-
Stahujte demo finále adventurní trilogie s názvem Blackwell Epiphany.
Série Blackwell není trilogie. Ach ty Bleskovky. -
-
Trilogie je jediné srozumitelné slovo pro sérii více pokračování. Slova pro čtyři, pět, šest atd. dílů skoro nikdo nezná, tak se radši nepoužívají, aby čtenáři nebyli zmatení a frustrovaní. Čteš-li "trilogie", doplň si libovolný počet.
-
-
Když už autor považuje čtenáře za hlupáky, které frustruje vlastní nevědomost, mohl místo chybného překrucování slova trilogie použít "sérii".
-
-
To by ale nebylo o čem diskutovat. A to by bylo škoda.
-
-
3 - trilogie
4 - tetralogie
5 - pentalogie
6 - hexalogie
.
.
.
Trilogia urcite nie je jedinym zrozumitelnym slovom pre viac pokracovani ;) -
-
*4*Dík za oba komentáře. Musíte si ale uvědomit, pro jaké publikum přinášíte informace. Bleskař to dělá odpovídajícím způsobem. Kdyby napsal heptalogie, tak ho tu umlátí čepicema. A dobře mu tak.
Takže trilogie Harry Potter, Alien trilogie, Star Wars, Rocky, Indiana Jones - všechno trilogie. Se stim smiřte. -
-
astrální jošida
No jisté je že každý zná výraz pro to co tu šíříš ty, to je jasná hovnalogie. Dříve si neměl tak stupidní komenty. Máš v životě moc nebo málo drog? Nebo jiné problémy? *14* -
-
Ja myslim ze uz Mickyho omrzelo bejt furt ten "Spravnak", tak se priklonil na temnejsi stranku. *2*
Néé, vzdyt on porad pise dobre... nikdo neni dokonaly holt - Jak se rika zkusit se ma vsechno. ( tedy rika ale nevim no... zdali to tak brat *7* ). Jinak je to ale furt starej znamej Mickey a to si myslim ze by jsme si toho meli vazit. *4* Nebedovat nad tim.
-
-
Sorry, ale větší stupiditu jsem ještě nečetl. A bylo by mi fuk, žes to nevěděl, kdybys to alespoň přiznal - i múdrý schybí, ale tvrdohlavý trvání si na takový hovadině, kterou si navíc můžeš dohledat v jakymkoliv slovníku cizích slov nebo ve výkladovym, to je už fakt na hlavu. Trilogie má tři díly, se stim smiř.
-
-
Dobrý, tak dík za poučení... že s některýma lidma je to marný.
-
ROFL dobrej damage control. Ale fakt by bylo jednodušší přiznat chybu, než to svádět na sarkazmus. A i kdyby ti to někdo sežral, tak sakrazmus neznamená dělat ze sebe bezúčelově nevzdělance a jestli si to u kompu řikáš s ironickym podbarvením, tak mám pro tebe smutnou zprávu. Z textu se tón bohužel vyčíst nedá, gumo. *15*
Anyway... příště radši poděkuj, že tě někdo slušně opravil a ty ses dozvěděl něco novýho, místo vymejšlení si pohádek a kopání kolem sebe jako vzteklý děcko. -
Volové! To, že si dělám prdel, vám mohlo docvaknout nejpozději v momentě, kdy píšu o zmatených a frustrovaných čtenářích Games.cz z cizích slov. Výčet filmů, z nichž žádný není částí jakékoliv trilogie, je pak už jen taková poslední rána palicí pro ty, kteří to snad pořád mohli brát vážně. To fakt u všeho potřebujete smajlíky nebo tagy < sarkasmus >?
-
-
Ne. Trilogie znamena neco co se sklada z tri casti. Kdyz nechces pouzivat konkretni pocet tak pouzij slovo "saga" Star Wars sága, Harry Potter sága atd.
Jinak tetralogie a pentalogie se pouziva casto.
-
-
-
To je hodne hloupej argument. *1*
-
-
-
Redesign konkurence
Všimli jste si už, že Bonusweb udělal redesign stránek? Bohužel to zatím vypadá, že k horšímu...udělali z toho další záložku v iDNESu. Jsem tedy rád, že se alespoň redesign tiscali docela vydařil... :) -
-
Funus webu už pomůže jedině černej futrál a pohřební .. tam by musela přijít totální změna jako zde na tiscali tzn nabrat opravdové redaktory. Velehnusnější design už je jen taková poslední kapka. :) Ty japka mluví za vše, nic výstižnějšího tam dát nemohli.
-
To logo!
-
A na doprovodnym ("ilustracnim"?) obrazku banda vysnorenejch japek *1*
No jak jinak. *7* Kupodivu jsou ale na BW pomery nejak moc obleceny *1* -
-
Nj, vidíš...mně to ani nedošlo, co je tam za obrázek :) No co, je to jejich boj...udělali z toho přesně to co chtěli. Ale co čtu názory návštěvníků, tak ti jsou z toho opravdu "nadšení".
-
-
-
valkyria chronicles bude na pc :)
https://twitter.com/SEGA
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/valkyria-chronicles -
-
Tohle?
https://www.youtube.com/watch?v=awxuj9bTJrc
-
-
Podívejte se, jak by mohlo vypadat The Elder Scrolls V: Skyrim, kdyby vyšlo na next-gen platformách...
já bych to viděl spíš takto: http://www.youtube.com/watch?v=cSD2imv14cc&feature=related -
-
No asi najrealistickejší les, ktorý som kedy v hre videl, je v The Hunter http://www.thehunter.com/pub/ (je si tam možné stiahnuť aj betu alebo čosi také)
-
Je to moc hezký, ale když se jen grafika hýbe kolem 15fps, s AI a vším tím kolem by to asi byla týdenní slideshow :)
-
-
špičková grafika patrila vždy špičkovým grafickým kartám ... to video je z ATI HD 5750 čo je dnes prakticky low-end. AI a väčšinu "toho kolem" počíta procesor.
-
-
*5* +1
-
-
Některé textury v X360 betaverzi Battlefield 3 nejsou úplně vymakané.
A co ste cakali ? Ze vsetko bude vycackane ako v PC verzii ?
Rozdiel 5 rokov medzi XBOX a dnesnym HW PC... a to ze BF3 je port z PC na XBOX(Ano citate spravne) robi svoje..
Este vidim ako sa budu konzolisti stazovat :) -
-
Konzolisti nemaj ve zvyku stěžovat si na textury. Nejsme graphics whores :-)
-
Tak taky je to ještě pořád beta že...
-
-
Hitman: Agent 47
Tak nového Hitmana zatím dost propírají, Metacritic krásných 29% (Reviews rating) i můj oblíbený Jeremy Jahns zrovna nejásal štěstím.
Nikdo od toho beztak nic nečekal, ale i tak je to škoda. Premiéra v ČR je příští čtvrtek, najde se tady nějaký odvážlivec, který na to zajde do kina? *4*
"If you strip away all the gunplay, Hitman: Agent 47 would be about 10 minutes long." -
-
To mi nedělej, lekl jsem se, že jde o hru... *3*
-
-
Vývojář hry ReCore zmínil na svých stránkách nejen Xbox One, ale i PC verzi hry. Později byla informace stažena.
Přesně. "Ono to už vyšlo, vždyť první jako-epizoda měla být až na vánoce ..." sem si řek. To sou ty přídomky k názvům, v kterých se člověk ztrácí ;]
-
-
Metacritic? A kdo je sakra Jeremy Jahns? Jedině, kdo ten film zhodnotí jak má bude asi jenom Verbal.
-
Já se hodně nasmál u prvního traileru, ale když sem viděl ten další v kině, tak sem měl chuť odejít z kina dřív, než začal hlavní film.
Ale docela mne to mrzí, protože v herní podobě je to jedna z mých absolutně(kromě Absolution) nejoblíbenějších sérií a pořád si myslím, že má v sobě potenciál na kvalitní filmový zpracování. -
To snad ale nikoho nepřekvapilo, ne? :)
-
-
Slušnej hon na čarodějnice.
-
GTA V 7x v Guinnesově knize rekordů
http://www.guinnessworldrecords.com/news/2013/10/confirmed-grand-theft-auto-breaks-six-sales-world-records-51900/
1. Best-selling action-adventure videogame in 24 hours
2. Best-selling videogame in 24 hours
3. Fastest entertainment property to gross $1 billion
4. Fastest videogame to gross $1 billion
5. Highest grossing videogame in 24 hours
6. Highest revenue generated by an entertainment product in 24 hours
7. Most viewed trailer for an action-adventure videogame -
-
Myslim ze zcela zaslouzene. *3*
-
-
Fallout New California