-
Namco Bandai udělal chybičku v názvu 3DS titulu, který nazval Nartuo Powerful Shippuden (namísto Nartuo...).
Nechci být hnidopich, ale začíná to být docela úsměvné. Po "opravě" je ta chyba ještě víc do očí bijící.
Ale hlavně že jste si to pravil *7* -
Nový screenshot z nových Call of Duty
Call of Duty hraji už od prvních dílů a jsem veliký fanoušek. Ale každý cítí jak celá série upadá a stojí to tak něják za prd. Navzdory tomu jsem vždycky nové díly překousl a dohrál..některé mě i překvapily. Ale jak vidím kam se teď řítí, tak už tam takovou důvěru nemám..a myslím,že Ghosts byly mým posledním dílem který jsem hrál. *9*
odkaz - https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/q71/s720x720/10245582_10152380901547456_1466529916007335706_n.jpg -
-
Ghost byl první co sem nehrál, a nelituju toho. Infinity Ward už není to co bývalo.
Na druhou stranu TreyArch se hodně zlepšil, takže sem zvědavej s čím příjdou.
-
-
Borderlands 2 vychází na Vitu 18. března.
Jen taková menší bleskovka pro majitele Vity.
UPDATE: Trochu nečekaně 2K Games informaci o datu vydání smazalo. Následně na twitteru bylo napsáno, že šlo o chybu, a více se dozvíme v brzké době... -
Rise of the Tomb Raider poběží na Xbox One v rozlišení 1080p.
Ach jo... Já chtěl to opravdové next gen 900p 30fps. *13* -
-
Dárečky tahle při úterku
Berte, kdo máte zájem..
Rocketbirds: Hardboiled Chicken (Steam): ZGDTZ-4LCXQ-MCRKV
A Virus Named TOM (Steam): PY04T-7WPKG-VWGTM
Monaco: What's Yours Is Mine (Steamgift): https://www.humblebundle.com/gift?key=Fy66k4pv7wrnRbTR
Mirrors Edge (Origin): FBNW-Y35W-X4NP-L5FS-67Q8 -
-
díky za Monaco
-
Seznam zlevněných titulů, které tento týden (16.9. - 22.9. 2014) naleznete na XBLM.
Díky za raketové ptáky :)
-
-
Historie se opakuje! EA opět vyhrálo ve finále o zlaté lejno nad americkou bankou a odnáší si tak cenu za nejhorší společnost roku 2013 podle spotřebitelů.
Hehe, jsou i společnosti, který stojej životy lidí, vykořisťují zaměstnance a brejlatí nerdi si zase zvolí společnost, která jim jako servíruje špatný hry, možná umejt se a vyjít do světa taky není tak špatnej nápad. -
-
Bioshock Infinite je již dokončen a tak se Rod Fergusson, producent Gears of War, rozhodl z Irrational...
Já volím za nejhorší firmu století blizzard. Jejich schopnost vytvořit pokaždé totální sr*čku je přímo legendární -
-
Snad ze sxračky značku ... ;)
-
-
-
První recenze na Far Cry 4 jsou venku + novinky ve hře !
Tak je to konečně tady. Zatím to podle hodnocení vypadá na velice povednou hru. Hodně se těším. Tady jsou první známky (hodnocená platforma je PS4):
Guardian: 100/100, LaPS4: 92/100, Vandal Online: 92/100, Meristation: 92/100, 3DJuegos: 90/100, God is a Geek: 90/100, Metro GameCentral: 90/100, Joystiq: 90/100, Destructoid: 90/100, Power Unlimited: 89/100, IGN Italia: 88/100, JeuxActu: 85/100, Eurogamer Portugal: 80/100, XGN: 80/100, GamesRadar: 80/100, VideoGamer: 80/100, Eurogamer: 80/100.
Takže zatím v průměru 87/100 ! Téměř 9/10 je slušné číslo.
+ nějaké informace:
V Himalájích budeme muset nosit kyslíkovou masku a kyslík bude ubývat. Ve hře budou obsaženy zbraně z 2. sv. války jako je např. Luger. Je k dispozici mnohem větší strom skillů. možnost kopu nohou (jako např. v Bulletstrom). Slony lze zabíjet: Jde zabít dokonce 1 zápalným šípem. Nepřátele lze zabít vyprovokováním včelího hnízda. Možnost nalákat zvířata pomocí vrhu kusu masa. -
-
Takto trochu upadli,zas tak dobrá ta hra rozhodně není jen lepší než 3jka.
-
-
Tak ono je to zatím hodnocené na PS4. Na PC může být hodnocení jiné a dle mého názoru si myslím, že všichni víme jak to na PC je, tak může být horší. Hodnocení Far Cry 3 na PC je 88/100 a na PS3 je 90/100. Uvidíme jak to bude u 4.
-
-
-
Humble Bundle zavádí další měny
http://blog.humblebundle.com/post/77003764174/weve-added-euro-and-british-pricing-on-the-humble
ale zdá se, že s rozumem... snad... i když mám trochu obavy, zmínka o regionech moc pozitivně nezní...
edit: no po zběžném zkontrolování cen na storu je to asi v pytli...
edit2: crusader kings 2 za 80 eur... nestálo to náhodou 80 dolarů? hm. -
-
Jakej to má smysl, vždyt jsou sami proti sobě.
-
-
Nechápu co je tohle za politiku.
-
-
by me zajimalo jestli jim (jak gmg tak ted hb) ty vyssi profity z titulu dorovnaji ztraty z nizsich prodeju kery urcite musi v urcite mire nastat. ted si zase budou keystores jeste vic hodovat
-
naštěstí se týká jen Storu, Humbly zůstávají v dolarech... ale před týdnem tímto u mě skončil i GMG :/ euro sux...
-
-
tak ono by u bundlů nedávalo smysl mít jinou měnu, když lidé stejně platí, kolik chtějí. ale toho storu je škoda.
-
-
teoreticky by to mělo vliv na "Pay more than the average"...
-
-
-
Jo ještě včera jsem na to koukal a bylo to za 80 dolarů. Teda tyhle převody jsou hrozný svinstvo.
-
-
tak teď už je pro náš region dolarovej snad jedině GOG... pak teda ještě Amazon, když člověk neříká tak úplně pravdu o své adrese. každopádně je na hlavu prodávat steam klíče k hrám, které nemají region lock, s takovými cenovými rozdíly. přitom není proti pravidlům Steamu, když ti třeba známý v Americe daruje takhle koupenou hru a ty si ji aktivuješ. pouze tím nahrávají překupníkům s klíči, kteří na tom staví své online obchody...
-
-
když jsem to viděl na GMG měl jsem slzy v očích :(
-
Můžem pouze doufat, že GOG nebude další na řadě.
-
-
vydrzi jim to maximalne mesic, kdyz "zdrazili" vsichni, tak se urcite taky pridaji
-
-
určitě ne, fair prices mají jako jednu ze základních filozofií
-
-
-
-
-
-
K odhalení nového Call of Duty by prý mělo dojít do dvou dnů.
Ja jsem jen zvedav,u ktereho dilu lidem konecne dojde,ze je to jen odrzle zdimani znacky a furt jedna a ta sama hra porad dokola,rok co rok a za luxusni cenu.
Pokud to ty lidi bavi,je to jejich vec,ale nechat si takhle "srat" na hlavu...? -
Po delší době jsem se dokopal k trochu jiné survivalovce NEO Scavenger. Líp investovaných 15E jsem snad ještě neměl. Jednoduchej koncept, kterej je ale v jádru pořádně propracovanej. Na pohled to sice není nijak oku lahodící perla, ale co se týče hratelnosti, příběhu a odkrývání nových poznatků je to pecka. Šikovný využívání skillů, který se opravdu dají k něčemu využít.
Pro ilustraci:
Probudím se v laboratoři, kde je několik kryostázních komor, z jedné z nich jsem právě vypadl, netuším kde jsem, co se děje, jsem pokrytej tekutinou, ve které jsem bůhví kolik let plaval. Za rozbitým oknem vidím ruiny čehosi, asi nějakýho předměstí. Pomalu se rozkoukávám kolem sebe. V dalších komorách splívají v té tekutině další lidi. Vypadá to, že jsem byl kdysi součástí jakýhosi experimentu, ale na nic z toho si nevzpomínám. Přistoupím k ovládacímu panelu. Jediný data který se mi podaří objevit jsou krátký útržky o ostatních "pacientech". Spolu se mnou je tu ředitel společnosti kterou neznám, v kryokomoře je od roku 2015. Je tu ještě jakási "reality show celebrita". Ta je tu dokonce ještě o 25 let dýl než ten kravaťák. Snažím se z počítače vymámit ještě něco, když v tom odněkud z pater podemnou slyším nelidskej skřek, skoro jako vlčí zavrčení, jen mnohem silnější. Než se stačím vzpamatovat slyším těžký dusot na kovových schodech. Zachvátí mě panika, co to sakra může být ? V poslední chvíli stihnu využít svoji "electrician" dovednost a pomocí kontrolního panelu se mi podaří přetížit elektrický obvod a dveře uzavřít přesně v okamžiku, kdy se z potemnělého šera dlouhé chodby vynoří obrovská postava, blížící se rychlími přískoky vzpřímeně po zadních s dlouhými končetinami vlajícími podél těla, zdálo se mi že má hustou černou srst. Možná to byl jen kabát, kdo ví, ale pochybuju o tom, protože to co jsem viděl, byla určitě vlčí hlava. Dveře se se zavrzáním zabouchly, dost rychle na to, aby ta zrůda nepronikla dovnitř. Tentokrát mám štěstí. Za dveřmi slyším ještě nějakou chvíli vzteklé vytí a bouchání do kovových vrat, ale i to za chvilku ztichne a zrůda se s funením stahuje zpátky do temnoty. Nechci se tu zdržet už ani minutu, popadnu střep z rozbitého skla a oknem vyskakuju ven z laboratoře... -
-
bude LP?
-
-
Nerejpej. *3*
-
-
nerejpu, ja ho skutečne koukám
-
-
Poslední dobou teda není na co koukat :(
-