-
Nejhranější MMORPG hrou již není World of Warcraft, ale League of Legends. Král je mrtev, ať...
Škoda, že LoL není MMORPG... -
-
Máš pravdu, sratchka je to tak jako tak. *15*
-
-
Tak jsme se zasmáli. Haha
-
-
-
Call of Duty: Advanced Warfare nabídne pětihodinovou singleplayer kampaň a třináct multiplayerových map.
5 hodin *1* A to řikali že bude delší než obvykle? *15* To jsou tragédi.... Hrajou i jiný hry než CoD nebo Battlefield? Vždyť takle žalostně krátký žadny jiny AAA hry nejsou -
-
Jestli to bude nabitý testosteronem a adrenalinem jako obvykle tak to bude bohatě stačit. *14*
-
delší hry jsou zbytečnost, lidi hry nedohravaji do konce
-
Ty vole, tak to už mám před sebou jenom 4 hodiny a 32 minut:( Jsem viděl už tu misi na dálnici:-D
-
Si tak říkám proč ho tam vůbec cpou, ten kdo hraje MP ho pomalu ani nezapne a ten kdo si chce zahrát pouze SP ten si to "půjčí" než aby vyhodil 1500 za pět hodin.
-
-
Nintendo nevěří, že je budoucnost v clouovém hraní.
Nechybi tam pismenko? -
-
Už ne, díky *3*
-
-
Na Středním východě unikla předčasně z obchodů PS4 verze Just Cause 3, na disku zabere 37 GB. (+ gameplay video)
Na gamepadu jsem lama, ale to, co předvádí osoba, která ukázku hraje, je moc. To i po pár skleničkách vína zvládám líp. Nedá se na to dívat.. -
8 minut Dragon Age
Nevím, jestli to už tady bylo: https://www.youtube.com/watch?v=cuR2zMuUBaY
Je to publikované dneska. -
Batman - Humble Bundle
Bundle dosud vydaných Akrham her za €9.79
AA GOTY, AC GOTY a Origins + Season Pass
http://www.bundlestars.com/all-bundles/batman-complete-bundle -
-
Ty jo, to zní dobře. Užiju si to i když mě batman vůbec nezajímá?
-
-
Mne Batman taky nebere a tu hru jsem si naramne uzil.
-
příběhově asi moc ne, ale herně jo. je to takovej Assassin's Creed s lepším soubojovým systémem a ne tak repetitivními úkoly
jinak nabídka je to super, ale nesmí člověk mít dva díly -
-
Díky moc, tak to by mohlo bejt podle mýho gusta.
-
-
-
-
AC4 gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=xv3HnEQU-dA -
-
Jakožto fanoušek Pirátů z Karibiku se na toto fakt těším *14*
-
Bleh, taky si mohli trochu vyhrát s vodní hladinou, aby nevypadala jak rtuť. Ale třeba to ještě doupraví ^^
-
-
Me se libila voda v Silent Hunteru 4 a jak je to starý...
-
-
-
Multiplayer Mortal Kombat X bude mít regionální zámek, tudíž si evropané s americkými kámarády nezahrají.
Tak to je jenom dobře kdybych měl hrát s někým v USA tak bych měl PING 300 -
Nejoblíbenější mapou hráčů Battlefield 3 je Operation Metro.
To jsou veci, Metro povazuji za podlehnuti DICE tlaku ze strany EA pritahnout k BF fandy CoD. V bete jsem si ji uzil dosytosti a stacilo, uz nikdy vic. *5* -
-
Podlehlo?Ja mel dojem,ze to je ultimatni cil EA.
Dokonce to sami nekde verejne priznali,ze jejich cilem,je svrhnout CoD a potazmo Activision z pomyslneho trunu nejprodavanejsi hry.
A podle toho taky jejich posledni fps hry vypadaji.Crysis 2,novy MoH,BF3 atd .
-
-
Obrazem: Vtipné gify s chybami ze hry Mass Effect: Andromeda.
Plus jeden vtipný png. Je skutečně v zájmu vesmíru, aby se lidstvo rozšiřovalo do další galaxie? Posuďte sami. -
-
Jsou to, jak už "naznačuje" ten nápis presets. Osobně jsem radši, když hráč má pevně danou postavu a nemá na výběr ani ty presety, protože já než jsem spokojený s tvorbou postavy, tak u toho strávím klidně i několik hodin proložených obědem a pauzama na cigára
-
*11* *11* *11* TO je fakt humáč *11* *11* *11*
-