Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GoG Alan Wake American Nightmare

Teraz Alan Wake American Nightmare na GOG zadarmo
    • Já to tam nikde nevidím. Na hlavní stránce nic, když ji vyhledám, stojí pět dolarů...
      • No bohuzial uz neni. Treba to proste sledovat, okolo polnoci bol Torchlight, som sa tiez dozvedel dnes rano.
        • Jack1947
          Wake mně celkem mrzí... Torchlight jsem naštěstí chytnul. *3*
  • Warriosparky

Next Car Game

Next Car Game je na Steamu http://store.steampowered.com/app/228380/
  • Patent na zařízení zvané "Playstation Eyepad" dost možná skrývá design ovladače konzole Playstation...

On se dá...rozpůlit? Tyvole, tak to jak se znám, tak budu vždy hledat druhou půlku *1* *1*
  • Total war: Rome 2

Pro všechny, kteří mají Total war: Rome 2 je možnost stáhnout Total War: Rome II - Nomádské kmeny kulturní balíček zdarma do 29.10.13 jako bonus pro věrné fanoušky. Takže lidi stahujte dokud je ta možnost. Poté bude zpoplatněn toto DLC €7.49. Vic info zde http://forums.totalwar.com/showthread.php/105979-Nomadic-Tribes-FREE-for-a-week!
  • triptich

Lego The Hobbit zdarma na Humble Bundle

• Nevis proc tam u toho mam cenovku 4.99 ?

• dworkin

Hádám, že akce už skončila.

• Sony pracuje s GeoHotem (!) na filmu o jeho životě.

*1* *1* *1* tak a je to venku *1* *1* *1* zaloba Sony byla jen tak. Ve skutecnosti chteli jen zvysit zajem o jeho osobu, aby z toho vznikl filmovy trhak. Tomu rikam marketing *1* *1* *1*
    • Jozef123
      A potom že odkiaľ má GoeHot toľko peňazí *1*
      • Seznam všech trofejí, které můžete získat v SOCOM 4.

Takovej čůráčík a šeci ho žerou.
        • Sony pracuje s GeoHotem (!) na filmu o jeho životě.

Nejvetsi chytrolini pisou se spatnym nadpisem!
    • Kdyby nebyl ten chlápek co udělat facebook tolikrát u soudu tak by taky podle něj nemohl bejt film *1* . Takže alespoň jedno soudní líčení který by vypadalo dramaticky ve filmu musí bejt *1* .
  • Někteří uživatelé PSN se opět potýkají s problémy.

To nic, ja už se potýkám třetím rokem se otravným, vnuceným a nesmazatelným Singstarem v PS3 a Sony to je absolutně jedno. Nějaké PSN mi nevadí.
    • ucho
      To jsem nikdy moc nepochopil, že to lidem vadí. Já to prostě ignoruju. Mně spíš vadí ten jejich web, přijde mi příšernej. Něco se tam zdlouhavě načítá, pak filtrování obsahu je tam ne vždy fungující. Download list na PS3 mi přijde příšernej (není poznat, co je na PS3 a co ne), najít v něm něco taky není sranda. Tyhle věci by mohli zlepšit. No u PS4 už je alespoň ten seznam vlastních her lepší.
  • Tak že bychom se dočkali nějakého videa od Warhorse? Na facu lakali na novy blog + neco specialniho tenhle tyden a Vávra (nastvane) zakládal účet na YouTube.
  • smejki

Trpíte domněním, že své drahé polovičce musíte na Valentýna něco pořídit?

ne
  • Spekulace: Příští Grand Theft Auto bude zasazeno do Liberty City.

zasa new york nuda nuda ......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit