-
Zakódovaná zpráva od Gabea Newella ukrývala informaci, že se máme na něco těšit čtyři dny...
rise and shine, Mr. Freeman -
-
Zakódovaná zpráva od Gabea Newella ukrývala informaci, že se máme na něco těšit čtyři dny...
Tomu, ze by se to tykalo HL snad neveri ani ten nejvetsi optimista, mezi ktere se pocitam. Spis to smrdi tou Dota2, nebo Portalem 3 -
-
Osobně bych to viděl na demoverzi hry, oznámení DLC nebo předčasné umožnění koupě určité skupině lidí...
-
-
No radsi bych se drzel pri zemi,prece jen nejednou se fanousci takhle nadchnuli v ocekavani dalsiho HL a skutecnot byla ponekud jina.Takze ja jsem zatim co se HL tyce spise skepticky.ALe pokud prece jen, tak to bude super.
-
-
Podle zdrojů zevnitř Nvidie by se Grand Theft Auto V mohlo objevit na PC už na podzim.
Opět kalsické bububu ze strany Rockstar....Jo ta firma je jak na houpačce. Jednou vydá naprosto otřesný nedodělek na pc jako bylo GTA IV, aby pak následně vydalo skvělého MP3. Pak přijde GTA V a šašci to oznámí jenom na zastaralé konzole. A jede se dál.... -
-
Možná proto, že na nový konzole už chystaj třeba jiný hry... já ti nevim... GTA VI, RDR 2? GTA V bude zkrátka jejich velký rozloučení se současnou generací, tak se s tim smiřte a přestaňte furt bulet jak haranti.
-
-
Co to meleš? Vsadím se, že to na nové konzole bude taky. Chtějí z toho jenom vytřískat více prachů nic víc. To není o fňukání, ale o nenažranosti Rockstar. A žádné rozloučení se nebude konat, to je jenom debilní kec.
-
-
Pochybuji o tom dost silne, museli by s tim uz pocitat dyl, a to mozna pak leda naka HD edice nekdy za par let.
-
-
-
Tak když to lidi na ty krámy kupují proč ne.
-
-
O vývoj Dark Souls 2 se postarají hlavně nováčci (T. Shibuya a Y. Tanimura), Miyazaki bude jen dohlížet
Zatím bych nedělal unáhlené závěry z jednoho videa a oznámení. Vývoj hry je teprve v zárodku a ještě nastane spousta změn. Počkal bych minimálně na ukázku gameplaye a teprve pak vynášel soudy.
Buďme upřímní. Hra zpřístupnit potřebuje. Netvrdím, že by se z ní měla stát casual ptákovina, ale minimálně komplexní tutoriál hra potřebuje jako sůl. Nápisy na zemi nestačí a potenciálního hráče odradí. Pak hlavně v Dark souls byl problém (kvůli otevřenosti prostředí) najít správnou cestu a obecně hráč neznal ani ten cíl samotného hraní (památný výrok o dvou zvonech si všichni pamatujeme...), což hru v očích mnoha lidí degradovalo na mlátičku bez hlubšího smyslu. Obecně by to chtělo větší možnosti osvojení základních herních prvků - kdo z vás věděl, jak funguje upgrade zbraní, co je to poise, jak se dostat zpět na začátek hry, do světa v obrazu, aniž by musel studovat wiki/youtube? Já tedy ne. Jistě, hra na tyto věci upozorňuje. Ale chtělo by to trochu více.
Takže asi tak. -
-
Stačí záznam úkolů a případně rozhovorů.Pak když jsem ke hře vrátil fakt jsem nechápal co mám dělat a kde.
Sice hezké,že se vše nedovíš najednou,ale když se to nikam nepíše a nehraješ to pravidelně tak se může stát,že část toho zapomeneš.
No a zapínatelná mapa by pro hodně lidí bodla.Navíc je divné,že mapu tam nikdo nemá když to město musí znát.
Pro mně hlavně ten deník. -
-
Na Dark Souls je právě super že mapa není absolutně potřeba. Svět je tak dobře navrženej že se v něm dá orientovat zcela přirozeně bez mapy nebo GPS. Člověk si tak prostředí i víc užije.
-
-
Navíc si myslím, že by se ta mapa dělala a používala blbě, protože je svět DS hodně vertikální a všelijak se na různých výškových úrovních proplétá mnohem víc než (např.) Skyrim.
-
-
To jo. Museli by udělat mapu ve stylu Metroid prime, nebo Dark Forces.
-
-
No hlavne by mapa pri prvnim pruchodu uplne znicila atmosferu, ze nemas paru kam jdes, jak hluboko to vede, kde proboha konci tenhle tunel atd. Mozna snad mapa, nejakej car pergamenu, ne zrovna zachovalej, jen s pozustatky puvodne na nem nakreslene mapy. Pochopitelne bez ukazatele, kde se zrovna nachazis. A nebo jeste lip, mapa, ktera by sama zakreslovala mista, ktera uz jsi navstivil.
-
-
-
-
To mi přijde zase až moc umělé. Hra je docela malá, takže po pár dohrání si většinu věcí zapamatuješ. Krom toho měli na práci jiné věci než psaní map. *1*
A deník ti hru moc neosvětlí, nebo ti snad ukáže herní mechanismy? Tohle mi přijde spíš jako berlička pro línější hráče...
Stačí víc informací. A jak ENB řekl, mohli by zlepšit UI. Stačí tyhle dvě věci a ta hra bude snadno GOTY. -
-
Po pár dohrání.
Řekni mi koho by mělo bavit dohrát nějakou hru několikrát jen aby se jí naučil.Když už člověk hraje hru znovu od začátku tak snad pro to že ho bavila a ne aby pochopil to co se mu nepovedlo na poprvé. -
Po pár dohrání.
Já to mluvil o tom když hru nehraješ pravidelně.Pak se deník hodí to samé mapa.
Není to leností a prohlašování,že to je tak HC.Grimrock to má skvěle.Možnost volby.
Zde ta volba chybí.Fak nevím co jsem měl dělat když jsem to po pár dnech zapnul.A tak moc mně to nebavilo abych si to psal. -
-
Hele me se mapa do pameti zaryla castym prochazenim lokaci do bodu posledniho umrti, takze mi pri hrani urcite nechybela. Dark Souls jsem hral, odhadem, v casovym rozpeti tak tri mesicu, s nahranim cca 150 hodin. A uprimne, lokace a jejich navaznosti si pamatuju i ted, tydny po dohrani.
Jinak formulace 'přímočařejší a pochopitelnější' ve me velkou duveru nevzbuzuji. Dark Souls prece chceme narocny, nekompromisni, i s nekolika sousedy pohorsujicimi se nad vasim, v posledni dobe castym a hlasitym kletim. To k hrani Dark Souls zkratka patri a v to samy budu doufat i u dvojky. A mozna by mohlo dokonce prituhnout .)
-
-
-
-
-
Zaklínač 3: Divoký hon nabídne předělaný (propracovanější, filmovější a přirozenější) systém dialogů.
Inspirace BioWare + TES konceptem je stále zjevnější. Když to dobře zkoulejí, mohli by pokukovat po ziscích obou gigantů... -
WiiU zatím nerozezná externí úložiště větší než 2TB.
WiiU zatím nerozezná externí úložiště větší než 2TB.
Tak to nezvladne ani počítač tak proč by to mělo vadit. -
-
A kdo potrebuje ke konzoli uloziste vetsi jak 2T?
-
-
Piráti!!!!!
-
-
-
Overlord + Overlord: Raising Hel l+ Overlord II (steam)
Overlord + Overlord: Raising Hel: TBYIY-xFQGK-MyANC
x = Počáteční písmeno hry, kterou v Levelu 242 recenzuje Karel Drda
y = Chybějící číslo za písmenem "i" Core i? 4790k
Overlord II: x8Z2F-yTXTA-MV0QC
x = poslední písmeno hry kterou hrál P. Dobrovský na Games dnes od 15:35.
y = První písmeno "jména" autora který recenzovat na games.cz Gothic 2 ve druhé recenzi. (není to Redakce games.cz) -
-
Moc děkuji :)
-
-
Nezneužívejte žádné Portal díry, kterou v životě uvidíte...
skvely video, pobavilo -
Názor
Zdravím,
mohu vás poprosit o Váš názor na mé herní intro ? Kritiku uvítám. Nejsem žádný profesionální grafik. Tohle intro je první, co jsem v životě vytvořil a proto se obracím zde na herní komunitu.
Zde přikládám link na video:
https://www.youtube.com/watch?v=_OkttA4R7Lg
Nechci si dělat reklamu. Jde mi čistě o názor lidí. Děkuji předem za případné komentáře a palce nahoru, moc si toho vážím. *11* -
-
Dlouhy a prijde mi to takovy lehce genericky ale to vlastne nemusi byt tolik na skodu.
Ja osobne bych volil nejakou klasiku :D -
Zdarec, na youtube už nějakou dobu pod touhle přezdívkou funguju, tak snad můžu poradit :) Pokud to má být intro ke každýmu videu, tak to určitě zkrať, tak na 10-12 vteřin ;) Jinak je topovedený.
-
dobrý to je, máš talent, akorát ten konec se mi zdál takovej useklej
-
U mě dobrý *5*
-
Moc dlouhé, jinak to jde, neurazí.
-
-
Děkuji za názor. Je to první video. Něco jako trailer na kanál, takže proto tak dlouhé. Pokud budu natáčet nějaký průchod celou hrou, tak rozhodně udělám o hodně kratší, ale pouze na danou hru.
-
-
Jen dotaz k technické stránce.
Proč to je v 720p? Pak ty záběry z her nevypadají tak super. -
-
Dobrý dotaz. Chtěl jsem to dát do 1080p, ale YouTube si to nějak stále dává do 720p. Netuším, kde se stal problém. Myslím si, že se něco stalo při renderování videa.
-
-
To je strašnej typ hudby tohle... *11*
Taky me zajima nazev... Only hardcore a tam "Press A to save the world" hry typu CoD -
-
https://www.youtube.com/watch?v=mSKpGFrEXLg
*1* -
Tu hudbu jsem vybral, protože si myslím, že se to k hernímu intru hodí. Taky jsem se tak trochu snažil inspirovat u herního pořadu Re-Play. K názvu OnlyHardcore : Název jsem zvolil, protože chci natáčet hry pouze na nejtěžší obtížnost. Medium není pro mě výzva.
Každopádně děkuji za názor. -
-
Tak se těším na tvá videa z nějaké Souls hry *14*
-
Tak to bych začal Fish Fillets 2 To je HC :)
-
-
Termín Harcore hráč se asi značně posunul *15*
-
-
nejsem moc fanda takových zvuků (nevím, jestli to nazvat hudbou nebo jak), ale nějakou cílovku to asi má. sestřihy ujdou, ale přijde mi to zbytečně dlouhé. stačilo by poloviční...
-
-
Ano, pravda. Ale jak jsem už psal. Je to něco, jako trailer. Až budu točit průchod nějakou hrou, tak na danou hru udělám krátký sestřih, který bude mít 15 sekund. Hudbu jsem zvolil podle toho, co dnes tak nějak letí. Každopádně děkuji za názor *3* .
-
-
Problém je, že tahle hudba letí jen mezi puberťáčkama, co si myslíš že je cilovka Replaye? Takže najednu stranu chceš zaujmout pobertaky a pak bude napln "hardcore" coz je zase pro starsi hráče... Ikdyž mainstream prochazky parkem na "hardcore" obtiznost to nevim jestli je opravdu hardcore... A neber to jen jako agresivitu z moji strany, chci ti pomoct, protože mi přijde že sam nevíš co to bude až to bude
-
-
Vím, co chceš tím říci. Nechci zaujmout pouze mladší lidi. Rád bych zaujal i ty starší, ale to už je trochu obtížnější. Pravda je v tom, že sám nevím ,co se z toho vyklube. Dám tomu volný průběh a uvidí se. Nechtěl jsem názvem kanálu říct že COD je HC hra. To není. Ten název jenom vyjadřuje, že většina lidí natáčí Let's Playe na Normal. Já to chci natáčet na největší co to půjde. Ale jestli třeba dojdu k zaklínači, tak nevím jestli to na nejtěžší zapnu.. však to se přece ani nedá, když umřete a je konec a celé znova. Na to fakt koule nemám, ale aspoň se o to pokusím.
Neberu to jako agresi. Je to názor, jako názor a já ho uvítám *3* . -
-
Ucho má pravdu v tom, že nikdo nebude koukat na to, jak opakuješ 20x jeden checkpoint a když t osestříháš, tak to je vlastně uplně jedno na co to hraješ... Proto když si predstavim hardcore lets playe tak to musi byt hardcore hry od zakladnu (např. Demon/Dark Souls, Catherine a vubec vetsina japonskych her), ne jen nelidska obtiznost na primitivní hře... Třeba takovej Xcom novej na posledni/předposlední obtížnost to je zrovna hra která by v tomhle dávala smysl a věřim že by se na to lidi koukali a bylo by to zajímavý...
Já teda zásadně nečumim na to jak někdo hraje a raději hraju sám, jediná vyjímka jsou Demon/Dark Souls hry... Když je to starší, chytrej člověk kterej se u toho nechová jako puberťák po 5-ti paňácích tak na to vydržim koukat hodně dlouho (například Epic Name Bro - protože se třeba dozvim něco co ještě nevim a je to inteligentní člověk kterej mluví i o jinych vecech než jak nekomu dal headshot)... Nebo nejaky challenge runy (Lobos)... To jsou letsplaye ktery pro me davaj smysl, ne koukani na nekoho jak hraje hru kterou si vesele muzu zapnout sam a jeste nebudu muset poslouchat nejakyho hysterickyho klučinu... Každopádně já asi nejsem cílovka kterou bys rád oslovil, tak to ber jen jako takový remcání bokem :)
Jen bych chtěl dodat, ze zadny kanal o hrach na youtube nezacal s instantni zakladnou fanousku a dokonalym stylem... Natáčej a natáčej a podle ohlasu to budes postupne sam menit az si najdes svuj kousek a tam si budes hrat -
ono je vesměs jedno co a jak budeš hrát. zkoušet to jinak je fajn, ale rozhodne spíš tvé charisma a hlas...
-
-
já myslím, že představu má, ale že si spíš neuvědomuje důsledky. u řady her to nevadí, ale u některých je to průšvih, protože to opravdu nemusí být sranda. když youtuber narazí na těžkou pasáž, většinou to vystřihne, protože lidi nemíní sledovat, jak se tam s tím 20 minut drbe a opakuje to pořád dokola. a jestli to mají být průchody celými hrami, tak potěš. nevidím moc zábavu v tom sledovat někoho, jak se trápí a nadává... ale zase nevidím do hlav všech, třeba to někomu přijde zábavný.
-
-
-
-
Celkem pěkné herní intro a hudební podklad. Není přeplácané grafickými efekty, jak to dneska lidé mají. Dávám ti palec nahoru. Snad budou tvá videa stejně dobré jako tvé intro. Přeji hodně štěstí s natáčením. Jo a jinak- velmi pěkné logo k tvému kanálu *3* .
-
Omlouvám se za toho smajlíka, ujelo mi to :/ .
-
-
http://steamleft.com
767 hodin -
-
4209 continuous hours
175 days,9 hours,7 minutes -
1107 hodin. To půjde :)
-
3149 hodin. Ale nevím, jak to počítá. Docela by mě to zajímalo. Takový Warframe může člověk hrát celý život a nemusí jej nikdy dojet.
-
-
já mám 3807 continuous hours
statistiky to bere z howlongtobeat, free2play hry nemáš v knihovně, takže ty to asi nebere -
-
Já F2P hry mám v knihovně i po odinstalování:) Proto se ptám.
-
-
v knihovně na webu možná jo, ale v klientovi ne
-
-
řekl bych že ti tam zůstanou hry který máš z bety, nebo máš Achievementy u ni *12*
-
V klientovi u sebe mám. Proto se ptám znova. Mám tam například Team Fortress 2 nebo Dota 2 test. Obě odinstalované a minimálně čtvrt roku nepoužívané.
-
-
-
-
-
2956 continuous hours
-
2010 continuous hours
83 days,18 hours,20 minutes -
6225 hodin
-
-
Dopr* *1*
1407 continuous hours
58 days,15 hours,0 minutes -
-
1763 continuous hours
73 days,11 hours,53 minutes to mám ještě co dělat :) -
-
This website is under heavy load
We're sorry, too many people are accessing this website at the same time. We're working on this problem. Please try again later.
-
-
-
-
-
Něco pro radost
Mini Ninjas
https://www.humblebundle.com/gift?key=zp5FSBb82hxHMFSA
Deus Ex: The Fall
https://www.humblebundle.com/gift?key=5SncVZV2fxk2BPeu
Battlestations: Midway
https://www.humblebundle.com/gift?key=qzb2rCzVBwuHMDaC -