Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.

No, pěknej podvod od MS. Před týdnem už museli dávno vědět, že to co prezentujou, zákazníci nedostanou. Pokud ovšem nehráli nějakou opatchovanou hru, k níž se zákazníci co nevidět dostanou *1*
    • risa2000
      V tom vlákně z odkazu to někdo vysvětluje tak, že údajně to pražské demo natočili s jedním autem a bez AI, zatímco ve hře je těch aut 16 plus AI. Obojí mělo údajně běžet na Xbox One.
      Ovšem sám to také nechápu, a Microsoft si podle mne zbytečně zase udělal ostudu. Ti papundekloví diváci vypadají zoufale.
    • C-BEAM
      dosť robí aj vyšší kontrast (u E3) ktorý príjemne zvýrazňuje farby. Ale rozdiely v osvetlení, tieňoch i textúrach sú tam a pre mňa je to docela záhada, niečo také by malo xone utiahnuť bez väčších problémov.
    • who cares, konzolista vlozi disk a hraje, o detaily se nestara *6*
      • Jaký detaily?
        • no jestli dostal, co mu bylo slibovano nebo ne, proste vlozi disk a zbytek ho nezajima *5*
      • Tak, tak. Konzolista si chrochta u 720p na metrovy plazme. *15*
  • Thorleif_cz
    The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (gog): GA311EC6
    Bioshock (steam): QZK4W-2NJAI-PPQVE
    The Bureau: XCOM Declassified (steam): LKWFP-GZ8BK-A05NR
    X-COM: Apocalypse (steam): 3P42W-KGB0F-6Z6ZL
    X-COM: Enforcer (steam): XKZGW-534EE-4XAMD
    X-COM: Interceptor (steam): QLFGR-CY052-M2Y0T
    X-COM: Terror from the Deep (steam): PJBVN-RD7HY-3PPF9
    X-COM: UFO Defense (steam): YG67Y-4RZ5F-J8MXB
    Přebytky z Humble Bundle.
    • Veľká vďaka za starého Xcoma.
    • Draken69CZ
      Bioshock dík
  • ucho

Alan Wake

GOG vytáhl velký kalibr, přidal mezi své hry hru Alan Wake, hra obsahuje obě DLC. tento týden za 15 dolarů. Steam má taky 50% slevu, 14 eur. Boj začíná :)
    • Trol.diskuzni
      Tož GOG je jasná volba, ne?

H*vada z Valve si namastili kapsy už dost a tedy by jim mělo dojít, že pokud budou donekonečna dělat velké kulové a vyj*bávat s fanoušky H-F, tak to s nimi nakonec dopadne špatně, ať mají pro zaměstnance podmínky jakékoliv.
      • Ringwraith
        Jejda jejda.

Víš jistě, že Valve je ve svaté trojici PC vývojářů, kteří tady požívají velké vážnosti...
        • MrSanta
          Trojice? Mě napadá už jenom CD Projekt...
          • Ringwraith
            Valve, CD Projekt, Blizzard.

Jinak odpověď na otázku níže: Heh, máš recht, v poslední době hraju fakt asi jen MMO bety a brouzdám na netu.
            • Ringwraith
              Tak já osobně z Diabla 3 taky nebyl nijak extra unešenej, ale když se podíváš do diskuzí, tak lidi většinou unešení jsou.
            • Blizz bych zrovna za svatousky nepovazoval a ta kvalita uz taky neni co byvala.
            • MrSanta
              Tojo, Diablo III je mocná čarodějka *1*. Už aby tu byl ten Grim Dawn...
            • Ringwraith
              Řekl bych, že to ale vyhrává Diablem 3 a Starcraftem 2.
            • MrSanta
              Blizzard mě taky napadl, ale přece jen má WoWko. To tu nemá zrovna valnou pověst...
      • Mno, myslím že názor nejakého umasteného trola bývajúceho kdesi na konci sveta má Valve pekne hlboko v...
        • no právě... tohle je prostě ten případ, kdy kupní síla určuje, jestli chtěj radši "úžasný" komunitní funkce a DRM jim nevadí, nebo jestli to chtěj čistý bez DRM (a komunitní funkce má GOG taky)

volí naše peněženky, takže já jdu na to...
      • smejki
        High-Five?
  • x_ander

Ačkoliv jsem povahy mírné, tak se taky přidávám k tomu, že ta nová reklama je už hodně za hranou. Měl jsem na games adblock vypnutý, už jen pro ten pocit, že i z mých návštěv nějaký drobák budete mít, ale co je moc, to je moc... Hodit tam reklamu, která v podstatě znemožní web normálně číst a složitě se tam musí hledat, kde se to dá odkliknout, to fakt už ne.

• Jack1947

Mě to napadá i přes Adblock, jinak jsem musel vypnout Adguard a Ublock protože haprovalo přihlášení... na to asi říci Bravo games 😬

Myslím že tu bylo ledacos ale tohle teda všechny pokusy solidně odrovnalo.

• owny

Dánsko se stalo první zemí, která byla předělána do Minecraft.

To muselo dát práce. A přitom...
    • victor
      ....při tom rozlišení by stačil i script který konveruje mapové podklady :/ ...
  • Vogon

Detailní pohled video herního designera/writera na Dark Souls

https://www.youtube.com/watch?v=EV16ROaHVfo
    Jinak zde je jeho pohled na Demon's Souls : https://www.youtube.com/watch?v=LLItPEpkK7A
    A zde je jeho kritika Dark Souls 2 : https://www.youtube.com/watch?v=UScsme8didI
    • pokud to máš nakoukané, bylo by fajn se podělit o jeho názory....
      • Vogon
        Tak vzhledem k tomu, že Matthewmatosis je kritik který kritikou roznese i hry, které miluje(Stačí se podívat na jeho recenze, kde prakticky recenzuje jenom hry, které má rád, ale i tak je naprosto zkritizuje), si myslím , že Dark Souls a Demon's Souls z toho vyšlo velmi dobře. A i přesto že udělal kritiku na Dark Souls 2 ,tak první slova toho videa jsou něco typu " I přesto, že má Dark Souls 2 hodně chyb, tak si ho zahraji radši než cokoli jiného"
        • ok. díky *3*

"I přesto, že má Dark Souls 2 hodně chyb, tak si ho zahraji radši než cokoli jiného"

S tím se 100% ztotožňuji.
  • MidnighT91

Unikla X360 verze hitu Batman: Arkham City. Hru si kupte a vypněte internet dříve, než bude plný...

Ach ti pc piráti, to je peklo xD
    • Kdyby neexistovaly počítače, tak by to nebylo z čeho upirátit, hrůza, jak ty počítače všechno dokážou zkazit, opravdu šílený. Microsoft si zakáže vyrábět Windows a příští aktualizace může všechny počítače splálit na prach, aby nikdo už nikdy neměl žádnou škodu! A programovat hry na xbox ovladači, povinně! A vše bude krásné a idylické.

(to není pokus o flame, ani o kritiku, sám xboxový ovladač na PC mám, ale nemohl jsem si pomoct)
      • UbiSoft vydal první patch (v1.1) pro Might & Magic: Heroes VI. Žádné oficiální zprávy o tom,...

To je ale žvást
  • Jack1947

Psychonauti zdarma

https://www.humblebundle.com/store/psychonauts
  • x_ander

Battlefield 4 Battlepack Gold

Pokud někdo využijete, berte. Je to klíč z minulého Levelu.

HH23-VT8R-D2MD-DHUS
    • Pilgrim66
      Diky, tentokrat jsem to zobnul ja
  • Veskoslav

ME: SoM

Tak jsem ke své nelibosti zjistil, že už 3krát jsem pomohl vylepšit Sauronovu armádu. Nejenom, že když Vás zabije nepřátelský kapitán (což pro něj není zase tak těžké, když omylem narazíte na 9/10 kapitána a Vy máte tak na zabití 4/5), tak se mu zlepší síla, zbroj a schopnosti, ale může si vybrat slabšího kapitána, toho zabít, zaujmout jeho pozici a znova posílit. Takže moje hra spíše vypadá, že pomáhám vyzbrojovat armády Saurona než očištění sebe sama. A to nemluvím o tom, že troll mě zabije na dvě rány:-D Nemám sebou Gimliho a ani Legolase na sundání takové potvory:)

Jinak co se týče grafiky: 1920*1080, všechno zapnuté na maximální+Middle-earth: Shadow of Mordor - HD Content (stáhnutelné DLC) na i5 3470, R9 280X OC 3 GB, 16 GB RAM to jede v průměru 70 fps (maximum bylo 487 fps a minimum 11 fps a to bylo tehdy, kdy jsem nahnal asi tak 20 orků, výbuch ohně, do toho déšť a spadlé vosí hnízdo, no prostě masakr,). Jinak si myslím, že hra je dobře odladěná, jenom škoda toho nesmyslného požadavku 6 GB VRAM. Je to nesmysl:) Ale to je asi jediné, co bych tomu vytknul.
    • Mě zatim šlo skoro všechno jak po másle až teď při odstraňování třetího Warchiefa u kterýho jsou cca tři kapitání jsem umřel několikrát, takže se je teď snažím mimo misi oddělat po jednom aby tam pak byli případně slabší, chybí mi tam už jen zmetek se štítem kterej se stal nepřeskočitelnej, zabil mě už asi čtyřikrát, plus sem mu jednou omylem pomohl v popravě jinýho orka. *16*
    • Náhodou, sice ten soubojový systém je složitější (několikrát jsem přemapovával klávesy a stejně doteď nechápu co jak se přesně dělá, ale po cca 5ti hodinách už se chytám pomalu), ale pořád lepší, než kdyby to bylo stupidně jednoduché nebo jsi měl mačkat jedno, dvě tlačítka. Jsem rád, že hra je trochu těžší. Baví mě ty souboje, celkově hodně povedená hra, zatím takových 8/10 bych tomu dal. Grafika pěkná, orci a jejich kecy, xichty a všechno mě baví. Někdo psal, že to RPG není, ale mě to co se složitosti týče přijde jako RPG celkem dost.
      Jen škoda, že to není v češtině :( V tomhle bude mít Z3 velkou výhodu.
      • Veskoslav
        Soubojový systém je skvělý a už jsem se naučil docela slušné fígle. A po dlouhé době zase hra, kde klávesnice+myš není něco z donucení, ale nabízí plnohodnotné hraní (ano hraji to na K+M, nebavilo mě to na Xbox ovladači.)

Stáhnul sis ten HD pack? Jinak čeština zamrzí, ale poslední dobou se snažím všechno v angličtině/němčině, ať si zopakuji jazyk.
        • Nestahoval, přišlo mi to zbytečný, grafika je ok tak jak je. Až to bude někde na netu mrknu ze zvědavosti na porovnání jaký je tam rozdíl.

Pro toho kdo neví, u textur nastavení Ultra funguje jen s tím hdpackem (asi 18GB).
          • Veskoslav
            Ne, HD pack, co je na Steamu, tak má 3,5 GB jenom:)
            • Veskoslav
              Ne je zdarma.
            • Aha, na Skidrow má 18GB, hra má 35GB. Ještě řekni, že za ten HDpack chtějí peníze navíc :)
      • No, čeština bude udělána fanouskama, kteří ted dopřeložili Dark Souls a dělají na dvojce. Technika vyřešena je, takže po dokončení dvojky se na to vrhnou.
        • To už bude mít většina dohrané než to udělají.
    • Je to čistě open-world ve stylu GTA, Far Cry či AssGreed, nebo otevřenejší koridor ve stylu Crysis?
      • Veskoslav
        Čistě otevřený svět. Můžeš si jít kam chceš a plnit co chceš a kdy chceš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit