-
První recenze Grimrock 2
http://www.metacritic.com/game/pc/legend-of-grimrock-ii -
-
To mi nedělejte .... zase budu nucen utrácet :(
-
-
První neamerciký hráč League of Legends dostal eSport vía, která mu umožní v USA vydělávat peníze hraním.
bleskaři, prosím, na kolenou tě tady prosím, čti si po sobě těch pár písmenek, než je zveřejníš... nebo toho šotka chyť a dej mu pořádnou nakládačku, protože má nenechavý pracky... -
-
Mohli by to davat zdarma tem co maj preorder... *2*
-
-
Takovejm by měli dávat spíš prášky na hlavu... *7*
-
-
-
pokračování neverhooda?
před pár minutama na FB stránkách The Neverhood:"Through the years Neverhood fans have asked for another game, and I'm partnering with my EWJ and Neverhood buddies Mike Dietz and Ed Schofield to make a full sized, PC and Mac point and click adventure game in clay and puppet animation. New characters, but in my usual style. Terry Taylor is doing the music. Here's where you come in. What would you, the Neverhood fans, want to see in a new game? We'll read every suggestion and actually try to make all of the good ideas happen! Now it's your turn:" neuvěřitelné!!! -
-
http://www.youtube.com/watch?v=P3ALwKeSEYs
-
Tak tohle mi udělalo fakt obří radost. Neverhood byla srdcovka. Těšim se. *3*
-
-
DA:I - All the Tavern songs, both English and Orlesian(French)
http://www.reddit.com/r/dragonage/comments/2oir9o/all_the_tavern_songs_both_english_and/ -
divný
v poslední době jsem si všiml divný věci:
když si "čórnu" hru na ozkoušení, většinou mě vůbec nebaví až do doby, kdy si ji koupím legálně :) třeba Southpark Stick of Truth - stáhl jsem, zahrál chvíli a odinstaloval, po nějaký době na to dostal zase hroznou chuť, koupil a teď to pařím denně :) to samý třeba Sunless Sea nebo Life is Strange, mám to stažený, ale vůbec se mi to nechce hrát, když to není ofiko... už jsem asi postiženej v tomto :P -
-
Měl jsem to podobně, ale od té doby, co mám hodně peněz a hodně koupených a nerozehraných her, už moc ne. *2*
-
mam to presne obracene
-
Tomu se říká svědomí.
-
-
hodně lidí to tak nemá... vlastně neznám nikoho dalšího :D
-
-
To protože když si to koupíš, tak tě to zároveň nutí hrát, jelikož víš, že si za to utratil část peněz a měl bys sis to užít. Taky je hezčí mít pěkně uspořádanou knihovničku na Steamu, než mít na ploše poházené zástupce od cracků.
EDIT: + Achievementy -
-
tak to zrovna vůbec ne - mám nakoupený stovky her, a nikdy jsem neměl pocit, že to musím hrát, protože jsem za to zaplatil, takhle už to teď vůbec neberu, když si kupuju všechny hry (proto jich teď mám třeba rozehranejch asi 50 :) spíš mám asi pocit, že ta kradená verze je taková neúplná, že ofiko kupující mají všechny patche a já ne, nebo že se do tý hry nemůžu pořádně ponořit, než bude celá moje :)
-
-
Lukyz, tady jako by jsi mi ukradl do písmenka všechny slova ;o)
-
To je správně... než koupit zajíce v ruksaku, tak radši zkusit W@rez.
-
Já třebas přestal warezit z jednoduchých důvodů - začal jsem mít trvalý příjem a hry nebylo třeba krást, mám málo času na to prolézat warezfóra, řešit na jakých fileserverech je to uložený, hledat ty kde mám účet nebo řešit torrenty, pak řešit patche, jakou mám verzi, stáhnout patch na správnou verzi, stáhnout crack na správnou verzi atd. atd. atd. Navíc nemám už čas hrát každou cypovinu, takže si pečlivě vybírám co budu hrát a do toho vrazím prachy. Pak jen kliknu na Steamu a můžu hrát *2*
EDIT: možná bych dodal, že po warezu i dnes občas sáhnu u her, u kterých si nejsem jistej koupí a nemají demo (což je v dnešní době asi 98%) -
Než bude celá moje? Olololooo.... To bude vážný... *15* :) Co se týče warez a patchů tak ano, ale všechno jde, když se chce, ale nechci tě tahat na tu temnou stranu. Asi hlavní přesvědčovací argument ke koupi hry je multiplayer, pokud-li hra nějaký má.
-
-
-
-
-
-
rly?
http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/5110/full/
http://www.gry-online.pl/galeria/galeria_duze3/453080380.jpg -
-
Electronic Arts se pochlubili záběry z multiplayeru Battlefieldu 4 na Ultra detaily.
Úžasný, protože při otáčení je to ULTRA rozmazaný a lítá tam ULTRA papírků.. No z toho jsem fakt ULTRA.. -
-
No jestli tyhle videa mají přesvědčit, že mám z Premium BF3 přejít na BF4, tak to má přesně opačný efekt....
-
-
No ja osobne jsem presvedcenej, ze se na BF4 maximalne tak zvysoka vy*eru, diky naprosto katastrofalni podpore jakejchkoliv support teamu EA pro spravnej chod BF3. Chtel jsem si BF3 po dlouhy dobe zahrat a kdyz jsem po peti dnech hrabani se forama, kde nebylo zadny oficialni vyjadreni support teamu ohledne bugu, kdy se ti nezobrazuje zbran a nemuzes ji ani pouzivat, konecne problem vyresil, vyskytl se dalsi problem, a to ze mi hra zacala padat vzdy po cca 15 minutach (sestavu mam takovou, ze mi to musi zvladat na ultra a taky driv zvladala). Nasel jsem jeden jedinej prispevek od support teamu, kterej byl ocividne vygenerovanej nejakym stupidnim botem, byl starej tak pul roku a psalo se v nem, ze se na problemu pracuje. A vubec, fora jsou uplne preplneny prispevkama lidi, co maj s hrou problemy a nevidel jsem jeden jedinej prispevek o tom, ze by nekomu nejakej admin nebo nejakej support zamestnanec EA pomohl. Kdyz uz se nejakej problem vyresi, a ze jich jsou kvanta, tak na to reseni museli prijit sami hraci.
Takovej nechutnej pristup k zakaznikum, rikajici v podstate "vase prachy uz mame, tak co bychom se starali" nehodlam vubec akceptovat a radsi si uz nikdy zadnej dil ze serie neporidim, protoze je s tim jenom vztekani se a sr*ni se a za to penize utracet vazne nehodlam.
-
-
Priste ukazou Ultra nastaveni a natoci jen loading screen... Jak to z tohodle mame poznat nebo jeste padnout na kolena?
-
-
Betaverzi Battlefield 4 si bude moci vyzkoušet každý, kdo vlastní Battlefield 3 Premium.
Blik cvak... Tohle se ví už asi měsíc...