-
DOOM4
Co rikate na vizual, za me docela zklamani. -
-
Za mě přesně to, co očekávám. Pokud mluvíme o celkovém vizuálu, tak level design je tak doomovský, jak jen může být, stylizace též a graficky jde o v dnešní době standard. Hratelnost bude určitě zábavná, já věřím, že id vědí, co dělají a jen tak to nenechají posrat.
Když už se na nějakou akční, drsnou, bezhlavou střílečku těšít, tak právě na nový DooM. Naposledy mě v tomhle směru bavil Wolfenstein NO (NB jsem ještě nehrál) a to už je delší doba. A jelikož mě DooM 3 BFG bavilo hodně, tak vím, že čtyřka mě bude bavit úplně stejně, navíc s MP, který slibuje dobrou odreagovací zábavu.
Hned mám chuť nainstalovat znovu trojku. -
-
Ja sem ted na Steamu vzal Shadow Warrior za necely 4 eura a sakra to je oldschool hratelnost.
Snad Doom nezklame hlavne v multaku. -
-
Shadow Warrior je taky dobrej, i přestože mi tématika moc neříkala, tak jsem se u toho dost vyblbnul. Jakože na dvojku jsem taky zvědavej, ale to budu muset mít už lepší dělo. Ale čistokrevná akční střílečka bez nějaký komplexnější hratelnosti tu od Wolfa už dlouho nebyla, takže proto je DooM momentálně horký kandidát na to, aby byl další v řadě.
-
-
-
-
Oil Rush - Steam
XMKBCPC3S3GUCAME
English Country Tune
VG9HR-BBYA5-T8MDJ
Tiny and Big in Granpda's Leftovers
YKXQY-B5BLH-RMN49 -
-
Všechno pryč. Asi to kradou boti *1*
-
-
To ne, spis nekdo neumi rict, nejde mi o nejaky podekovani, ale napsat pro ostatni co uz nemaj zkouset...
-
-
dik vzal jsem Oil rush
-
-
Need for Speed - Five Ways To Play
EA vypustilo gameplay trailer - Five Ways To Play.
Vypadá to velice originálně *1* Drifitng bez zákonů fyziky, příběh bude dle tý hraný ukázky taky na úrovni a samozřejmě nezapomeňme na product placement a přehnaný lens flares ala J. J. Abrams.
Jsem opravdu zvědavej jak se to bude hrát, NFS vychází 3. listopadu. -
-
Proste NFS uz neni pro nas starsi, je to pro decka, pochopte no : ) jako sme driv slintali nad nfs u, tak ted slintaj 13 lety nad timhle :)
-
-
Možná, že kdyby jsi řekl první NFS, tak bych tě bral vážně, ale takhle??? *8*
-
-
Tak jsi prostě ještě starší...
-
-
-
-
25 nejočekávanějších her podle výsledků ankety Famitsu.
A ja z nich neocekavam zadnou *1* -
-
Já z nich očekávám většinu .
-
Tak to si prdlajz japko. Nechápu proč sem furt dávají ty nesmysly japonský jako je ten žebříček nejprodávanějších her - kvůli tomu, že je odtam ps3? ..
-
-
*7*
Mě to třeba zajímá .
A celkově by mě zajímalo co je to za novej stupidní výraz "japko" .
-
-
-
Problém s přidáváním příspěvků
Chtěl bych se zeptat někoho fundovanýho, co se v poslední době stalo s přidáváním příspěvků. Na PC to jde v pohodě, ale na mobilu se ani za boha nemůžu přihlásit, ani poslat příspěvek jako anonym, protože mi to pořád vyhazuje problém s IP nebo s captcha, který píšu dobře... -
-
To je mobilem... už tu někdo řešil problémy postuj z pc a seš ok... nebo možná inej lepší prohlížeč?
-
-
Xbox One vede na serveru amazon.co.uk v počtu předobjednávek nad PS4 o 2,4%.
řek bych že vede sony s TLOU a PS4 http://www.amazon.co.uk/Best-Sellers-PC-Video-Games/zgbs/videogames/ref=zg_bs_nav_0 -
Max Payne Comic
Nevím, jestli to víte, ale Rockstar vydal první část komixu o Max Payneovi > http://www.rockstargames.com/maxpayne3/comics -
-
Hmmm komiksum sem vyhejbám jako čert kříži ale tohle si určitě koupim.
-
-
Je to zdarma.
-
-
-
Na Humble Bundle je po omezenou dobu k dispozici kompletní edice skvělých rallye závodů DiRT 3 (viz recenzi)
Vypadlo vám tam celkem důležité slůvko: ZDARMA -
-
Nevypadlo no - jak se to vezme zdarma to je jen to musíte včas aktivovat a chytit *3*
-
-
Může mi někdo vysvětlit tu jeho větu? Já jsem ztratil Jackovský slovník.
-
-
Jack v podstatě říká, že to není zadarmo, protože tě to něco stojí - musíš mít účet u ďábelského Gabea a potom jít na HB pro klíč a aktivovat si ho
-
-
Cena duše je minimální. Už ve školce jsem ji vyměnil za červené autíčko.
-
-
Tak to hodně štěstí - bez duše ( neznáš simpsny *9* *7* )
-
-
-
-
-
-
Kdosi se tu ptal po srovnání XBone a PS4
http://www.nordichardware.se/images/labswedish/nyhetsartiklar/Spel/Xbox_one_vs_PS4/fullimages/xboxsp4compar.jpg -
-
Moc pěkný:)
-
-
Grafik ve Photoshopu vykouzlil art, který by náramně seděl k HD verzi titulu Doom.
Brilantní, dát si s tím takovouhle práci. Moc povedené, hned bych ten HD remake bral...