Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GTA V Easter Eggy

Tak co, našli jste nějaký - kolik a jaký? Když tak do spoiler-tagů.

U mě zatím jen tři, když nepočítám pár postav ze čtyřky, který vám vlastně sami spadnou před nos, takže to v podstatě EE nejsou. Jeden jsem našel už dříve, ale teprve včera jsem si uvědomil, že to byla imitace scény z No Country for Old Men.

No a dneska jsem objevil rovnou další dva. Jen tak jsem se proletěl helikoptérou, co nejvýš to půjde, z ničeho nic začnu slyšet divný zvuky, začne mi zrnět obraz a nade mnou se objeví létající talíř. Zkusil jsem na něm přistát, jenže jakmile jsem na něm přistál, tak vrtulník bouchl.

A poslední a určitě nejzajímavější. Opakoval jsem misi "Hood Safari" a ačkoliv jsem si toho při prvním hraní nevšiml, tak teď jsem zaregistroval, že než přijedete do Groove Street, tak před vámi projíždějí ulicí tři týpci na kolech, z nichž dva měli zelený bundy a čepice a jeden bílé tílko. Že by CJ, Sweet a Big Smoke?

Klidně pište, budu se cejtit divně, když nikdo nezareaguje. :(
    • SkillJam
      Kromě těch, co jsi psal, jsem narazil ještě na jedno místo, kde se objevuje duch nad krvavým nápisem, ale je tam vždycky jenom chvilku, myslím, že hodinu před půlnocí, ale když k němu přijdeš moc blízko, tak zmizí. Moc hezký :)
      • Jo, na to jsem pak narazil na YT. Je tam dokonce i na dně moře poklop ze Ztracených. Co vývojáře všechno nenapadne hej.
  • prudislav

Exkluzivita DLC (60 minut hry navíc) v PS4 verzi Watch Dogs a Assassin's Creed IV bude časově omezena...

Zajímavý je že uplay deluxe edice na PC je maj od začátku ;-)
  • Lukyz

Humble Capcom Bundle

Na HB celkem zajímavá nabídka:

$1 - Strider, Umbrella Corps, DmC: Devil May Cry
    $5 - Dead Rising 2: Off the Record, Resident Evil HD REMASTER, REvil 0 HD REMASTER, REvil 6
    $12 - Dead Rising 2, Dead Rising 3: Apocalypse Edition
    • Jack1947
      Umbrela corps radši ani zadara *11*
    • ringmancz
      DmC jsem dohrál na PS3, ale za babku, to je steal jako prase. I ta vyšší úroveň je kvalitní
      • ucho
        je to dobré. no otázka je, kdo tyhle hry nemá :)
        • ringmancz
          za den prodají 100 tisíc balíků, takže zjevně hodně lidí. já z tohodle mám třeba akorát Stridera
          • ucho
            dost lidí to kupuje na kšeft. pak to rozprodávají.
  • Mechwarrior_bw

Nějak takto by mohly vypadat chodby v Doom 3 na CryEngine 3.

možno budem jediný ale mne tiet screeny pripadajú omnoho slabšie ako z Doom 3. Vyzerá to hodne amatérsky, sterilne, dizajn je slabučký... takto D4 určite nebude vyzerať (naštastie).
  • Ukázka lehké výměny HDD u konzole PS4.

nice1, tomu rikam sikovnej desktop *5*
  • Majitelé PS3/PS4 získají exkluzivní hodinový přídavek do Assassin's Creed IV v den vydání plné hry.

Mě už ten Assassin leze krkem, co hodina, to se něco objeví. To má ta hra vyjit za pár dní, nebo nás tím budete bombardovat až do října?
  • Lukáš se vráti ? konečně dobrá zpráva, aspoň tu zas bude někdo kdo má názor a dokáže si ho obhájit a né jak ta místní banda co nic nehraje nic je nezajímá a plácaj kraviny
    • Obhájit :D jako ta jeho obhajoba zabudovaných her, stylistické grafiky, žen, menšin, kvót....
      • furt lepší než ti ostatní ocasi co nic nehrajou nic je nezajímá a nemaj na to žadnej nazor...
  • Trol.internetovy

Black Mesa Source

Zbývá cca 45 minut do vydání modu Black Mesa Source. http://www.blackmesasource.com/
    • Ja dostal odkaz na tenhle torrent a ten jede - http://t.co/jrAS00Ve

Tak uz to instaluju a vypada to v pohode takze kdyz nepojedou oficialni mirrory muzete to zkusit z torrentu.

Ono to fakt funguje! No ja myslel ze se uz nedockam...
    • Po osmi letech vývoje jsme se dočkali - vyšel Black Mesa mod, kompletní předělávka Half-Life...

Skoda, ze vsechny downloady jsou zruseny nebo nedostupny :D (alespon momentalne)
      • Po osmi letech vývoje jsme se dočkali - vyšel Black Mesa mod, kompletní předělávka Half-Life...

Torrenťáci *6* Mám rapidshare a hraju už od 7 večer ;)
        • Ach jo... ja to hral z torrentu az v pul osmy :(

na shacknews.com to jede ale rychle se rict neda
    • Trol.internetovy
      A je to tam. A už to stahuju! *15*
    • Website is currently unreachable, to se dalo docela čekat... *13*
      • čekat se to dalo, tak proč už nejsou linky na twitrech faceboocich a vsem...
        • https://www.dropbox.com/s/0rxxzqws08rplcz/BlackMesa.torrent ?

Sorry, ani jednu z navrhovaných věcí nepoužívám.
    • Naprosto bez dechu sleduju časomíru! :D
  • Steam

Mafia 2 se vsem DLC dneska na Steamu za krasnych 13,5o e ( 350,- +- )
    Kez bych tak mohl videt ty kysele obliceje tech co si koupili tu Extended Edici za uzasnych 1400,- *4*
  • Lukyz

Dnes vyšlo třetí pokračování plošinovky ze série Trine!

Trine 3: The Artifacts of Power dnes na Steamu vylezlo ze statusu EarlyAccess do plné verze a do 27.8. je k mání s 10% slevou -> 19,79€ *4*
    • Na GOGu je dokonce za 14,49€ i s přiloženým soundtrackem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit