-
DARK SOULS – moderovy trable
Hledam nekoho s co nejvice nahranym obsahem (cechy, odemceny vsechny ohniste, atd.) v PC verzi Dark Souls – C:/Users/UserName/Appdata/Roaming/DarksoulsII/0110000100001337/DARKSII0000.sl2
Jde o to, ze dohrano mam v PS3 verzi a skrze svuj PC ranej save nemam pristup k mnoha datum, ktery k vyrobe modu potrebuju. A protoze uz nevim, kde hledat hrace dobry a napomocny duse, pisu sem. Nexusmods.com, kominuty kolem wikin, ruzny diskuze, chaty, atd. zatim nikam nevedou.
Ozvat se mi muzete sem – michelangelocz@yahoo.com
A T A D Y je mensi ukazka, jak vlastne vypada takovy tezeni dat ze hry a nasledny identifikovani, co co dela ☺ Mimochodem predelavam HUD/UI. A to do cistsiho stylu, blize jednicce, s celou radou mych vlastnich elementu. Tem ochotnym pomoci, klidne ukazu nektery z vice ci mene hotovych prvku ;)
EDIT – Zapomnel jsem zminit, ze jmeno/nick hrace, kterej mi vytrhne tenhle trn z paty, bude pochopitelne zmineny v CREDITS u modu, az ho publikuju. No a paklize se k tem datum nedostanu, tak ten mod zkratka nespatri svetlo sveta. -
-
Trochu gugla a máš to ni? :)
https://www.youtube.com/watch?v=9qjgnjR66JU -
-
EDIT – Vzdyt jsou to savy na uplne jinou hru! Prej trocha gugla...
-
-
Má omluva :/ Jen jsem mrknul, pak až zjistil, že je to z pirátské verze a že to bude na úplně jinou hru mně už vůbec nenapadlo. Nu jsem zamachroval, čímž přišel můj oprávněný fail :) Koukám to co potřebuješ bude docela oříšek získat :/ Každopádně dlužím minimálně omluvu.
-
-
w/e – pro priste preju rychlejsi hlavu nez prsty ☺ Ona se tejne moje snaha o sehnani savu z pokrocily faze hrani zatim miji ucinkem. Tudiz bude mod venku az si ty veci ve hre odemknu sam. Coz muze bejt casovej horizont az za, no, za horizontem, tedy v nedohlednu. Az dodelam vse, k cemu data mam, tak nahodim alespon screeny – treba se nekdo chytne a ty savy mi k dispozici da.
-
prostě Mr. Gugla *15*
-
-
-
neorigo savy nejdou na origo verzi...
-
-
-
celkem zamačkávám slzu..krabice od Lucasů s obsahem FULL THROTTLE adventury ve mě zanechává nostalgické vzpomínky... legenda končí já jen ptám - KURV* PROČ?! každej tu lamentujete nad nějakym SW2013,mě spíš ser*, že zavřeli studio, který je legenda, je tu od roku 1982 - to ja na tom podle mě nejsmutnější.. nějaký Disney ty vole..ať se jdou vycpat fakt.
-
-
je to past
-
Přesně tak.
RIP Jedi Academy *13* -
Disney rozpouští vývojářské studio LucasArts společně se všemi rozpracovanými projekty, včetně Star...
Asi tak no. U mě taky LucasArts zanechá pěkný vzpomínky na ty starší hry *13*
-
-
Xenoblade Chronicles X nabídne větší herní svět než The Elder Scrolls: Skyrim, Fallout 4 a Zaklínač 3 dohromady.
Hra vychází s podtitulem "ta, kterou jsem nikdy neměl čas dohrát" -
-
On hlavně obrovský svět je naprosto k ničemu, když je mrtvý. Takových slibů už bylo spousta, nakonec u většiny her tu velikost světa museli zmenšit, protože nebyl čas a peníze na to ho zaplnit obsahem.
-
-
Vzhledem k tomu, že hra vychází příští měsíc, tak si myslím, že vývojáři už maj jasno jak velká ta hra bude. Jak moc bude ta hra "živá" to uvidíme. *4*
-
-
No ona už vyšla v Japonsku dávno a poměrně dost se povedla.
-
-
-
-
Final Exam
KMMDL-7DBEA-VL3DZ
Pix the Cat
7LP2W-CV27N-9AYR6
Space Run
H6TVX-CDE4N-P4N74 -
-
ď za Final Exam
-
-
Fanoušek GTA V ve hře vytvořil přes 3000 screenů s tématem jídla.
Ultimate Hipster *2* -
Z dosud neznámých příčin zemřel modelář a grafik Paul Steed (postavy v Quake III: Arena a další)....
Upřímou soustrast. -
-
v dobe Quaka to bol macher... rip
-
-
Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.
Už neutíká. *1* Zasáhla Rockstáří ruka. -
-
davno je to na vsech warezech at uz cz tak zahranicnich a uz se sosa... torrenty nejsou potreba
-
Jo Piratebay všechny torrenty na GTA V game smazalo *1*
-
-
to tě zamrzelo co ?
-
Tak já se ani nedivím. *1* Rockstar po nich jde jak slepice po flusu.
-
-
-
Microsoft si zaregistroval ochrannou známku Fragments. Zdá se, že půjde o jednu ze služeb pro HoloLens.
No tak počkat, mě se nikdo z MS neptal *3* -
-
Asi chodíš pozdě jako Jára Cimrman...
-
-
Last of Us - DLC
Pár lidi se tu ptalo jestli bude dlc Left Behind mit cesky titulky. Tak podle oficiálního popisku český titulky mít bude... -
-
Skvělé, díky *3*
-
-
Obálku nejnovějšího čísla magazínu GameInformer zdobí Uncharted: The Lost Legacy. Další díly herní série Umcharted zatím Naughty Dog neplánuje.
Umcharted