nebo Re-Play? *7*
    • 0011
      Jak to myslíš? Jako že prakticky klon Wipeout je pro mladší hráče, nebo to že mladší řeší fps a rozlišení? Jestli implikuješ, že naznačují, že se z 1080p najednou stane 4k/60fps, tak já to tam nevidím
      • Lukyz
        To je celkem vtipný, že většinou se tady na nějaký technický parametry jako rozlišení nebo framerate kašle, ale výraz "poletí" mi přijde cool jak BubbleTea *1*
        • 0011
          Já teda výraz poletí používám dodneška od dob 286, kdy jsem ještě ani neměl vlastní PC, a znám to od starých ajťáků(=lidi co ještě pařili space invaders) většinou to používám, když se mě někdo méně technicky zdatný zeptá, jak mu boběží hra xy, když má silný stroj nebo má v úmyslu hrát něco staršího, tak odpovídám, že mu/jí to poletí. Na druhou stranu u konzole je to divné používat, protože jsou všechny stejné a tudíž to půjde všude stejně, ale i tak je to docela achievement při 4splitscreen mít stabilních 60 fps
  • jakubc

Obrazem: Grafické porovnání finální verze Zaklínače 3 s trailery na hru z předchozích let.

Wow, už jsem úplně zapomněl, že měl třetí díl vypadat tak úchvatně. Sice se na hru opravdu těším a ošklivou bych ji nenazval, hlavně detaily na modely postav a obličeje jsou stále super, ale downgrade je to masivní.
    • Femto
      tak nějak bych řekl z těch prvních dvou screenu, že Witcher 2 je next-gen a Witcher 3 je exluzivně pro PS3/ Xbox 360, ale nejspíše to bude špatně zvoleným screenem...
      • jakubc
        Witcher 2 vypadá fantasticky, bohužel rozmaže cokoliv dál než pár metrů. A to jako FEST rozmaže. :-)
  • nekromant33

První záběry ze hry od Warhorse

http://www.gametrailers.com/videos/sh4uic/cryengine-3-gdc-2013--licensee-showcase-trailer

3:37
    asi to nejlepší nakonec *15*
    • P1trs
      fakt pekny, rozhodne nejlepsi z tech ukazek
      • No jedno z nejlepších Star citizen taky nevypadal vůbec špatně.
    • USER47
      Ještě přidám odkaz na YT, ten GT přehrávač je debilní.
      http://www.youtube.com/watch?v=MrvzClrJmDI

Moc se mi to líbí, zejména ten poslední záběr do krajiny ukazuje, že se jim opravdu daří udělat přirozeně působící krajinu, což je u podobnejch her dost rarita.
      • ucho
        některé hry nic moc, některé vypadají zajímavě, ale warhorse opravdu vyčnívá tím reálným prostředím. bylo by fajn, kdyby se jim to povedlo, bude to něco jiného v herním světě...
  • Vývojáři z Koramgame chystají novou MMORPG do prohlížeče s názvem Dragon Born. Na jedné straně...

Dragon Born?!? Tak to budou mít právníci v Bethesdě zase pohotovost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit