Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • letecký X360 titul Frefall Racers,... ve kterém si zazávodíte s veverkami.

*8* Tak na tohle jsme všichni vysloveně čekali *7* Inteligence mainstreamového hráče bude alespoń soupeřit s kolektivní inteligencí skupiny veverek ? Pche kéž by ..... jen další Moma kinder titul (s podporou Kinectu samozřejmě ) ..
  • Vývojáři z Obsidian Entertainment by se ze všeho nejraději vrhli na Star Wars: Knights of the Old Republic III nebo nový Fallout.

Obojí by bylo super, ovšem u KOTORu by se mi líbilo kdyby navázali tam kde končil KOTOR2, a příběh Revana a JediExile popsali odtamtud hezky nanovo. Jenže to je nereálné, stejně jako to že by jim Disney a EA dali možnost takový díl udělat.
  • Lukyz

Mark Rein (Epic Games) viděl začátkem tohoto týdne tu nejúřasnější věc od Nvidia. Nejedná se o grafický,...

Tak tohle nevymyslíš *1*
  • The Last of Us obdrželo v první recenzi (EmpireOnline) hodnocení 5/5, z druhé recenze (OPM UK) si odneslo...

zacina to pekne
    s multakem jsem nepocital ale vypada to zajimave takze se tesim jeste vic
  • Thief bude vypadat lépe na PC než na konzolích nové generace.

A BMW M5 je rychlejší, než BMW 520i. Jsem v šoku.
  • jakubc

Witcher 3

Pro stále nerozhodnuté - po 70 hodinách bych mohl ukončit Akt 1, ale stále mám spoustu míst neprozkoumaných a questů nehotových. Build na znamení je velmi silný, kombinace Igni a Quen likviduje cokoliv - třeba kyklopa na 30. levelu, když sám mám 20. Je to možná až moc snadné, takže pokud o podobném způsobu hraní uvažujete, doporučuju dát nejvyšší obtížnost.

Edit: hra nezahltí, na rozdíl od DAI. Zároveň mě DAI po tolika odehraných hodinách už upřímně štval a chtěl jsem ho jen dokončit, což je pocit, který se u Zaklínače vůbec neobjevil, pořád je to perfektní, ani ten Gwent nepřestává bavit.
    • Veskoslav
      No mě u toho Gwentu štve ten systém čekání. Když dojíždím kolo a dám čekat, tak nejenom že čekám v tom jednom kole, ale zároveň i v druhém. A počítáč je docela bourák a v 85% případech vyhraje nějakou zázračnou kartou, co vytasí.
      • jakubc
        Čekání je právě ten nejdůležitější prvek. Říkáš jím, že v tom kole už prostě nebudeš hrát. Za temerii se vyplatí většinou v prvním kole naházet špióny a nahrabat karty - soupeř něco málo taky vyloží a v dalších hrách můžeš mít hodně navrch. Taky jdou dobré karty, které při zahrání vrátí jednu kartu z již hraných do hry - takhle na tebe někdo třeba použije špióna a ty mu ho další kolo vrátíš. :-) Nebo rovnou přes Návnadu - když vyloží špióna, tak ho vyměníš za návnadu a rovnou vyneseš... Málokdy se mi podařilo vyhrát jiným stylem, než že jsem obětoval první kolo pro takovouhle přípravu.
        • Veskoslav
          No to jo. Ale prostě jsem zvyklí z jiných karetních her, že prostě když jedu jako druhý a neodehrávám, že neodehrávám v tom daném kole. Ne že nebudu odehrávat ve dvou kolech po sobě. To mi přijde nesmyslné. Jinak nejlepší je narvat do balíčku hrdiny a mít jich co nejvíce:-D
          • jakubc
            Nesouhlasím, protože hrdinové nejdou boostovat. Nějakej šlechtic pořádající turnaj na mě vytáhnul 2 obléhací stroje po 8 v základu - když jsi je vynesl vedle sebe, tak měli 16 každej, když dal kartu +1 pro tak měly najednou už 18 a pak to ještě zdvojnásobil a měl dvě karty po 36. A takových šíleností se tam dá udělat víc a ani dva hrdinové po 15 a třeba čtyři po 10 ti pak nejsou k ničemu. :-)
    • Kozy
      Už jsem to nevydržel a v pátek jsem to koupil, teď jsem akorát potkal Keiru Metz. Skvěle se bavim, takováhle atmosféra se jen tak nevidí, (Velen je úžasný místo). I tak jsem našel dvě věci co mi trochu vadí- hromady zbytečnýho lootu a při boji se skupinou lidí útočí jen jeden, ostatní stojí okolo jak v Gothicu.

Těch 9/10 bych tomu dal i přes množství bugů a to mě svět Zaklínače nijak nebere.
      • jakubc
        Ale ne, útočí víc najednou, hlavně monstra - asi záleží i na obtížnosti.

Loot je největší problém hry, ne že by ho bylo moc, všechno se dá využít (rozložit u kováře na suroviny třeba, nebo prodat), ale je na mnoha místech. Vejdu do budovy a tam je prostě 20 krabic s věcma... Mám to tam nechat a okrádat se, nebo to jak pitomec sbírat a ztrácet tak čas? Obyčejná obydlí tak vůbec nevybírám, ale když je někde quest nebo místo zájmu, tak radši vyberu všechno.
        • Keyz
          Loot je navíc komický.

Chudák co nemá na jídlo má doma v bedně prach za 500 a další věci. Tohle od dob Witcher 1 neřešili. Logiku toho co kdo má doma....

Jinak jsou opět super ty rozhodnutí a nejasné questy. Z počátku nejasné. Třeba ten "mluvící strom". Podle toho co kecá to vypadá nějak, jinde lze zjisti zase jiná fakta atd... Někdy je lepší se nerozhodovat ihned.

Je smutné, že tohle je jediné RPG které to takto dnes má. Takto věrohodně a zajímavě. Americká produkce v čele s akčním RPG Mass Effect a "RPG" Dragon age:I se může jít zahrabat. Zdaleka nedosahuje takových kvalit. Když jen srovnáš ty questy, tak vidíš jak u Witchera někdo myslel aby to dávalo smysl a bylo to uvěřitelné. U Těch her co jsem psal? Tam se na to v klidu vy*rali a udělali epicko komický pocit, že jsi borec..... To jaksi někomu stačí. *15*
          • Ehm, Shadowrun? Pillars?
            • Keyz: Taky jsi nikde nepsal, že bereš jen AAA hry. Ale neboj, mám pocit, že to dělá víc hráčů.
            • Veskoslav
              Jaká je definice AAA hry? Že to vydá velké studio nebo že je to velká hra? Myslím si, že označení AAA her už dávno neplatí tak, jak bylo dřív viz právě Pilares, Project Cars atd.
            • Keyz
              To nejsou AAA hry.
        • Kozy
          Mám tu třetí, stává se to dost často, hlavně u banditů.

Rozložení jsem použil jednou, nevidim v tom smyl, když většinou ty suroviny seženeš u obchodníka a jakmile se dostaneš z Bělosadu je peněz dost.
        • kennyB
          Musím říct, že hraju na obtížnost děj a boj (druhá obtížnost) a i na téhle obtížnosti útočej všichni ve skupinách...
  • Malleth

Alex Hutchinson (kreativní ředitel Ubisoft Montreal): Pokud si stěžujete, že máte problémy s úhlem pohledu ve Far Cry 4... upirátili jste hru.

+1 pro Ubisoft. Škoda že jsou ale jinak hodně v mínusu.
  • Cahir

Sedmnáctiletý Novozélanďan telefonicky oznámil na policii okradení svým otcem poté, co mu za...

Rozmazlenej fakan po odchodu policie pravděpodobně docílil pouze toho, že mu fotr urazil palici...
    • MickeyMutant
      To není jisté. Bůhví, čí to byla hlava.
    • Amylee.Anderson
      Kdyby si to ten kluk koupil sám za svoje peníze, tak budiž, ale o tom pochybuju...
    • No nevím, v anglofonních zemích jsou prý k dětem dost benevolentní a výprasky se tam moc netolerují. Třeba jeho otec bude výjimka. *15*
  • Battlefront :)

https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23561403_1706812622724371_3922223594855433811_n.jpg?oh=312cb11c456a578b1604f57ec2321bdc&oe=5A9964F0
    • jamar28
      Obrázek roku 2017. *1*
  • Kozy

Hmble Jmbo Bndle

https://www.humblebundle.com/

Po delší době docela zajímavej bundle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit