-
Ubisoft zveřejnilo promo video k Just Cause 4, ve kterém nic netušící děvčata tančí za zády...
Asi by tam mělo být Just Dance 4 místo Just Cause 4 *5* -
-
Díky za info *8*. Pokud si dobře vzpomínám, tak to není poprvé, co mi prsty ulítly z Dance na Cause *16*
-
-
Stávají se horší věci. *4*
-
-
Ubisoft zveřejnilo promo video k Just Cause 4, ve kterém nic netušící děvčata tančí za zády...
Ty jo ta jedna holka se tam rozbulí celkem slušně z té radosti teda :) By mně zajímalo, co ji zrovna v tu chvíli lítalo hlavou...
-
-
Bobby Kotick vysvětluje, jak se dostal k roli majitele baseballového týmu ve filmu s Bradem Pittem.
"Zkrátka potřebovali do role co největšího kkta takže mi zavolali jako prvnímu." ? -
Horizon: Zero Dawn vyjde 5. prosince v kompletní edici i na PS4.
"v kompletní edici i na PS4"
i na PS4? a kde ještě? -
-
Smejki Steamcode giveaway
Mount & Blade: Warband
5PXE3-9NQL3-JP75C
(regionální zámek pro CZ/SK!)
Hezký svátky :) -
-
Moc díky
-
-
Dark Souls 3 PC patch 1.03
Nový patch o dost vylepšil optimalizaci v pozdějších lokacích, kde to předtím jelo okolo 40fps to teď jede v 60 fps. -
-
Dneska mi poslali z krámku kde to kupuji dotaz jestli předobjednávka platí *15* pobavili místo aby mi poslali kam chtějí poslat peníze takhle mi odpoví až v pondělí než jím přijdou peníze ty jo budu hrát až koncem týdne *9*
-
-
-
Origin - další hra zdarma
tentokrát Plants vs Zombies
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/plants-vs-zombies -
-
Hmm, čekal jsem hru z bundlu. No nic, Plants vs. Zombies už se mi stahuje *1*
-
-
Přátelé, máte pls ještě někdo link na několikrát postovanej detroller?
Fungjuje na "nových" diskusích? Díky moc
-
-
Přitom by to vyřešil jeden dva permaban/y
-
-
Nevyřešili a bohužel ani detroller, dokud tu budou psychicky narušení jedinci co si vytvoří několik účtů denně. Myslím že konzolista má něco jako detroller přímo jako zabudovanou funkci, ale podle mě by bylo nejlepší řešení zrušit palce nahoru, ať debatuje skutečně jenom kdo chce debatovat, trolové odpadnou když zjistí že jediné co může dát jejich příspěvku váhu je argument, který nemají.
-
-
Mno, já trolly zvládám ignorovat, ale místního imbecila prostě už nedávám, takže bych to potřeboval nějak skrýt, toť vše. A nečíst to prostě nejde když je to naprosto všude.
-
Byl bych pro protože já to kvůli nějakejm palcům vůbec nejsem hoh😎
-
-
Hehe, tak dobře to se tady nemůže stát.
-
-
Háže mi to chybu při zpracování. Udělá se černá obrazovka a konec.
-
-
Ty bys sis nikoho neodtrollil nikdy 😉 nojo asi ho bude muset někdo předělat ( ucho možná ?)
-
-
Tak třeba si chce vypnout místního dojmologa a mámnázornavšeckologa, mistra Jacka1947 :)
-
-
Redakce chce asi at je tu hodne komentaru a Jack zvladne diskutovat sam se sebou u vsech clanku a vypada to pak, ze o games je velky zajem.
-
-
Tak tak, nicméně já píši k věci a věcně, neřikám že pokaždé kvalitně ale moji fanoušci už jsou zvyklý na určitou kvalitu. Sám se sebou těžko ale proč by měl být komentář bez reakce ( což se většinou moc nestává) méně hodnotný než zaobalené hooovnooo plné žumpy ? ( a sračeekk)😀
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Kdyby DETROLLER fungoval, minimálně půlka čtenářů by si tě vyhodila ze života, protožetvůj styl a přednes nikdo zas tolik nemusí 😉
Navíc vůbec neznáš slova jako empatie a tolerantnost.
-
-
-
Je vidět že milého kolegu moc dobře neznáš, kolego. Myslím že kdy by si mě půlka webu odtrolilia tak by to pro ně mělo nedozírné násleedky😉😀😛
-
-
-
-
-
Pro ty,co nemají fejbůk,tu mám klíč na Metro 2033
8Y963-VN3TP-7CVNF
Opět ty lojzo napiš,zda si aktivola,aby to nezkoušela celá planeta voe.. *1* -
-
Díky, sice fb mám, ale z principu nikdy nechodím do těchhle akcí "sdílej a lajkuj", nicméně to Metro jsem zkusit chtěl, takže dík....
-
-
Super.. *1* mám dobrů náladu
-
-
...
-
-
-
-
Vypadá to, že Star Wars: Battlefront nakonec nebude third-person, ale first-person střílečkou.
No jakpak by ne. Oni sotva vymyslí něco jiného než další "recolor" od Battlefield3456789. *10* -
-
Vypadá to, že Star Wars: Battlefront nakonec nebude third-person, ale first-person střílečkou.
To niekedy vraveli, ze to ma byt third person? Ja som to stale bral ako jasnu first person zalezitost. -
-
Už vidim jak hraju za hera s mečem ve 1st person...
-
-
-
The War Z je opět na STEAMu v nové verzi. Dáte hře druhou šanci?
Ne. -
-
nechápu, proč týhle zas*aný zlodějně ještě děláte reklamu *16*
-
A už leze nahoru.No jo,amíci koupí i pytel hoven..
-
-
Má reakce >> http://youtu.be/4ZCKqx4g84E?t=1m42s
-
-
K u r v a!!!! *1*
-
-
-
Ne.
Ne.. -
Musim se priznat, ze me nejakym bizarnim zpusobem WarZ pritahuje.
Nejspis je to vina Rocketa,ze jeste nemame DayZ standalone :-).
Kdyz je WarZ zpet na Steamu,tak se clovek aspon nemusi moc bat,ze by mu zneuzili kreditku.
Autorum WarZ bych rozhodne cislo sve kreditky nedal ani omylem. -
-
Ty platíš kreditkou? *7* *1*
-
-