-
GoG letní slevy
Už to začalo:)
A kdo ještě nemá GoG Galaxy, tak získá System Shock 2 (platí i pro stávající):) -
-
diki!
dalsich 15€ padlo za vlast :D -
se trochu inspirovali u steamu
-
-
V GRID 2 nenajdeme pohled z kokpitu, jelikož by pak zobrazení nezvládla současná generace konzolí.
Nerikali ze delali pruzkum a diky tomu se rozhodli kokpit nedelat? Tak co teda? -
-
Říkali oboje, už tehdy při oznámení.
-
-
Kdyby náhodou někdo chtěl zdroje, tak čerpám ze 7 měsíců starého článku na britském EG:
"We can dedicate more processing power to our improved physics systems,..."
"Dropping a lesser-used feature such as interior cam frees up the memory and processing power to push the more prominent systems to the next level is a tough decision but it's one we felt had to be made, for the benefit of the majority of players."
-
-
Teď když jsou nové konzole na obzoru, tak je strašně moderní zdůrazňovat, že ta současná generace už najednou nestačí ;o) Já nevím. Ač jsem Grid pařil jako drát a občas ho ještě dám, dvojka mně nějak díky absenci toho kokpitu nebere :/ Hlavně je kolem tuna dalšího poježdění, sorry codies ;o)
Edit: jojo, jak říká dole Rancor, nestačí už nějakou dobu, každopádně kdybych seděl v té jednací místnosti, kde ten kokpit na úkor ostatních featurek ufikli, tak bych prásknul hlavou o stůl a potom dveřma 2x :)
-
-
Conan recenzuje Lauru Croft :D
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/conan-recenzuje-hru-tomb-raider -
-
Všechny O'Brienovo recenze jsou skvělý. A z toho hodnocení na konci, který tam vždycky má, by si měla vzít redakce games.cz příklad. *15* By hned byla jiná pohodička v diskuzích pod recenzema.
-
-
hodnoceni pomoci wingdings bych si dokazal predstavit :)
-
-
-
Obrazem: Grafické porovnání PS4 a PC verze hry Project Cars.
rozdiely nie sú velké ale PC verzia má evidentne textúry s vyšším rozlíšením, modely áut sú o niečo detailnejšie a i shadery sú o kus lepšie. Predpokladám, že i trate samotné a ich okolie bude mať viac detailov, takisto PC verzia bude lepšia v particle efektoch, listie a drobné veci popadané na trati atď.
Neviem čo vedie ludí hovoríť, že PS4 verzia hry je lepšia ale v dnešnej dobe ma už asi nič neprekvapí. -
-
Taky je důležitý na jak drahým PC to takhle krásně pojede.. a zda nebude ve finále potřeba downgrade na PS4, aby to alespoň jelo 1080p/30fps
-
-
1080p/60p potvrzeno vývojářem primo ze Slightly mad studios
-
-
PC verze bude skoro vždy vypadat líp, ale zrovna tady ty rozdíly člověk moc nepostřehne, pokud si hru nazastaví a neudělá porovnávací screenshoty. za pohybu budou obě vypadat super
-
-
niekto si tie rozdiely všimne okamžite, niekto vôbec, nepaušalizujte.
-
Jj, v totmo pripade ty rozdily jsou celkem male a pri bezne hre ty rozdily az tak moc pozorovat nebudes. Snad az na slabsi AA a dle screenshotu i kratsi viditelnost u PS4 verze.
Ostatni rozdily clovek musi spis hledat, nez ze by ho vylozene trknuly do oci.
Stejne me ale prijde pozadavek na GF780 trochu overkill. -
-
Zrovna viditelnost a AA u takové hry dělá dost velký dojem. Taky bych nezapomínal, že není fhd jako fhd, je rozdíl mít fhd na 23" a nebo 42", to i bez AA udělá podstatný rozdíl v pixelech.
-
-
By som sa hadal ze zas az taky velky rozdiel to nie je. Teda ano, samozrejme v tom je rozdiel pokial na obe pozeras z takej istej vzdialenosti - to ale nerobis, ze nie.
vid http://s3.carltonbale.com/resolution_chart.html
-
-
-
-
-
.
-
Video: Kdyby byl sex jako Call of Duty.
tak by si nikdo nemohl stezovat na uzkej koridor *1* -
-
Mě by vadily ty skripty, než najdeš správnej bod nepustí tě dál :D
-
-
videorecenze
videorecenze se uz na tomhle webu delat nebudou? -
-
nebudou, máš GamesTV a Gamesplaye
-
-
ja prave ty Gamesplaye vubec nemusim (proste je mi tu autor nesympatickej), ale videorecenze tu byly asi nejlepsi na CZ scene.
-
-
je jich škoda, ale tak v Games TV máš víceméně jednu kratší recenzi a k tomu pár novinek
-
-
-
-
Aprílové oznámení DLC pro třetího Zaklínače
Beard & Hairstyle DLC in 32K resolution. *1*
https://twitter.com/Marcin360/status/583210479826415616 -
-
Fešák :D
-
-
The Long Dark
tak jsem to koupil a zahrál. na to že je to early alfa je hra prekvapive bez bugu a beží hladce. herní mechaniky jsou ok ale problem je balanc. Hraju za holku, sežere za jeden den celého vlka a pulku jelena a rano umíra hlady. (to same voda) venku je -20, ma na sobe nejake svetry, bundu, dzíny, telpe spodky atd ale za par hodin umrzne. -
Podívejte se, jak bude (pravděpodobně) vypadat nová hra podle seriálu Hra o trůny
http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/31481-podivejte-se-jak-bude-pravdepodobne-vypadat-nova-hra-podle-serialu-hra-o-truny