Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

Nintendo Switch on Jimmy Fallon

prezentace Zeldy, která jak se zdá má stabilní framerate i při velké explozi, bohužel se nezmíní o specifikacích konzole. No a zmíněná prezentace:

https://www.youtube.com/watch?v=7TJ7IUNWGl4
    • victor
      Stejně je kouzelné jak pouhá ikonická postavička a minimálně upravený koncept (vertikální skákání ze strany na stranu jako v N+) dokáže Nintendu generovat nový zisk .
      Ten povyk kvůli Super Mario Run mi připadal hodně ujetý .No ale alespoň se ukazuje , že Nintendo narozdíl od konkurence bude v zájmu přežití bojovat na obou frontách - jak s vlastním hanheldem tak cestou produkce her na dnešní mobily .
      • 0011
        jo to je zajímavý, já jakožto vlastník lumie mám stejně smůlu *1* (zas na druhou stranu sluchátka monster purity pro windows phony, lepší než beats by dre solo, za 7 kil, nemůžu si vynachválit a dokonce ovládání hlasitosti a přepínání songů fungovalo i na bratrově xperii *8* to beats takhle fungují jenom na iphonech nechápu monter vyrábí jak předražené beats, tak tyhle podezřele levné pro WP) já tyhle hry nemám rád, ale jestli to nintendu pomůže zafinancovat třeba projekty na 3ds nebo switch budu jedině rád, i když s prodejema pokémon sun/moon myslím, že finance nintendo asi netrápí *1*
    • victor
      No nebyl ten výbuch ve stylu cellshadingu ? Bez hromady particle efektů to moc o síle konzole nevypovídá. No ještě že se prošel po tom svahu , kde snad byl voxelový porost... Bump maping vypadá dobře , ale jinak...Zelda se dost podobá na 16 let starý Citizen Kabuto (také jste se mohli kochat dohledem ;))
      • Vogon
        O výkonu konzole ti možná něco řekne to, že rozjede Dark Souls 3.
        • ;)... i na PS2 vyšlo Just Cause . https://youtu.be/Mz86b6cJFOU
          • Vogon
            Tady se bavíme o Fromsoftware, jejich programátoři nejsou takovéhoto portu schopní, nejen protože by to nezvládli, ale taky protože by to dalo moc práce. Ten port bude mít tak možná nízké rozlišení, hádám 720p a níže. Stačí se podívat na šokující rozdíl mezi nejnižším a nejvyšším grafickým nastavení na PC. Jen bych se obával, že port bude Blighttown 2.0.
        • 0011
          Co Darksouls, ale jestli exkluzivita pro switch "Seasons of heaven", která bude v UE4, vypadat jako na prezentovaných screenshotech, tak klobouk dolů
      • 0011
        https://www.youtube.com/watch?v=RVb42_FThbA

asi tak, btw cellshading stranou, co ten kouř? Pravděpodobně není volumetrický ale vypadá to dobře. Jinak mě nejde o hw ale o hry a poté, co předvedli, jak plynule se hraje hlavní system seller hra tak o budoucnost téhle konzole nemám strach, ale těším se i na mariokart, sám mám bohužel "jenom" sedmičku páč nevlastním wii u, ale MK 8 je nejzábavnější arkádové ježdění co existuje. Jestli to vylepší viz oficiální trailer na switch, tak doufám, že bude v bundlu rovnou s konzolí i se zeldou, protože se nemůžu dočkat *4*
  • Civilization V a Mafia II

Pokud to tady ještě nebylo
    http://blog.playfire.com/2013/10/free-game-for-voting-in-golden-joysticks.html
    • Nope, teď jsem se to sem chystal dát. Nechtěl jsem to sem napsat dřív, protože ve středu a čtvrtek byly servery šíleně přetížené, každou chvíli to padalo až nakonec museli i vypnout registrace. Každopádně už to funguje normálně, před pár minutami mi dorazila Mafia II. (Až dohlasujete a dostanete odkaz od GMG, může v něm být napsáno, že jste ještě nehlasovali navzdory opaku. Chyba nikde není, do 24 hodin bude odkaz funkční.)
  • residentevilfans

Novy gameplay trailer na Space Hulk: Deathwing

https://www.youtube.com/watch?v=ZnJ22nfQhdo
    • Morraw
      Vypadá to mnohem lépe, než ty předchozí videa. Snad další povedená warhammer hra ? BFG je výborná.
    • Jack1947
      No konečně už to začínalo zavánět... zpozděním.

Hned z kraje grafika teda nic moc, chápu že hrají na konzoli ale tedy ... čekal bych víc jinak to asi bude regulérní FPS noo...
      • Veskoslav
        Zabte to, než to naklade vajíčka *7*
    • Veskoslav
      This voice *5*
      • Morraw
        Sleduješ ten KS Dark Souls boardgame? Pěkně to nabobtnalo a stretchgoals mají až do 4M. U Cthulhu Wars jsem zaváhal, ale tohle bude dobrý kauf.
        • Veskoslav
          Jo sleduji, čekám, kdy se to zastaví *1* Ale už mám daný backer:)
  • Kojima

Ležím v nemocnici, z nudy sleduji talent a hle. Slávik a jeho historka o Kojimovi a Sillent hillu.:)
    1:10:50
    http://play.iprima.cz/cesko-slovensko-ma-talent/cesko-slovensko-ma-talent-2015-velke-finale
    • Brzy se uzdrav.
    • Z nudy sledovat talent *11* To si radši z nudy podřežu žíly než sledovat tu pubertální hovadinu
      • Chjo

No hele, ono dostat se během pár minut do nemocnice bez jakékoliv osobní věci není zrovna sladké. Proto talent, na pokoji nás bylo více a televizi ovládal standartně nasraný dědula. :) Samozřejmě důležitá byla zmínka o Kojimovi, talent ti necpu. Jinak jsem samozřejmě poctivě kalik, bohužel jsem vza schody letem i s půlitry.:) Proto jsem byl nucen sledovat talent.:D

Děkuji Dworkine.:)
  • najnovsie nvidia drivery obsahuju nevyziadanu telemetriu

http://wccftech.com/nvidia-latest-drivers-telemetry/
    • Hanzales
      Tak je to buď až v těch "hotfix" driverech, nebo s Experience (ten neinstaluju) a u 375.70 tu telemetrii ještě nemám. Nicméně ten Autoruns (https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx) jsem neznal, škovná utilitka :) Zjistil jsem, že mi neběží ani bajt navíc, o kterém bych nevěděl.
      PS: Ta telemetrie, pokud monitoruje co se stalo v případě pádu/problému, pak asi o.k. ale jen za předpokladu, že se může uživatel opt-outnout pokud chce.
      • keby som chcel podpichnut, tak napisem: ake pady? podla takeho LV a jemu podobnych su nvidia drivery etalon bozskosti
        ale k veci
        http://www.cnews.cz/comment/161958#comment-161958

podla tohoto clanku telemetria posiela udaje o hw,OS, aplikaciach, a nainstalovanych hrach(a dalsich veciach)
        takze LV bacha, kedze stahujes nelegalne hry :)
      • Jack1947
        Já jsem si dal to ShutupW10 a rozbilo mi to start - což by nebylo tak hrozné ten start byl humus a chaos stejnak. Instnul jsem nejprve W10style potom Classic start menu a je to paráda až teda na odezvu ta je nic moc.
        • Hanzales
          U Classic shell je divné, jestli ti to nereaguje absolutně okamžitě i po staru windows...
          Minimálně si ve windows i v nastavení Classic shell vypni co nejvíce animovacích a vysouvacích "okrašlovátek". Pokud máš SSD, což počítám dneska už máš, tak by ti pak měly veškerá okna ve win reagovat v milisekundách...
          PS: V tom ShutUpu jsi odškrtal vše co šlo, nebo jsi si dal záležet a četl si co kde a proč vypínáš/upravuješ?
          • Jack1947
            Dal jsem recommended - ne vše co šlo lol hlavně jsem se chtěl zbavit telemetrie a nějakém tom sledování o stavu a určení polohy.

JJ to udělám díky za info ta animace je i bez těch Win10 blbostí otravná a ne nemám SSD mám starý disk nicméně si ji vypnu.

Reaguje to jen občas prostě projíždění těma nabídkama je pomalejší.
            • Draken69CZ
              V ideálním případě tě ten HW přežije, v nejhorším ti to pojde dva dny po záruce/nákupu tohle nemůžeš řešit to by jsi si nemohl koupit nic. Důležitý data zálohuj na 3 nezávislá místa a zbytek se dá vždycky znova stáhnout.
            • Jack1947
              Třeba tohle? https://photographylife.com/nvme-vs-ssd-vs-hdd-performance

Ne já nemyslel nic náročého já myslkel provoz na Woknech + nějaké nezbytné blbinky na okraj.
              Nicméně - Jestli SSD při plném provozu vydrží 1 tak málo co HDD tak to je o ničem a je jedno kolik by stálo. I kdyby bylo jen na systém s jakoukoli kapacitou.

To se zase vynoří LV aby mi vymluvil že přece už za 3-5 roků budu měnit pomalu celé PC no aha , tak já zapoměl já myslel že věci dneska vydrží že TV nemá dobu po záruce a šmitec. HDD které by mělo vydržet je jen sotva na 2roky - Njn nová doba jsme honěni do všeho aby frr frr všechno se hned měnilo i když není potřeba a komu se nelíbí má smůlu.
            • Draken69CZ
              Je někde srovnání sata 6 vs nvme SSD v praktickém použití ne benchmarky? Podle mě to na systém a hry už má minimální vliv tohle se projeví u náročnějších operací, ale tady v tom už bude rozdíl minimální.
            • Jack1947
              Divněj ( i když v poslední době už zatím tolik ne) si ty ale, SSD prostě mi to nesedí - Normální HDD mám kolik let a v poho zatím nějaký odešli zbytek zůstal. SSD vydrří kolik let plnéjo provozu méně?
            • Jack1947
              Hry tam rozhodně nehodlám provozovat na ně mám dneska už bohužel jen 1,5tb.

Nicméně já ti nevím ono to je takové divné - nebylo by lepší počkat na nějaké splehlivější SSD nebo jinou generaci HDD? nějak se mi to stále nezdá a 128 je fakt asi mimminimum mám Win10 na 240 disku a už mám zabráno docela dost i když je pravfda že se tam toho ukládá víc.
            • Hanzales
              Proto jsem mu radil aspon byť 128Gb na systém, což ti Jacku pomůže mnohem více než ramky. A proto cenu ideálně pod 2k. Připlatit můžeš vždycky a máš něco lepšího. Pokud nemá SSD žádné, tak i malý na systém a nějakou jednu dvě hry bohatě stačí. Jde o běh systému jako takového.
              PS: Crucial byl dobrý dříve, ty poslední řady se jim trovna nepovedly a vyplatí se počíst vícero recenzí. Taky jsem měl v košíku osvědčený Crucial, ale pak dopátral, že dneska už je lepší vzít i něco, co má odpudivý název, ale vynikající výsledky a spolehlivost.
            • Jack1947
              No právě ještě to stojí stále dost peněz...čak počkám času dost.

Ted potřebuju vyřešit něco jiného, hezky postupně - Wokna i tak běhaj svižně což se i já sám divím.
              Možná předtím Win7 neběželi moc dobře protože ( co se týče restartu) Že disk rozdělený tehdy na 2oddíly byl malý a pak asi se nák posraal úplně.

Nejprve je třeba vyřešit aspon Monitor posléze někdy v dohledné době myš - možná Ramky a někdy časem to SSD.
            • Draken69CZ
              Já mám cuky si udělat na Vánoce radost a pořídit 1TB na hry, ale... taky bych se chtěl zbavit 1TB HDD mám tu 4x WD black a nějak nemají využití.
            • Hanzales
              SSD si vážně pořiď, ať už máš jakýkoliv komp. Ber to hned jako další upgrade. Já už pořídil druhý... jak je cena kolem 2k tak už je to hodně pěkné vzhledem k tomu, co ti to nabídne. Dříve jsem pořídil Crucial M4 128GB, nedávno jsem koukal a nejlépe vycházel Samsung Evo 850 (256GB), tak jsem ho dal jako hlavní, na původní hodil W7 na dualboot a samo k tomu všemu točí 1TB plotňák na data.
              Ušetří ti to spoustu času, na druhou stranu pak asi budeš více přispívat, což? :)
    • Jack1947
      Ta telemtria je už ve Win10 - takže žádnej problém.
      • *7*
        telemetria uz bola na W7, ked sme pri tom, a tiez je pravda, ze to, ze si nevazis svoje sukromie, je tiez tvoja vec
        • Jack1947
          Dá se přece vypnout a pochybuji že by někoho fakt moc zajímalo co nácí usmrkámnci v čechách nebo na slovwensku maj na pc.

Chápu proč si to sem dal jako správný Anti-Nvidia troll si potřeboval přilít trochu do ohníčku aby si dal záminku lidem jako LV se čertit nad tím.
          • presne LV, zavidim ti ze ta tvoja milovana nvidia spehuje
            *7*

a ad Jack
            by si sa divil, co vsetko firmy zaujima
            su im dobre aj informacie o priposratych cechoch a slovakoch

alebo si myslis, ze ten soft vytvorili len tak? lebo uz nemaju kde sypat peniaze?
            • mobil mam bez dat(pripojenia na net) - nemam potrebu byt pripojeny - som online v praci, aj doma
              cez google nefungujem, doma sa pripajam cez VPN ...a mam radeona (pripad pre psychiatra co)

a korporacie je h. do toho, kde chodim, co kupujem. a co mam vo svojom PC. a chcem aby to tak zostalo

http://hnonline.sk/svet/848767-cina-chysta-revolucny-system-ludi-bude-bodovat-pri-nizkom-kredite-pridu-tvrde-sankcie

myslis ze toto u nas na osvietenom zapade nehrozi?
            • Draken69CZ
              Rychle alobalovou čepičku, vytrhni lanku ze zdí a spláchni mobil do záchoda, nakup zásoby a zavři se do sklepa protože ONI TĚ SLEDUJÍ!
  • Buďte opatrní - pokud na EA forum hodíte příspěvek, který se nebude EA z nějakého důvodu zamlouvat,...

:) Ne že by podobnou praxi měli jen u EA ... s banováním a autoritou která má pověření člověka odstavit je vždy problém .
    Na EA to v každém pohledu vrhá negativní světlo - Hráč si zaplatil a oni mu znemožní využití zakoupeného produktu ? Něco jiného je zákaz na fóru a něco jiného odmítnutí přístupu k zaplacené službě. No tak kdo má kontakty na schopné právníky .....
    • Ja si zase myslim, ze kdyz tam clovek pise vulgarity, urazlive prispevky nebo treba linky na warez hry, tak by EA melo mit absolutni pravo tohoto cloveka banovat. To ze za neco zaplatil, je vedlejsi. Kdyz nabouras pod vlivem alkoholu, taky ti autorita sebere moznost ridit auto, a nemuzes se ohanet tim ze sis to "zaplatil"
      • To,ze nekdo vyjadri negativni nazor na EA aj eho praktiky jim nedava zadne pravo,ti zrusit licenci,kterou sis zakoupil.
        A to srovnasi s nabouranim pod vlivem alkoholu je uplne mimo.
      • skaven123
        odkedy je nazor vhodny banu? nieco podobne sa robilo v 30-40rokoch v nemecku a po 48 aj u nas :)... len tie bany boli definitivne :))
      • nooo, kdyby bynovali trvale ty co podvádějí v multi, ale banovat jen za to, že někdo napíše něco, co se nelíbí, to smrdí totalitní metodikou..
        • banovali, ja blb se zase prepsal :d
  • Besiege - Nyan Cat

https://www.youtube.com/watch?v=uN6dkvOXGcI

*15* *15* *15* *15*
    • Tilwaen
      Vím, že hrát by mě to nebavilo, ale kolikrát se člověk pobaví nad tím, co tam ostatní vymyslí:

Optimus Prime
      Masová destrukce
      Deal with it

*1*
      • Thorar
        Mě nejvíc pobavilo tohle http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/914/990/674.gif
  • Hanzales

Overload

Nejen milovníci a pamětníci Descentu hle, dnes vychází prima pařba od původních tvůrců: Overload
    • Johnny
      Zatim je to pecka! pro milovníky Descentu naprostá nutnost!
  • Joshua

GOG S.T.A.L.K.E.R.: CLEAR SKY

HT7065497D10BA
    • Díky moc. *14*
      • Draken69CZ
        Tebe si budu pamatovat.
        • Moc mě to mrzí, nečekal jsem, že bys měl zrovna o STALKERa taky zájem, jinak bych ti jej přenechal, protože nejsem svi*ě. Jako omluvu ti zde posílám kód na Dragon Age 1, jen nevím, jestli je to na Steam nebo Origin. Užij si hru: 8G4BX-8RKKX-X445C
          • Draken69CZ
            Tvá omluva přijata DA1 samo už mám, ale i tak dík.
          • Jack1947
            Jen v případě že propásl Origin akci. *3* Ty ho neznáš on sbírá hry , jako sociál na důchod či co... viz jeho Steam profil. Nehraje je je, holt každý má nějakou tu skrytou nemoc no. *3*
  • Steam Halloween Sale

Nic moc teda, zadny vyrazny slevy.... je tam nejaky titul ktery by byla skoda minout, nebo kterej je podle vas nejlepsi z cele akce?
    • já pořídil typing of the dead kolekci, na to se fakt těším, naposledy jsem hrál původní typing of the dead z cédéčka ke score, ale tam nešla nastavit klávesnice (hledání anglickejch znaků fakt trvalo dlouho, takže jsem neměl dál ve hře šanci)... teď by to jít mělo, tak budu kosit a zároveň cvičit prstíky ;)
    • No ja zatim koupil "Vampire: The Masquerade - Bloodlines" a "Alan Wake Franchise Pack". Obe hry maj slevu -75% *4*
    • ja jako verici nic kupovat nebudu protože neslavim haloween ale svatech vsech svatych
      • Taky nesnasim emericky svatky, ale abych kvuli toho nekoupil levnou hru, tak to ne *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit