Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoft ruší DLC Season Pass a nabízí zdarma těm, kteří si ho již zakoupili DLC The Dead Kings zdarma včetně jedné z plných her The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed Black Flag, Rayman Legends či Just Dance 2015.

Taky by neškodilo napsat, které hry se to týká. Takhle to vypadá, že všech.
  • Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...

Běžte s tím dementem už někam! Jsem si myslel, že bleskař je rozumná osoba, moje chyba. *11*
    • Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...

prej vrah lol, on se jenom branil! valka je valka a lidi pri tom umiraj, prectete si jeho manifesto, mnoho se ceho dozvite... dost tech zionistickych kecu hudsone!
      • Akční hry The Binding of Isaac od Edmunda McMillena a Floriana Himsla se prodalo přes půl milionu...

Kdyt ten manifest ani nenapsal sám.
  • Malleth

Loga zrušených Star Wars her

http://images.eurogamer.net/2013/articles/1/6/0/2/3/9/9/1375131905.jpg

Jedi Knight III
    *11*
    • *13*
    • Ronox
      Jedi Knight neřeším spíš ten použitý podtitul u epizody 7.
  • Black_Hand

Cílem vývojářů Everquest Next bylo, aby hra běžela i na 4-5 let starých počítačích. Hra poběží na stejném...

neni to trochu protimluv? planetside 2 je legendarni jsou spatnou optimalizaci. nicmene je mozny, ze to je zpusobeny jenom obsahem, nikoli samotnym enginem.
    • To už nemá ani cenu řešit tohle. Před vydáním PS2 rozhlašovalo SOE to samé a víme, jak to dopadlo.
      • Fakt to rozhlašovali? Co si pamatuju, tak už od začátku se počítalo, že to bude náročný jak prase. Zaručeně jsem alespoň já počítal s tím, že se mi to nespustí ani do menu. *9*
        Ale možná si to jen špatně pamatuju, zaručeně ale vím, že já s tím počítal.
        • Ještě během bety rozhlašovali, že je jejich cílem, aby PS2 běželo hratelně i na 5 let starých PC.
        • Black_Hand
          no, problem byl v tom, ze tam byly strasny vykyvy. ani s extra nabusenym pocitacem si nemohl pocitat s tim, ze se nedostanes do situace, kdy chces zahodit klavesnici, zapalit pocitat a jit skocit z mostu *1* .
    • Cílem vývojářů Everquest Next bylo, aby hra běžela i na 4-5 let starých počítačích. Hra poběží na stejném...

Když to vydají za těch 4-5 let, tak to zas takový protimluv nebude *3*. Ale třeba teď makaj na optimalizaci, když chtěj vydat PS2 na PS4.
  • Battlefleet Gothic Armada

AngryJoe nahodil 40 minut z hraní BGA spolu s vývojáři, vypadá to báječně a nadšení z těch vývojářů přímo kape, těším se hrozně :) https://www.youtube.com/watch?v=zw5V2O7jQJU
  • Bleskovky

Diky redakci za zvyrazneni nazvu titulu, kterych se bleskovky tykaji! Dobra prace ;)
  • Capcom vidí situaci s handheldy podobně jako my v podcastu - hráči z nich (a PC) migrují na smartphony...

Proč bych proboha měl z PC migrovat na přiteplenej iPhone? Co to je za volovinu?
    • jediny smartphone je iphone? to sou mi novinky
  • Lukyz

Příští týden dostanou majitelé PC verze Fallout 4 možnost vyzkoušet Survival mód v betaverzi....

Na Survival mód jsem opravdu zvědavej, zatím mi F4 bohužel přijde jako nezáživná hra bez atmosféry *13*
    • Veskoslav
      To já se docela bavil, užil si stavění pevností, hlavní příběh a pár vedlejších, objevil celou mapu, zabil všechny legendární monstra, co lze ve hře najít a celkově hra byla fajn. Bohužel nedosáhla na Fallout NV a to mě docela mrzí. Lepší jak 3. díl s pár módy včetně rozhovorů to není špatná hra. Nadprůměrná, ale na špici to nedosáhne.
      • Meow
        Podprůměrná*
  • andrewz

Úterní 16. hodina s sebou přinese trailer na PC verzi GTA V. 

Thursday April 2 at 10am ET (7am PT / 3pm BST)

je

úterní 16. hodina? *8*
    • Lukyz
      Ano je, zadej si to na www.worldtimebuddy.com

EDIT: Akorát, že je to čtvrtek -> už mi to došlo, pardon *1*
  • Keyz

Vychází plná verze Prison architec

https://www.youtube.com/watch?v=fBCW8svKOgE

dnes v 18:00

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit