Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další DLC bojovnicí, která doplní soupisku Injustice: Gods Among Us, je Batgirl

Takhle se to dělá, každá další postava hezky spoplatněna... Není nad kvalitní DLC. Jen tak dál!!
  • Veskoslav

GoG AvP classic

http://www.pcgamer.com/alien-versus-predator-classic-is-free-on-gog-this-week/

http://www.gog.com/galaxy
  • Malleth

Activision potvrdilo, že již pracuje na pokračování Destiny.

10 year plan my ass
    • To je jako Pětiletky za v SSSR *1*
    • Ronox
      Ale dyť to bylo v tom plánu, který jim i utekl. Destiny základ, Destiny datadisk k základu, Destiny 2, Destiny 2 datadisk atd .. mezitím ještě DLC v rámci season passu.
      • Malleth
        Tenhle leak mi uniknul. Nechápejte mě špatně. Nejsem tak naivní abych si myslel že Activision vydá jednu hru a bude do toho sypat content zdarma nebo za rozumnou cenu. Ale doufal jsem že tak 2-3 roky se soustředí na to aby z Destiny udělali plnohodnotnou hru, která stojí za tu cenu než začnou dělat na pokračování.
        • Activision je vydavatel a ten má za úkol vydávat hry...na starost Destiny dostanou tvůrci..a Activision bude conent jen prodávat..Vůbec bych se nedivil kdyby na Destiny 2 pracoval tým ve velmi obměněném složení.
    • Sa teraz zacnu krutit ze mali plan pre znacku Destiny ako taku a nie jednu hru.
      • Jack1947
        Blázni kdyby už ted neměli naplánováno, na několik let dopředu. (u filmových antologií nic nového např).
  • cmd42

Humble Bundle - Upratovanie

Steam:
    The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack N8YZ8-96Q8V-G9GZ0
    Neighbours From Hell Compilation BIQ98-MX37W-9LADM
    Mirror's Edge JPKJZ-0T335-EIJ93

*4*
    • Díky za Mirror's Edge :)
  • Malleth

Při zapnutí Killzone: Shadow Fall nemusíte čekat u žádných startovních obrazovek - objeví se rovnou...

Konečně si někdo uvědomil že to lidi se*e. Doufám že ostatní budou následovat.
    • ringmancz
      ani v InFamous to nebylo špatný, rovnou do hry
      • Malleth
        jj, v podstatě i v GTAV to tak je, když pominu několikaminutovej loading, ale udivuje mě že i dneska je běžný, že před úvodním menu je asi šest obrazovek a často nejdou ani přeskočit. Jako třeba teď v Arkham Origins :(
        • Miserius
          Ja mam teda v GTAV R* animaci :)
  • Malleth

Knife of Dunwall

Už je na steamu, ale nejde samozřejmě koupit. Raaaaaage *16*
    • prudislav
      cenega :-D podle mě vydá cenega až komplet na CZ verzi všech DLC - ještě má vyjít závěrečná část Daudovo DLCčka(Brighmore Witches)
    • Malleth
      Tady je něco na spravení nálady. Walkthrough z Brothers:Tale of two sons vypadá fakt parádně.

http://www.gametrailers.com/videos/b3993u/brothers--a-tale-of-two-sons-exclusive-mountain-walkthrough
  • Miserius

Na Xbox Live Marketplace spadla cena Bully (75Kč), Midnight Club: LA (125Kč), L.A. Noire (400Kč), Red...

A na PS Store je GTA 4 za 165 kč pro kazdyho, ne jen pro toho kdo predobjedná GTA 5
  • langustyn

Minimální požadavky pro PC betaverzi Project Spark: Windows 8, Intel Core i5, Intel HD4000, 4GB RAM.

Néé už nám začínaj cpát windows 8... a bojím se že tohle nebude do budoucna jedinej případ
    :(

btw: vsechny ty tabletovy funkce do next-genu asi tky budou chtít W8 protoze 7cky nemaji podporu Smartglass
    • a o s tim, taky si neschopny adaptace ? Windows 8 jsou uplne stejne s tim rozdilem ze misto startu mas Metro, coz absolutne neni zadnej problem pro cloveka kterej je schopnej se adaptovat kdyz je cas na zmenu. Smeju se lidem co si tam cpou s*acky jako 3rd party start button apd.
      • Tak třeba mě by metro nevadilo, kdyby nebylo jen fullscreen. To je podle mě hlavní rozdíl. U start menu stále máš přehled o tom co je "na ploše". Hnusí se mi představa, že na velkém monitoru u desktopu mám celou obrazovku z.sr.nou velkýma ikonama a nevidím co jsem dělal. Stačilo by, aby si mohl uživatel vybrat, zda se celé metro zobrazí jen v dolním levém rohu. Mohl bych pokračovat také u marketplacu atd. atd. Pořád jen ve fullscreenu... fuj
      • langustyn
        Metro je fajn s dotykovym displejem... mam tablet s wRT a Metro používám denně, ale když jsem chvili něco dělal na kamarádově ntb s w8 tak mě to strašně brzdilo při práci... a představa že mám tohle na stolním compu mě děsí... idealni by byla ve w9 moznost volby mezi klasikou a Metrem..
        • brzdilo v cem konkretne ? to by me opravdu zajimalo co si v tom startu delal, ze te to brzdilo. Klasickej start uz je minulost, jo byl dobrej, ale byl cas na zmenu, ktera me osobne pri praci jeste nijak nezbrzdila. Start sem odjakziva pouzil akorat na pusteni control panelu, kterej si muzu pripichnout i do metra, a na vyhledani aplikace, coz funguje uplne stejne i tady.
          • langustyn
            proste z mysi a klavesnici my to prijde neintuitivni a velke ikony neprakticky... je to asi individualni..

ale uplne jsme odbehli od toho co jsem chtel rict.. PROČ ty hry potřebujou 8čky? zadnej rozumnej duvod nikdo zatim nerekl (u XP vs 7 to byla podpora DX11) tak PROČ bych si měl kupovat novej systém když ty hry můžou jet i na w7?
  • Codemasters offers refunds on Colin McRae Rally after negative Steam reviews

eurogamer.net/articles/2014-08-06-codemasters-offers-refunds-on-colin-mcrae-rally-after-negative-steam-reviews
  • Amylee.Anderson

Importovanou postavu z Mass Effect 2 si budete moci v Mass Effect 3 ještě trochu upravit.

Doufam, že tam budou lepší a delší vlasy :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit