-
Hlavní platformou pro Star Wars: Battlefront je PlayStation 4.
Supr díky, tohle mi stačilo, nekupuju. -
-
to bylo jasny uz z toho, ze tanky chodi samy, a pro hrace zbejva on rail shooter, konzolizace pokracuje milovymi kroky, odpor je marny
-
Achjo, PCčkářoj nezmíněj jeho krabičku a už je hned uraženej.
-
-
Black Ops 3 na
WiiPS3 *1*
http://i.imgur.com/DZO83m0.jpg?1 -
Detroller
Jelikož mi psali lidé na mail, tak tady je skript: http://uloz.to/xGrG8nny/detroll-tiscali-docx
Postup pro přidání je jednoduchý: Mít v prohlížeči doplněk jako Tampermonkey, add new script, dokument překopírovat a následně spustit. Přidání (například mě):
},
"Veskoslav": {
"username" : "Veskoslav",
"avatar" : "zde doplňujete pouze v případě, pokud dotyčný má účet a je to URL jeho ikonky včetně koncovky, ostatní anonymy lze přidat bez posledního řádku př. URL: http://user.timg.cz//50/1300350_med.jpg?1 a to následně upravíte na 1300350_med.jpg" -
-
WHY? *13*
-
-
No byl jsi první na ráně:) Navíc kombinace mě a tebe nefunguje a neblokuje ani jednoho:)
-
-
A víš proč? Protože nejsem troll *5*
-
-
*15*
-
-
-
-
-
Od 3. do 5. března se na japonském trhu prodalo 193060 fyzických kopií The Legend of Zelda: Breath of the Wild a 330637 konzolí Nintendo Switch. Ve Francii se během prvního víkendu prodalo 105 tisíc kusů Nintendo Switch.
trochu zavádějící. neprodalo se 193060 kusů Zeldy. to číslo znamená počet prodaných kusů Nintenda Switch se Zeldou. prodeje Zeldy mohou být samozřejmě jiné. -
Poláci dobře! 😂
-
-
Ty ale máš rád DRM ne ?
-
-
Převážně kvůli lidem jako jsi ty ❤️
-
-
Bacha aby si z toho neměl schýzu tak trochu, už jeden co se cítí na 2 lidi zde je... teda 2 nicky ale stejnak.
-
-
? 👈
-
-
-
-
-
Všichni milujeme reklamy
Sedm důvodů, proč používat online službu Xbox Live.. 1. Bude mít pocit, že vaše "next gen" konzole něco umí. 2. Budete se mít čím chlubit v hospodě. 3. Potkáte spoustu dětí, které rády žvatlají. A zajímalo by mě kolik taková reklama MS stojí. Stejně nikdy nezapomenu na ten jejich podělanej start jak chtěli zakázat si půjčovat hry, kupovat z bazaru a být neustále online. Pak Sony ohlásila jak to udělají oni a najednou v MS dostali strach, že to projedou ještě víc, tak udělali to stejný co Sony a ustoupili, ale. odhalili se *1* . Kdyby tady byl jen Xbox tak by je to nic nepřinutilo změnit a byl by to další super "krok vpřed" .. Ach jo.. Kéž by MS zůstali jen u OS. *7* -
-
Je ale dost vtipné, že krabicové verze her využívající Steam nejdou prodat a takovouhle zpětnou reakci, kterou dostali MS, Valve nezažilo...
-
-
Já myslím, že jdou, ale musíš je prodat s celým účtem, nebo se pletu ? Tak stačí když ji hodíš na jinej účet a můžeš ji pak prodat. A ty snad souhlasíš s tím co MS navrhovali ? Aby sis chtěl zahrát offline musíš být připojenej na net a podobný nesmysly ?
-
-
Jo, jakože samozřejmě teda jdou, ale neznám moc lidí, kdo budou chtít blbnout s více steam účty, což lze i vidět na tom, jak moc se steam účty prodávají a za jaké ceny.
Samozřejmě, že nesouhlasím, systém bazarovek či možnost hrát offline mi velmi vyhovuje (vše, co mě bavilo, si samozřejmě nechávám; co mě tolik nebavilo, pošlu někomu dalšímu) a jsou to další z důvodů, proč jsem na konzolích hrál, hraju a ještě pár let asi i hrát budu.
Jen jsem se pozastavoval nad tím, že PC hráči se v tomto problému zrovna neozývají, což nechápu, zvlášť, když jinde se ozvou ať už oprávněně anebo neoprávněně (protože first world PC gamers problems). -
-
Účet se prodat dá, ale mám pocit, že je to proti pravidlům Steamu. Každopádně je to okak. Ale na PC nám to holt 'nevadí'. Stejně jako nutnost skoro každou hru mít na Steamu a hrát přes Steam. A když to není Steam, tak je to Origin, uPlay nebo jiná pí... otravnost.
Ohledně snahy Microsoftu mít hry vázané na účet a být on-line (bylo to tuším 1 x za 24 hodin) - řvala část hráčů, ale také hodně řvaly obchody, co maj z prodeje bazarovek slušnej peníz.
Mě osobně by provázanost s účtem na xboxu nevadila. Jsme zvyklej z PC, ale hlavně hry neprodávám. Ohledně toho připojení už to je horší. Nejde o mě, net mám spolehlivej a rychlej. Problém je ale z druhé strany. Jak jsme mohli vidět/zažít bloklé servery MS/Sony.
Mimochodem Microsoft plánoval, že by bylo možné si hry mezi hráči prodávat přes xbox live. Takže ten bazarovej prodej by fungoval. Nějakým způsobem. -
Já jsem si třeba kvůli Dragon Age Inquisition zařídil Origin a když jsem viděl, že to je paskvil, tak jsem ho sice z donucení dohrál ( když mě stál 1400 ) ale potom ihned poté obratem prodal. Btw. Za 4 stovky *16*
-
-
-
-
-
Obrazem: Logo, které bude označovat hry podporující možnosti PS4 Pro.
By mě zajímalo, kolik grafiků na tom makalo. -
Druhá série The Walking Dead je za dveřmi.
Už aby to bylo. Wolf Among Us bude taky brzo. Nemůžu se dočkat! -
-
Vypadá to že tenhle týden, to by bylo supr...
-
-
Druhá série The Walking Dead je za dveřmi.
Tesim se mooc. *3* *4* -
-
ja taky,konecne hra která nevyzaduje premejsleni ani vlasni hrani! super
-
-
-
-
Podívejte se, na jaké multiplatformní a exkluzivní trháky se můžete těšit v průběhu roku 2013.
Koukám že přehlídka exklusivních her pro Xbox je opět naprosto omračující. -
-
a na PS3 jsou půlka japonský věci. snad se tam časem objeví i The Last Guardian
-
-
Last of Us a Beyond to jistí. Jinak na Ni No Kuni se po vyzkoušení dema taky těšim a i ten Pupeteer vypadá skvěle
-
-
Podívejte se, na jaké multiplatformní a exkluzivní trháky se můžete těšit v průběhu roku 2013.
a GTA V (zevraj) na PC nebude, teda aspon podla nich :) pochybujem, ze by rockstar zrobilo takuto hovadinu.....predaje za kazde GTA hovoria o tom, ze sa im to vyplati, dokonca aj v tejto piratskej dobe :) sam by som si hned jednu objednal -
-
GTA 4 na PC taky oznámili až po vydání na konzolích. Mě spíš mrzí ten Deadpool
-
Jestli to na PC nevyjde, tak se naseru. Bych si musel koupit konzoli a časem bych jí stejně prodal. Ostatně takhle jsem to udělal s Red Dead Redemption.
Jako ať to GTA udělaj klidně nějak online only, jako diablo, aby si to lidi tolik nepirátili. Připojení mám kde potřebuju, takže v tomhle směru je mi to fuk. Jenom ať je to i na PC prostě.
-
-
-
GMG rozdává klíče na XCOM: Enemy Unknow
Za hlasování v anketě Golden Joystick Awards obdržíte zdarma klíč k XCOMu - není to při hlasování nikde napsáno, ale hlasoval jsem asi před týdnem a dnes mi přišel email s poděkováním a klíčem *4*
http://www.computerandvideogames.com/joystick/ -
-
Anita Sarkeesian v personality of the year *1* *1* *1*
-
Jenom se zeptám - vám to jde? Mě to hodilo vždycky "403 Forbidden".
Xcom už mám, chci tu 80% slevu na EW *1* -
-
taky to už mám a chci tu slevu, ale nějak se k ní zatím nemůžu dostat. Narovinu, playfire je děsnej brak, takže hádám, že synchronizace proběhne tak do týdne
-
-
Sony a Evolution Studios zvažují kompenzace pro majitele Driveclub, jenž byli poškozeni nepovedeným vydáním hry.
"Zadarmo" znamená za registraci na Playfire a provázání s účtem na Steamu. -
-
To ti nepřijde zadarmo?
-
-
nie, lebo dostali od teba mailovu adresu, na ktoru mas naviazane veci ktore ti patria, tj spam, posunutie dalsim subjektom...snad to pochopis ked vyrasties
-
-
Jo, možná ze v důchodu tuhle paraoniu poznám...
-
-
pre hlupaka je kazdy hlupak
-
Tyvole, ty jsi hloupej *2*
-
niektori slaboduchi to nespoznaju nikdy
-
-
-
-
-