Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Vím, že chvíli bude chvíli trvat, než odstraníte porodní bolesti, ale poslušně hlásím, že v Opeře (v. 52) je celé fórum dost rozbité. Nefunguje automatický fade-out notifikací, při kliknutí na reagovat to automaticky nesescrolluje na konec stránky a nic neindikuje, zda zrovna na někoho reaguji, nebo píšu samostatný příspěvek; okénko pro komentář má podivný tvar a ještě podivnější barvu fontu.

Edit: Samozřejmě, že se tohle odeslalo jako samostatný příspěvek. Tolik k tomu, zda funguje tlačítko "reagovat" :-)

Edit 2: Palec nahoru za filtrování vláken jen s mou účastí. Palec dolů za to, že teď v přehledu diskuzí nejde vidět, zda někdo reagoval na můj příspěvek, stejně jako nejdou vidět poslední diskuze, kam jsem přispívala. Odstranění tlačítka "nesouhlasím" se mi sice nelíbí, ale chápu, proč jste k tomu přistoupili.
    • 0011
      Odstranění tlačítka nesouhlasím se mi taky nelíbí, ale moc se mi líbí že na hlasování musí být člověk přihlášený takže tu nebude naklikáno od trolů, teda alespoň od těch neregistrovaných😀
      • i586
        Pokud udělali zdejší soudruzi chybu svázáním lajků s IP adresou a ne účtem (což by mě nepřekvapilo), tak žádnej konec trollů nehrozí. Nezmění se nic. 

Už jen to, že sem v nových diskuzích viděl anonymní a inkognito posty, přesto, že tam vyžadujou přihlášení, dává tušit, že je to tady z bláta do louže. Opět.

• sleepless
          Ne, není to vázané na IP adresu, ale na účet. A nejsme soudruzi.
          • Jack1947
            Takže o ničem.
            • sleepless
              Změnit IP adresu na jeden klik je dneska tak snadné, že by to stejně nemělo smysl. Účty máme naopak pod kontrolou mnohem lépe, protože jsou u nás.
              • Jack1947

Reakce na příspěvek:

Opravdu proto mi nešlo zde přispívat ( ne že bych to dělal) z anobnymizeru nebo ověřených českých hide ip... jinak pokud vám to pomohlo takhle nemám nic proti. Vím že to je těžké a zaobírat se s tím na ůkor třeba kvality webu by asi moc smysl nemělo. Tak je to taková beta/alfa zkusíte uvidíte o to jde ne ;) nevšiml jsem si o připomínky, náměty ? to zde bude nebo místo toho budou bleskovky.
              • i586

Reakce na příspěvek:

Aspoň že tak. Na druhou stranu to stejně nezabrání tomu, aby si někdo neudělal 10 účtů a dával si lajky.
      • Jack1947
        Co se ti nelíbí že mi někdo nemůže naklikat 20 mínusek aniž by to přišlo divné ? Vždyt to bylo trapné, takže konečně maji trollové konec.
        • Takový jako jsi ty a nebo soudruh Predátor si ale ty palce dolů pravidelně zasluhují.
          • Jack1947
            Tímhle ale jen potvrzuješ co jsem napsal, nemá to smysl řešit - a nejde jen o mě ale v některých diskusí prostě fanbojs solidně tenhle systém rozbíjely.
            • Rozumíš psanému slovu? Zrovna tobě nikdo naklikávat nic nemusel, ty ty mínuska prostě schytáváš protože tvoje názory a projev jsou naprostá tragédie. Nepochybuju o tom, že palce dolů pro tebe byli naprosto legitimní.
              • Jack1947

Reakce na příspěvek:

Hádat se s tebou nebudu ale o "rozumíš psanému slovu" se dá hodně polemizovat - navíc jsem jasně psal že to je fuk ale když najednou někdo má 11mínusů nebo i 20 už je něco špatně, může to být jak žíkáš ale ve většině případů spíše ne. Takže to odstranění pomohlo, navíc jsem to psát nechtěl ale tím ses přáihlásil k těm co klikali neřikám žes zrovna naklikával. Názory to beru ale hodnocení oblíbenosti užiovatele mínusy to teda ne... takže za mě jen plus.
        • 0011
          Já bych tu nelíbí nechal, ale tak aby hlasování nebylo anonymní. Tím neříkám že bys těch 20mínusů neměl, akorát tentokrát bys viděl od koho 😀
          • Jack1947
            No něco na tom bude - jenže trollům by to bylo jedno naopak by tu musel být nějaký limit na ip aby sem nemohli hlasovat a přispívat pod někoika nicky z jedné adresy potažmo nějakej tracker jenže chápu to je boj horší než se starými větrnými mlýny...
    • Lukyz
      Jen dotaz. <a href="https://imgur.com/yVXsFfl">Takhle</a> to má opravu vypadat? Esteticky mi to přijde dost zvláštní, prakticky je to nudle se spoustou místa okolo (na bannery?) AB na vašem webu vypnut. 
      • Draken69CZ
        Jako ta nudle je fakt hrůza, ale to se asi jen tak nezmění, jinak mi to pořád ukazuje že tu jsou nové příspěvky i když už jsem tu byl několikrát a žádný nepřibyl. Chrome a neaktivní AB.
      • sleepless
        Ano, je to místo pro reklamní zóny, které ještě nejsou nasazené.
        • Draken69CZ
          Njn ale na větším monitoru i s reklamou tam je pořád dost volného místa, na 4K tu musí být vůbec labůžo screen. Ať je reklama od krajů a zbytek responzivní web.
          • sleepless
            Až budeme dělat redesign Games (do responzu), budeme na to pamatovat. Zatím šlo jen o zprovoznění nových diskusí na Tiscali projektech.
            • Draken69CZ
              Jasně to chápu, jinak nešlo by odlišit barvu v "nový příspěvek" a "upraveno" aby na první pohled bylo jasné co je co?
          • Jack1947
            Toho se nedočkáme, aspon že dneska se dá normálně web prohlížet.
    • sleepless
      Ad rozbité fórum v Opeře - je to se zapnutým Adblockem, nebo bez prosím?
    • sleepless
      ¨Chvíli to trvat bude, ale samozřejmě na to mrkneme. Díky za info.
  • VaZqeZ_EU

Kingdom Come: Deliverance

Video Update #12
    https://www.youtube.com/watch?v=L4Eq2na6neI
    • Pak, že nic nemají :D jak někteří říkali. Tohle vypadá suprově a snad i grafika se zlepšila.

A stále do bety nedají vše!
      • Potěšily halapartny a píky.
        Pokud vím, dlouho s nimi ve WarHorse váhali a nedivím se tomu.
        • v tom pripade uz vim, cim budu diktovat mirovy podminky lisce rysavy *1*
  • Lukyz

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone (launch trailer)

https://www.youtube.com/watch?v=ffdxS9R6NTE

*2*
    • sranda že heroes of the storm, heart of the swarm i tohle maji stejne inicialy.
  • smejki

Peter Moore prorokuje, že za 5 až 10 let budou mikrotransakce v každé hře, přičemž základní...

vo co že ne.
    • Cahir
      Já bych tomu i věřil, alespoň u mainstreamu.
  • GAMEZ!

UFO Afterlight https://www.humblebundle.com/gift?key=X4sTyDNyKPBYFuFk
    On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One https://www.humblebundle.com/gift?key=vaPDHD6KGqtcWDYX
    Shadowgrounds https://www.humblebundle.com/gift?key=anmBVbXhyvfBtCuy
    Alpha Prime https://www.humblebundle.com/gift?key=EsA6pSKz6aFcWVkW
    Bonus do World of Warplanes (Supermarine Type 224 + 300 goldů) HTR6M-AS84U-4FW93-7DT22
    Fish Fillets 2 https://www.humblebundle.com/gift?key=Wr6AcK7efdVMurHs
    • Díky, vzal jsem si letadýlko :D
    • Vzal jsem si UFO, díky *4*
    • Ďakujem za Alpha Prime.
    • Hudy1141
      Děkuji za Fish Fillets 2 !
  • GTA San Andreas pro mobily příští měsíc.

http://socialclub.rockstargames.com/news/article/51870/grand-theft-auto-san-andreas-mobile-coming-this-december
  • Miserius

Activision: Nízké prodeje Call of Duty: Ghosts nejsou příznakem unavené série, ale jsou zapřičiněny...

*1* To jsou šprýmaři
    • ucho
      náhodou na next gen konzole bylo 700k předobjednávek, což taky není tak zlý. COD BO2 na tom byl celkově líp, ale COD Ghosts není určitě žádný propadák. pořád se to prodává jako banány.
    • Ano, a preto je COD najpredavanejsim titulom na next gen aj ked je technicky uplne ubohy. Activision co dodat.
    • Ronox
      Kdo psa chce bít, ten si hůl najde. Možná je to u dalšího dílu nemile překvapí a konečně trkne do očí. Já z celého srdce přeji obrovský úspěch TitanFallu a i když je teď BF série hodně kopíruje, tak i jim s dalším dílem, aby je sesadil někdo už a oni se mohli zamyslet.
      • BookerDeWitt
        V Titanfall vidím obrovskej potenciál a pokud se do jara neobjeví "must have titul" pro PS4, tak jdu 100% do Xbox One bundlu s touhle hrou. Teprve nadcházející rok by se Activision měl připravit na propady v prodejnosti a to veliký, pokud se Titanfall opravdu povede.
        • Ronox
          Tak já beru Titanfall rozhodně na PC jako každou jinou FPS onlinovku. Pokud by to byla čistě exkluzivita, tak bych určitě přemýšlel jako ty :)
        • Jack1947
          Taky to tak vidim, no uvidime treba to jeste "zkazi". *3*
    • Jack1947
      Uz by toho mohli nechat a venovat se necemu jinemu, holt herni byznas neni pro kazdeho. *4*
      • Inquisitor
        Třeba by se mohli věnovat recyklaci, když už v tom mají takovou praxi.
    • Veskoslav
      No nám i na škole říkali, že neúspěch musíme na někoho hodit. Veřejně přiznat u sebe chybu je poslední možnost *1*
      • *1*
  • Metro: Last Light

Na Steam dnešní akce na Metro: Last Light Complete Edition za 9.99€... neváhej *3*
    • Inquisitor
      A nebo taky Dead Space 2 za 2,49 €
  • MickeyMutant

V Madden 16 naleznete mezi diváky i ženy.

Taková hereze by třeba ve starém Řecku neprošla.
  • WhySoSad
    Pořád se tu nadává jak je všechno špatně, ale pochválil už někdo ten "novej" přehrávač, ve kterým už je 1080p a nevypne mi zvuk pokaždé když chci ve fullscreenu změnit hlasitost ? *3*
    • Keyz
      Ještě aby dávali videa v 1080p a také tak vysílali a bude to slušné :)
    • Tak oni to po roce už konečně opravili? No tak v tom případě teda patří redakci velká gratulace. Haleluja, líbám všem nohy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit