Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Path of Liberty

https://www.indiegogo.com/projects/path-of-liberty

To jako fakt? Za 50E jim dělat betatestera a až za 100E plná hra?
    • Tilwaen
      Dle popisu to vypadá jen jako Battlefield 1942 v kulisách z první světové, akorát místo nože půjde protivníky kuchat helmou.

Jen by mě zajímalo, kam tam chtějí nacpat těch slíbených 70h v singleplayerové kampani. Právě jsem před týdnem dohrála Mass Effect 2, kde jsem i po pečlivém vyzobávání vedlejších úkolů a stálého tlachání s posádkou nahrála celkem 36h; jak by chtěli takovou hodnotu ve svém žánru efektivně zdvojnásobit? Misí, kde by bylo za cíl infiltrovat velmi vzdálenou nepřátelskou základnu pouze v jednom z prvních dostupných tanků? Pokud by se jim zdálo, že je mise splněna i tak moc rychle, mohli by tu základnu třeba umístit na kopec.

Jejich angličtinu stranou, doufám, že tu jejich kampaň neuvidí žádný typograf, protože při pohledu na jejich tučné + podtržené písmo zvýrazňující vesměs náhodné pasáže by si musel rvát vlasy hrůzou. Některé věty jsou dokonce tučně, podtrženě a ještě kurzívou!

K "odměnám" za pledge se ani nemá smysl vyjadřovat, to už zmínili všichni přede mnou. Ne, že by jim člověk nepřál úspěch, ale představují si to jako Hurvínci válku a tím, co tam mají, rozhodně o svých kvalitách (potažmo o kvalitách té hry) nikoho nepřesvědčí.
      • Škoda, že to nevyberou, protože ten jejich nový revoluční soubojový systém z pohledu třetí osoby bych chtěl opravdu vidět.
    • Tenhle byl fakt epickej...
    • Za 15.000€ dokonce plna hra + vlastni NPC! :D:D:D:D
    • Lukyz
      Tohle chlapci opravdu trochu přepískli a navíc jako bonus neukázali vůbec nic kromě pár artworků *7*
      Nedivím se, že za 5 dní vybrali celý 1€ *1*
      • Fakt bych chtěl vidět toho šaška co si myslel, že mu tohle výjde. *1*
  • The Witcher 3 für PC: Erster Technik-Test einer Vorabversion

http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Technik-Test-1158845/

2GB VRAM stačí pro FullHD, 770 / 280 x stačí pro FullHD
  • Video 1/2/3/4 : Čtyři šestisekundové uniklé záběry z Halo 5: Guardians doprovází informace, že ve hře půjde sprintovat.

Už se nemůžu dočkat, to je nová funkce next genu ten sprint? Úžasné.
    • když si vzpomenu na PC next-gen a na Wasteland či Stronghold tak držím hubu raději...
      • PC nema next gen, tam se to vyviji neustale. Jinak kazda hra co vysla a jeste vyjde bude beztak vypadat lepe na PC, protoze je tam k tomu vykon.
      • Veskoslav
        Wasteland nebyla prezentována jako next gen na pc.....To je Elite: Dangerous, Star Citizen či Kingdoms Come.....atd.
        • Jedinej opravdovej Next gen byl Picard !!!
        • Veskoslav
          Evidentně Vojtěchu naprosto nevíš, která bije. KC:D je primárně pc hra, porty budou následovat. Star Elite a Star Citizen patří k absolutní grafické špičce. A to jeden má vyjít v prosinci a druhý nejdřív za dva roky. A ani jeden se nějak neplánuje na konzole, když to nerozjedou. A mimoto ten tvůj "obyčejný" CryEngine, jak píšeš, tak má do obyčejnosti hodně daleko.
          • Veskoslav
            Jak potvrdil? Proboha ty evidentně naprosto netušíš, která bije? Zbožné přání? Co potvrzovat? Ty o té hře naprosto nic nevíš, jak se zdá...Elite průměrné? Proboha....Srovnání SC s Unity? Vážně? Chlape, evidentně jsi dost mimo. A ten zbytek blábolů o polygonech a jiných blbostech dává tušit, že ty a grafika jste se minuly hodně velkým obloukem. Když už diskutuješ, tak by bylo fajn si zjistit, jak je vyvíjena Kingdoms Come, možná pak nebudeš za naprostého diletanta.
            • Pro Vojtechus: " Jak RSI tak Polyphony uvedly pocty polygonu" - jako kdyby počet polygonů ve scéně měl jakoukoliv vypovídající hodnotu. Můžeš mít milion polygonů, který vyrenderuješ ve 120fps a můžeš mít taky milion polygonů, z kterejch budeš mít spíše slideshow (v tomhle případě platí jednotka fpm alias frames per minute ;)). A to se nebavíme o AI, efektech prostředí atd. atd., který vytížej procesor, kterej třeba v důsledku toho přestane stíhat krmit grafiku.

Pokud někdo ještě dneska dá na počet polygonů je to stejnej jouda jako ten, co se nechá u foťáků omámit megapixelama.
            • Veskoslav
              Ty jsi vážně dutý jak bambus.

1. Kingdoms Come je hra primárně vyvíjená na pc i kdyby ses na hlav postavil. To není přání či podobná blbost, co píšeš, to je prostě daný fakt. Kdyby jsi nebyl líný a dutý, tak by sis to vyhledal na internetu. Platformy jako Xbox One a PS4 přijdou později.
              2. Elite je vyjímečná už jenom v tom, jak zpracovává vesmír a planetární systémy. Graficky porazí současný hry s prstem v noci. Co se týče efektů atd., nemá konkurenci. To je taky fakt.
              3. Srovnání Unity s SC ti pokulhává na více frontách. Zaprvé SC není ani v Alphě. ZA druhé Unity nebude vypadat tak, jak se prezentovalo, kvůli konzolím to bude osekané. Další je to, že Star Citizen svým rozsahem si s jendím pařížským městem vytře. Další věc je ta, že už teď i když se jedná o preaplhu, tak vypadá nádherně. Navíc nejnovější CryEngine nabízí vytváření takových věcí a reálií, že nějaký Crysis 3(mimochodem módovaný Crysis 1 vypadá 1000krát lépe než Crysis 3) vypadá v průměru šedi. A nejlepší argument, že je to i na staré konzole. Tam to vypadalo hnusně, osekaně a s takovou grafikou, že za ty peníze, no nekup to. To není argument. To je také důvod, proč nejspíš nikdy nevyjde PS4 Xková verze. Ne z toho důvodu, že hra vyjde 2016/2017 nejdrřív, ale z toho důvodu, že jsou ty stroje silně průměrné už teď.

Doufám, že jsem ti to na tvou inteligenci vysvětlil dostatečně. Pokud ani teď neopochopíš o KC, Elite atd. tak doporučuji zajít na Alíka od idnes. Tam ti budou rozumět. Mimochodem strejda Google, říká ti něco? Občas by bylo fajn jej využít.
            • "Jak potvrdil? Proboha ty evidentně naprosto netušíš, která bije? Zbožné přání? Co potvrzovat? Ty o té hře naprosto nic nevíš, jak se zdá..." Takze zbozne prani, chapu. "Elite průměrné? Proboha." Tak mi laskave rekni, co je na te hre nadprumerneho. Nic te nenapadlo, vid? "Srovnání SC s Unity? Vážně?" Uznavam ze to neni zrovna fer vuci AC, ale chtel sem dat priklad technicky mhohem zajimavejsi hry. " A ten zbytek blábolů o polygonech" Jakejch blabolu? Jak RSI tak Polyphony uvedly pocty polygonu, takze tady vazne nevim o co ti jde. Tohle ti moc nevyslo chlapecku.
          • "KC:D je primárně pc hra, porty budou následovat." To nekdo nekde skutecne potvrdil, nebo je to jen tve zbozne prani? Star elite mi pripada graficky zcela prumerny, nechapu co ti na tom pripada tak spickove (ale jako hra me to dost zajima a verim ze to bude super). Star citizen vypada okej, ale taky zadny zazrak. Kdybych to mel srovnat treba s grafikou z noveho AC (tak jak to vypadalo pri ohlaseni), tak SC se muze jit schovat. A to ani nemluvim o tom, ze par sutru a par lodi ( a to ty stihacky maj min polygonu nez auta v GT5 na PS3, o GT6 ani nemluvim, ty pouzivaj tesselaci) v prazdnem vesmiru versus pariz a davy lidi je trosku jina kava co se narocnosti tyce. A jeste k SC, ten FPS mod vypada hur nez crysis 3 a to crysis 3 (i kdyz s nizsima nastavenima a nizsim rozlisenim) beha na starejch konzolich.

"A mimoto ten tvůj "obyčejný" CryEngine, jak píšeš, tak má do obyčejnosti hodně daleko. " Ja to myslel tak, ze SC neni nic extra, je to klasicka cryengine grafika, jinak podle me je to dobrej engine.
          • elite dangerous by konzole rozjely...
        • Elite se podle me ani sam nepovazuje za next gen. Kingdom Come je podle me prioritne konzolova hra (z pocatku ani nebyl pc port jisty pokud vim) a SC se da jen s tezi povazovat za pc next gen, je to precijen obycejny cryengine ktery rozbehal i past gen xbox.
        • a ani z jednoho jsem si naprdel nesedl. Star Citizen bude věčný projekt, Elite nic extra grafifky a Vávra uvidíme...
    • :D .................
    • Tvůj nick tě dokonale vystihuje *3*
  • hurda

Diablo III ruší Auction House

Neuniklo vám, že Diablo III ruší Auction House http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/ ?
    • Veskoslav
      Už asi tři hodiny se na jiném neherním fóru (Hofyland) hádáme, jestli je to v prdeli nebo naopak dobře *1*
      • sipecka
        Děláš taky něco jinýho než diskutuješ o ptákovinách?
      • MrSanta
        One down, one to go *1*.
        Když s dalším datáčem přidají i off-line mód, tak si to Diablo III snad i koupím. Jináč si asi pořídím "next-gen" konzolovou verzi.
    • Keyz
      Tak stejně to půjde měnit na fórech a pod. Sice to již nebude tak lehké ale půjde to.

Že jím to ale trvalo. Když jsem to hrál bylo opravdu levnější koupit si věci v aukci než ve hře anebo čekat jestli něco padle. Pak jsem to procházel mnohém lépe.
    • lmao
  • ringmancz

počet předplatitelů WoW spadl na 5,5 milionu

pořád je to o světelný roky před konkurencí, ale je to naposledy, co Blizzard zveřejnil, kolik lidí WoWko hraje

http://www.gamespot.com/articles/blizzard-will-no-longer-report-world-of-warcraft-s/1100-6431943/
  • Keyz

Nový update od WH

https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts/750463

Informace o konzolových verzí + nový cíl pro 1M bude psí společník :)

Možná šéfredaktor zvedne svůj příspěvek *1*
    • Gojira

Nová glosa o WH

Četl to někdo? *15*
      • Inquisitor
        Radši snad ani ne :)
        Stačil mi jeho dnešní tweet https://twitter.com/jaydeecz/status/435434059930415104
        on si prostě nedá pokoj
        • MrSanta
          Jojo, glosa - toť dozajista kvalitní herní žurnalismus, který každého zajímá a je aktuální *1*
          • Keyz
            Glosa. Nový formát článků na EG *1*
        • ringmancz
          na co naráží? na lednovej Level?... už mi to došlo
  • oktavius66

Assassin's Creed Victory Teaser

Asi tuhle zprávu zde uvidí spousta lidí nerada a chytnu za to spousty palců dolů... Sám nejsem nijak obrovský fanda AC, ale toto je druhý díl z universa, který mě skutečně zajímá. Už jenom kvůli své době, ve které se odehrává. Posílám to tu hlavně pro fanoušky Assassin's Creed a taky jako malou bleskovku s předstihem pro všechny ostatní, kteří by to chtěli vědět. Právě před pár minutami vyšel krátký Teaser Trailer oznamující datum premiérového Lifestreamu. Datum je stanoveno na 12.5.2015 v 17:00 hodin UK času.
    Tady je video: https://www.youtube.com/watch?v=rKTXpKrhe80

BTW: ten zvuk Hidden Bladu zní fakt hezky a staromódně
    • Jack1947
      Po tom stereotypním Unity, by se fakt měli snažit aby to tentokrát nepodělali... zároven přinesli i nějakou inovaci. (ne nutně debilně grafickou).
      • Kozy
        Inovaci *1*
        • Lukass
          JO naposled otravny lodni bitvy :-D Kdepak prinesli jednu inovaci, ted maji na 5 let vystarany, blazni to budou stejne kupovat, na Unity se uz zapomelo tak vzhuru do dalsiho prusvihu :-D
          • Jack1947
            Zas tak hrozné to nebylo po pár patchích, bugy tam byly a optimilizace stále nic moc... ale co dohrál jsem pak jsem sjel i Dead kings. Nemůžu říct že bych hned kupoval, to (možná ani ne COD) ale dalo se to jen holt od toho člověk nemohl čekat nic moc velkého ale furt lepší než ten malér Wach dugs.
        • Jack1947
          Naposledy lodní bitvy, Ha a ted jsem tě dostal. ! *2* *5*
  • MrSanta

Zábava s LoG dungeon editorem

AlmostHumanGames se baví: http://www.youtube.com/watch?v=XsbmKPV_YDw
  • life28

Malukah se po úspěšném The Dragonbord Comes rozhodla složit a nahrát vlastní skladbu k herní...

opakovaný vtip nie je vtipom. To platí aj pre toto, pokiaľ bola skladba zo Skyrimu prevzatá a prespievaná, toto s ME sa jej absolútne nepodarilo a je to akoby som si pustil Enyu a ME3 OST dokopy.
  • Lukyz

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vyjde na PC již 1. září!

Konami oznámilo posunutí vydání PC verze na stejné datum kdy vychází na konzolích. Původně měla mít PC verze 15ti denní zpoždění. Celá zpráva zde

EDIT: Nevím proč ty mínusy, ale ok *1* BTW když si PP předobjednáte na Steamu, dostanete k tomu zároveň i Ground Zeroes.
    • Keyz
      To jsem zvědav co to bude...

Jediný MGS který bych asi koupil. Žádný jsem ani nehrál.
      Podle videa to bylo dost divné. Borec rubal jako nic, AI = 0. Pak přijel na 10 centimetrů k NPC nějakým strojem a NPC to nezaregistrovalo....Věřím, že plná verze na normal bude lepší. To video byl opravdu vtip.
      • Je tu spousta normálních příspěvků, spousta pozitivních příspěvků, spousta negativních příspěvků, spousta útočných příspěvků, spousta trollujících příspěvků, spousta informativních příspěvků, spousta zajímavých příspěvků, ale ty tvoje jsou prostě ..... o ničem. Opravdu o ničem.

A myslím, že nejsem jedinej, kdo si to myslí.
        • No hele z jeho příspěvku aspoň "vím", že ta hra má AI o ničem, kdežto ten tvůj je pouze tak nějak zbytečný výkřik do tmy.
          Já si zase myslím, že nejlepší (ber to jako ironii) jsou příspěvky jako tvoje, které pořád řeší co píší ostatní, ale sami nedokáží napsat nic normálního :)
          • kennyB
            To, že napsal, že AI je o ničem bude určitě pravda už jen proto, že je to napsané na téhle stránce, nikdy žádný díl nehrál a možná nemá ani rád japonské hry, že??? *7*
            • 1.) jakou hodnotu má ten tvůj, když mě napadáš?
              2.) Keyz pouze napsal svůj názor, jestli se ti nelíbí, můžeš mu to argumenty zkusit vyvrátit
              3.) jakou hodnotu má příspěvek Izmaele podle tebe ?
            • Alucard
              ty jsi LV prudce inteligentí, že ano? Jakou hodnotu má Keyzův přísvěk, když soudí A.I dle ukázky na E3, kde to nehráli ani na stealth ani na hard. Odpověz si sám omezenče...
            • Milý Kenny, jak vidno je již pozdě, takže buď v klidu a hrej na čem chceš, máš pravdu. Ale pro pořádek to vezmeme ještě jednou. Já se nikde nevyjadřuju k hodnotě Keyzova příspěvku jak sis nejspíš nevšiml. Já jsem pouze napsal, že ten jeho příspěvek má větší hodnotu (jelikož aspoň napsal něco o AI - o které se jak jsem psal potom - dá ledacos vyčíst i z gameplaye, než Izmaelův, který jen útočí na uživatele.

To s konzolí si neber osobně, tvoje příspěvky jsou z mého pohledu hrozné a hloupé a mám tě zafixovaného jako někoho, kdo je hotový z konzole a všude se za ni bije, tak se nediv, že se občas neudržím a napíšu něco takového *1*
            • kennyB
              Milý LV, na čem hraji ti může být naprosto jedno. Hraji na tom já, ne ty. Jestli hraním na konzoli zakrňuje mozek, pak nevím, když se podívám na tebe co způsobuje hraní na pc, ale nic dobrého to nebude. Jeho přispěvek má hodnotu asi jako když někdo, kdo kávu nepije tvrdí, proč by se káva pít neměla. Také žádný díl nehrál (já všechny) a tak vím, že tahle hra bude kvalitnější, než předešlé díly *3*
      • Človíček co nikdy tuhle sérii nehrál, štítí se všeho japonskýho, nemá na tuhle hru ani potřebné znalosti a myšlení a celkově nerozumí hrám? Tak leda kulový, Nalezenec, kulový...
    • super zprává. Aspoň se rozhodnu jakou verzi koupit. PC verze má být dokonce ještě dražší na Steatmu, než krabicovka PS4. PS4 má jít v 60FPS, teď jenom počkat na srovnávací videa a rozhodnout se, jaké jsou grafické rozdíly...
      • na steamu doporučuju nekupovat; graficke rozdily bych nečekal nejak zavratne, preci jen je to port z konzolí
        • mezi PS4 a PC Ground Zeroes jsou docela velké rozdíly. Hlavně to nedoskakovaní objektů není moc fajn. Ocenil bych 30 FPS a lepší grafiku, pak bych kupoval jasně PS4 verzi, takhle jsem navážkách...
    • Jsem dost nadšen, protože aspoň nebudu muset se zavřít před internetem, aby mě hru někdo nezaspoileroval (i když, stejně konzolovky se dostanou do oběhu dřív, jak PC verze) a koupi konzole tak mohu třeba do vánoc odložit. Tohle je můj první MGS, na který čekám, takže to je stejně celkem děs, že hra byla oznámená před skoro třemi roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit