-
Mezi jednotlivými díly Battlefield bude v budoucnu minimálně dvouroční mezera.
no, ještě že je tam to slovo minimálně. Ale jinak je to to samé, jako COD, jehož každý díl je ve vývoji taky 2 roky.... Akorát, že na něm dělá více studií, takže dostáváme každý rok nový COD. -
Call to Arms
Momentálně je na Steamu ve slevě Early Access verze hry Call to Arms, což je pokračování série Men of War, odehrávající se v současnosti.
Máte se hrou tady někdo zkušenosti popř. názory a připomínky? *4* -
John Carpenter nebude žalovat Hideo Kojimu za okopírování příběhu filmu Escape From New York ve hře Metal Gear Solid, protože ho považuje za fajnového člověka.
1) Carpenter nikoho nežaluje a v tomhle směru nežaloval. Byl to Canal+
2) Nešlo tam o okopírování příběhu (ty příběhy jsou jiné). Spíš jen o jisté prvky:
- shodné jméno Snake (Hideo zde inspiraci popírá a vysvětlil, co ho vedlo ke jménu Snake)
- mise, která musí být dokončena za 24 hodin
- hrdina je během mise mučen
- obě postavy na konci prozradí své jméno
- později pak jistá podobnost postav (páska přes oko)
Tedy víceméně jen drobnosti svědčící o tom, že je Hideo fanda toho filmu, ale o kopírování příběhu nemůže být řeč. Studio Canal+ by s velkou pravděpodobností žalobu ani nevyhrálo.
Canal+ šlo po penězích, Carpenter jim řekl, ať Hidea nežalujou. Buď opravdu proto, že proti němu nic nemá, nebo taky proto, že si moc dobře uvědomoval, že tohle by stejně u soudu neprošlo... -
GTA V bude na epicu zadarmo, pokud ho už teda dávno nemáte
-
-
dávno ho nemám, tyhle kraviny neraju, ale samozrejmě když je to zadarmo tak sem si ho "koupil" ale stejně ho nikdy asi nenainstaluju. Ale když to je zdarma :D
-
Tvůrci rallye Dakar 18 pracují na novém dílu.
pecka...GTA V jeste nemam a tesim se :)
-
-
Jsem na drogách, nebo se mi skutečně na Steamu samo stáhlo demo Rayman Origins a dokonce se mi vecpalo do kontextové nabídky v traybaru? Srsly WTF?
-
-
je to funny bug najma pre uzivatelov s FUPkom ..a ze takych je dost, v nasich koncinach
-
-
To jeste existuje jo?Ja myslel,ze tohle se provozuje uz jen u "mobilnich" pripojenich od frajeru jako je t-mobile,kyslik atd.
-
-
nie nie, napr na dedinach je to dost rozsirene este
-
-
Sem slyšel že to je jen česká specialitka platit za data jako mourovatý a ještě si odnést FUP ;)
-
-
Nedávno se mi stalo něco podobnýho automaticky se mi stáhl TF2,HFDM,DOD:S :D
-
A to ještě nevíš, že když nejsi u počítače, tak se to samo i hraje. Budoucnost je tady - herní průmysl se obejde bez člověka.
-
-
Třeba až se probudím, tak zjistím, že i bleskovky se napsaly samy *8* *1*
-
-
Tomu bych nevěřil. Pořád cítím člověčinu ve shodě podmětu s přísudkem*1*.
-
-
Eh...vzpoura strojů *2* raději dobrou *15*
Chtěl jsem ještě vyzkoušet testovací verzi Win8, ale jak vidno, zřejmě se mi nepodaří při instalaci vytřískat ze serveru product key... :( -
-
Produkt Key
Na win 8 je produkct key: NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8 je napísaný vo FAQ. Tie asi nikdo nečíta :)
-
-
-
-
-
Očividně je to STEAM bug, který trvá již asi 3 hodiny.
Viz. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2574814 -
-
To že se samovolně stáhne demo je jen bug ? A co přijde příště samovolný nákup ? .... někomu ve Valve by patřilo nakopat ..... o takové klienty nestojíme :( !!!
-
-
to je tom to nejvtipnější. ono se nestáhlo, jen se zobrazilo jako stažené
-
-
-
fakt že jo, drsný :)
-
-
Great Permutator
http://www.indiegala.com/game?game_id=e9f571d95d2911e4be6803774531cef7 -
Multiplayerová část (kromě Zombie módu) střílečky Call of Duty: Infinite Warfare je přes víkend na Steamu hratelná zdarma.
Solidní pařba, 3hodiny stahování, ingame 17min a poté uninstall. Až to bude F2P zase si to stáhnu a na nějakých těch 15min rád znovu zapařím. -
27% z více jak 500 dotázaných britských maminek přiznalo, že by nechalo své ratolesti hrát GTA V.
jsem to taky hral uz v desiti a co? *2* -
-
GTA5? *8*
-
-
trojku a neni to jedno? Zabijet a krast se dalo i tak. *6*
-
-
To jsem tě předběhl. *1* Moje prví bylo GTA1 v asi šesti letech *4* A zabiják ze mně nevyrostl... *15*
-
-
Ona je taky trosku jina liga hrat jako capart prvni GTA a naprosto realisticky ztvarnenej svet v GTA V.
Zdravi dite to samozrejme pri spravne vychove nijak nepostihne, ale proc mu takovou hru vubec poustet, kdyz je tolik jinych variant? :) -
-
shefield: viz "Zdravi dite to samozrejme pri spravne vychove nijak nepostihne"
ale asi jsi mel potrebu to rozepsat :) -
To je čistě na výchově rodičů! Mým rodičům bylo v podstatě jedno, na jaké filmy jsem koukal, jaké hry jsem hrál, jaké knihy jsem četl... Starali se hlavně o to, jak jsem se choval ve škole a doma, jestli mluvím sprostě, jestli odmlouvám atd. To všechno je zajímalo. Ale hlavně nejsem (a nikdy jsem nebyl) nějak duševně narušený, drogy taky neberu... *4* Chuť někoho zabít, zmlátit nebo nějak urážet nemám. A to je za mnou opravdu hromada dohraných (akčních) her, zhlédnutých filmů, přečtených knížek atd. Člověk to prostě musí mít v hlavě v pořádku, jakmile začne s drogama, nebo je nějak jinak psychicky narušený, tak má třeba k agresivitě sklony...
-
-
-
-
-
-
inFamous: Second Son má nakročeno k velkému úspěchu: za prvních 9 dnů se prodalo přes milion kusů.
Drobné doporučení: Když už ty bleskovky píše více lidí, možná by neuškodilo si přečíst ty po kolegovi. Je dost divné, když jedna bleskovka vyjde dva dny po sobě. -
-
Pokusíme se na tom zpracovat. Čas od času dodá nějakou zprávu do bleskovek Adam a zřejmě si zapomněl ověřit, jestli už se zde nevyskytuje.
-
kde bereš tu jistotu, že to píše víc lidí? třeba jen bleskař zapomněl, co bylo dva dny zpátky...
-
-
to je ten alkohol a drogy ne?
-
-
*7*
Pro duto hlavy ala Veskoslav a spol. Spatne jsem se vyjadril mel jsem na mysli jestli nekdo neprebral a nepromitlo se mu to nejakym zpusobem do druheho dne. ( nemusel treba ani moc pít, ale co nema smysl rozebirat, vzdyt si Bleskar vozi defakto praci i domu a na psani se to asi neprojevi...)
Mimoto zalezi taky dost na cloveku, kdyby hulil tak by i nekdo mohl podat treba lepsi vykon ( a taky na povaze prace co vykonava... ale jak rikam nonsensova debata). -
-
Jestli ty chodíš do práce opilý, mnohé to o Tobě vypovídá;) My obyčejní smrtelníci si to nemůžeme dovolit.
-
-
-
-
To víš, někdy holt blesk udeří do stejného místa několikrát *1*
-
Veskoslav detected and confirmed as tajnej, for now *3*
-
-
*7* Škoda slov.
-
-
No vítej bratře, Veskoslavovu bibli a plášť dostaneš u vchodu vedle občerstvení.
-
-
Ja stejne myslel ze se tu uz ujasnilo ze všichni kromě Rhulanda jsme ty...
-
-
Ja si myslim ze uz si tolik pozornosti vubec nezaslouzi... ani to neni uz vtipny. Spise by meli byt varovany pred jeho neblahym vlivem... a tet otocme list. Ano, potrebuje jako sul nove uzivatele normalni uzivatele. Max je v poho ( i kdyz se nemuzu ubranit dojmu ze ma neco spolecneho s Joem... no jen predstava)
-
Noví čtenáři jsou stejně jen novej účet Veskoslava
-
Jak k tomu přijdou noví čtenáři Games, kteří netuší, na čem jsou? Lidi jako maxe tady potřebujeme.
-
-
-
-
-
-
Neoficiálně: Přesná listopadová čísla prodaných konzolí v Severní Americe - PS4 800 tisíc, Xbox One 1,2 milionu.
No pro hráče jen dobře když se ten poměr bude vyrovnávat. -
-
Pro hráče by bylo nejlepší kdyby obě ty čísla byly nuly.
-
-
sony by to klidne i rozdavalo, se pak napakuje na naivnich konzolistech, co jim jako prostrednikum odevzdaj cast platby za hry
-
-