-
King's Bounty: Legions True Tactician Ultimate Pack Steam Key: BL2TZ-L9GLF-BJ7KM
-
-
Vřele děkuji
-
-
WTF
Tak jsem se z dnešního FC dozvěděl o herní žumpičce booom.cz na jednu stranu tady každej brečí jak se hry berou jak nějaké oplzlé zlo a pak se tu podporuje tohle, smutný za mě teda bobek na vás *16* -
-
To je ta konkurence eurogameru o který JD pořád na twitteru mluví jak mu všechno závidí? Podle nadpisů a obsahu většiny "článků" (obrázky a dva řádky textu) by to odpovídalo.
-
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/316/773/59d.jpg
-
-
Spíš mi na to řekni svůj názor tyhle reakce "obrázkama" je fakt přínosná.
-
-
podle mě to má úplně jinou cílovku, do které nepatří lidi, kteří hry berou jako oplzlé zlo. hodilo by se někam na viditelný místo na webu napsat, že to je "bulvár". to by pro někoho mohlo být matoucí.
mě takový blbosti baví, za chvilku to projedeš, pobavíš se a "nesmrdí" to tady na Games. něco jako 9gag
-
-
-
-
Brány Skeldalu na Android a iZařízení
Včera vyšly brány Skeldalu na mobily a tablety, zdarma: http://mujsoubor.cz/mobilni-adventury-rpg/brany-skeldalu-mobilni -
-
Škoda, že je to docela zabugované. Snad to trošku opravěj a bude to bomba. A i kdyby ne, tak se s tím poperu, ta hra za to stojí.
-
Vyšla iOS a Android verze legendární české RPG hry Brány Skeldalu. Stáhnout si ji můžete zdarma.
Výborná zpráva, díkec!
-
-
Final Fantasy XV a Kingdom Hearts 3 jsou vyvíjeny na DirectX 11.
Počkat co?
Jak můžou dělat s DX11 a nevydat to na PC? PS4 snad DX nemá, a dělat to na DX jenom kvůli XBONE? -
-
Lidi ve Square Enix minulej rok prohlásily že chtěj všechny své tituly dostat i na další zařízení včetně PC a bily velmi nakloněni k tomu, aby FF15 a KH3 na PC vyšlo jenže Tetsuya Nomura tedy producent obou her z jehož hlavy právě pochází KH se v jednom rozhovoru zmínil o tom že chce zachovat sérii KH na konzolích takže tu jistá pravděpodobnost toho že FF15 vyjde na PC tu stále je ,ale u KH 3 to růžově moc nevidim.
P.S. To že jsou obě hry jsou vyvíjeny pro DirectX 11 se přece ví už od E3 v roce 2013. -
Jak můžou exkluzivní hry vydat na pc. *4*
-
-
Když jsou exkluzivní, proč nevydat hru na OpenGL, které jede na obou konzolích hm?
Když použijou DX11, použijou ho jen na XBONE a na PS4 stejně musí použít OpenGL.
To, že použili DX11 je známka, že jdou na PC, nebo že o tom minimálně uvažujou. -
-
Obě dvě konzole mají grafiku od AMD (ATI), která v základu podporuje DirectX 11, tak nevím, proč by to nemělo jít. Předpokládám, že dokonce je DirectX v obou systémech (nebo nějaká jeho podoba) už implementovaný od počátku.
-
-
Karta nepodporuje DX. Software podporuje DX.
Kdyby záleželo jen na kartě, tak můžeš mít DX na linuxu a MacOS.
-
-
-
Ani jedna s těch her není exkluzivní. Obě hry vychází na PS4 a Xone.
-
-
Jsou, exkluzivní pro konzole. *3*
-
-
A vysvětlíš mi, proč by to nemohli (ne proč nechtějí) vydat na PC.
-
-
V podstatě ano, Pc si to asi nezaslouží. (aspon ne valná warezící většina. Vydat by to jistě mohli jern nevchtějí. V tom je rozdíl. *4*
-
Protoze ten vtipny zvyk PCckaru warezit...
-
-
-
-
-
-
DD
Hoši prostě si běžte pustit Uncharted mezi RPG(Witcher3), dyť nikdo vás to nenutí hrát. DD je klenot a jedna z nejvíce nedoceněných her posledních x let. V mnoha směrech je to nejlepší open-word posledních let. Ze začátku to je poměrně nezáživné, ale pokud se do toho dostaneš, už se neodlepíš, i když mě ta atmosféra dostala hned. Vyzkoušel jsem PC verzi a rozhodně je to podařený port, šlape to úplně v pohodě. -
-
ta hra má svoje kouzlo a člověk, co ji nehraje (aspoň tak 30 hodin), to nikdy nemůže pochopit
-
Nahrál jsem další 2 videa minutová pro ukázku, že graficky je to slušné na PC. Když se střílí lukem tak já jako střelec se rozostřím mírně a cíl se zaostří - efektní. První video je v první vesnici kde se začíná + zabití 2 racků lukem. Druhé video je zabití 3 Goblinů, také vlastně skoro na začátku hry:
https://www.youtube.com/watch?v=IwnDeV62IrU
https://www.youtube.com/watch?v=xF6TFawWT2I -
-
dyť jo, grafika je na PC super, jako celek to vypadá suprově, dle mého daleko hezčí hra než loňské Dragon Age, vždy(většinou) to není jenom o pixelech.
-
-
Však to je rubacka nic vic. Na pc k tomu stará,hnusna a vydaná opožděně
-
-
-
Naházej si 5 libovolných her a zaplať 10 dolarů
http://www.gog.com/pick_5_pay_10 -
-
super akce... pro lidi, kteří nemají moc her na GOGu :)
-
-
Gearbox investuje do vývoje her spoustu vlastních peněz, část jich pochází z výdělku herní série Borderlands.
Hmmm a tím chtějí ospravedlnit co ? Duke Nukem Neverbetter či Colonial Martinez ? -
Steam se zbláznil
To by mě zajímalo, kterého ynteligenta napadlo nechat si platit za módy. To skoro vypadá jako by Steam převzalo EA. -
-
Steam dal jen moznost, zalezi to ciste na moderech. Stejne si myslim ze 90% moderu tam da akorat ''zaplat kolik chces''
-
Placené módy na Steamu už byly, ale málokdy se uchytily nebo za ně nikdo neplatit, takže se vrátili zdarma. Mimoto některé módy jsou nakonec občas předělají celou původní hru, tak proč nezaplatit malý obnos. Za Black Mesa bych klidně dal peníze.
-
-
Jenže něco jiného jsou donations (příspěvky), kdy se rozhodnu zda a kolik přispěju (tak by teda módy měly fungovat) a něco jiného natvrdo nasadit cenu (která u těch větších módů nemusí být nijak nízká).
-
-
Ale o tom nerozhoduje Steam ne? Nikde jsem zprávu nečetl. Pokud vím, tak si to každý tvůrce nastavuje sám. Steam to pouze zprostředkuje. A toto se ví už od roku 2014, kdy to Steam "nabídl" a prezentoval myšlenku. Přijde mi to na úrovni obchodu u Doty 2 například. Navíc si myslím, že hlupáci, co si budou chtít nechat platit za módy se najdou vždycky. Někteří si peníze určitě zaslouží, ale nemyslím si, že by to nějak kvantitativně vzrostlo.
-
-
Tak to vypadá, že autor nakonec dostane 25% ceny - zbytek si rozdělí Valve a Bethesda (momentálně to funguje jen u Skyrimu)
-
-
+1
-
No Skyrim stejně jedu přes Nexus, tak si nemyslím, že se to nějak uchytí. Už teď se dívám na ty placené a 2/3 jsou hovadiny. Nejvíc mě pobavil Wet and Cold za 4,5 eura, když ten samý je zadarmo. Toto si budou kupovat jenom blázni. Chápu, že některé módy za peníze stojí, ale zrovna u Skyrimu je to tak 1/100 a ještě maximálně do 2 euro/kus.
A po přečtení diskuze to bude mít "skvělý" úspěch, co tak čtu u jednotlivých předmětů. Myslím, že Steam podlehl naléhání Bethe, protože ji tečou šílene prachy mezi prsty a chtějí z toho něco vytřískat.
-
-
-
-
-
-
Také máte pocit, že jsou rozhočí mrkve? Tak si to, vy chytráci, zkuste sami! :)
"Rozhočí" ?
RozhoDčí ne ? *7* -
Podle Cryteku bude konzolová verze Crysis vypadat mnohem lépe než PC verze.
Klasický PR žvást, nějak to na ty konzole prodat musí, že?