-
EA ve své petici požaduje veřejné odtajnění všech dokumentů o UFO a mimozemšťanech.
Hahahaha made my day. -
PayPal Spring Gaming Sale
https://www.paypal.fr/gamingsale/
@_@ -
Petice pro Division na PC
Samotný vyvojari pry rekli at to podepisem, asi podle toho uviděj...
https://www.change.org/petitions/ubisoft-release-tom-clancy-s-the-division-for-pc -
-
Akurat som pozrel TBho Content Patch a tam sa pozastavuje nad tim, ze co to je za kravinu, ked snad vsetky hry od nich vysli aj na PC, aj ked s nejakym casovym opozdenim.
-
-
No, má pravdu v tom, že to trochu zavání. Ale popravdě, jestli to na PC opravdu vyjde, tak mi bude úplně ukradený, že Ubi nechává fanoušky dělat reklamu zadarmo.
-
-
Zvýšili počet podpisů, ne? Podepisoval jsem se když tam bylo kolem 28k a cíl byl 30k. Snad to vyjde.
-
-
A zase zvysi protoze uz o tom pise spousta webu a i vyvojari...
-
-
-
Gearbox investoval do Battleborn více zdrojů, než do Borderlands a Borderlands 2 dohromady. Vývojáři mimo jiné připravují nový díl Brothers in Arms.
Doufám, že se nové BiA nebude ani v nejmenším podobat tomu trapnému průjmu Furious 4, který ukázali pár let zpátky. -
Sony potvrdila vylepšenou verzi konzole PS4, která nabídne podporu rozlišení 4k, vylepšenou grafiku a bude stát mnohem více než současný model. K jejímu odhalení se však na letošní E3 nedočkáme.
Odkazovat na placený web *8* to si počtem *15* -
-
Většina médií má takto odkaz, protože ředitel Sony pro ně měl exkluzivitu a FT jsou placené jako jedny z prvních na netu a to už pár let.
-
-
ok
-
-
-
Phil Harrison (Microsoft) varuje Valve a ostatní společnosti před nelehkým vstupem do hardwarového byznysu.
Trosku mi to pripomina tohle - http://www.youtube.com/watch?v=eywi0h_Y5_U -
-
:) Tak to dopadá když konkurence varuje ... a zase ten Microsoft ;)
-
-
Do Modern Warfare 3 se vrátí možnost zabíjet hráče tzv, Quick Scopingem.
Tomuto rikaji strileni ze sniperky, ta hra je jen parodie na strilecku! Tesi me kazdy one shot one kill ale skorovat timto zpusobem by me neuspokojovalo. Jeden z mnoha duvodu proc se MP CoD zdaleka vyhybam. *11* -
No zase jsem dal šanci SW ToR a můžu říct, že příběhově jet za Imperial Agent je fakt skvělé. Lepší příběh jsem snad v MMO neviděl. A to nemluvím o tom, že jsem bestie, co zabíjí všechny a všechno. A hlavně, je mi jedno pro koho, kdo zaplatí více, ten se veze:) A ano mám předplacenku, protože bez ní to je opravdu utrpení. Jako medic drony jsou omezene, legendary nemůžete nosit, 2 letecké bitvy/den, WarZone není, omezená aukce, nižší expy, nižší zisky atd. Proto doporučuji si koupit základní hru za nějakých 250 Kč a zabezpečit si ůčet pomocí kódu. Budete pak dostávat 100 Cartel Coins měsíčně i když nebudete hrát, 500 se dostává, když máte předplacenku. A nedoporučuji PvP servry, mnohdy budete více mrtví než živí, obzvlášť na planetách, kde má své základny jak republika, tak impérium.
-
-
Souhlas. Hrál jsem troopera za Republiku a byla to slabota, ale Agent za Impérium, to je jiná *15*.
Ale s tím placením bych to tolik nepřeháněl. Je nezbytné mít minimálně "prefered status" (100Kč stačí) hlavně kůli dalším barům na skilly, protože bez toho se po lvl 20 nedá hrál, ale jinak? Legendary nepotřebuju, PvP nehraju a letecké bitvy jsou tak na odreagování (tzn. jejich omezení je mi ukradené). Ty aukce jsou problém a omezení na Crew skill. Méně XP a peněz taky vysloveně nevadí, především díky častým 2x XP víkendům. -
-
Já mám republikového Vanguarda. Ale jenom proto, že mají nejlepší zbroje z celé hry:-D Navíc mě děsně štve být hodný, protože jsou pak společníci nespokojení *1*
-
-
Tak to já hrál za víceméně hodnýho, ale tak když se objevila šance pořádně si přivydělat na úkor někoho dalšího *1*. A companiony jsem neřešil, ti jsou mi za Agenta neskutečně nesympatičtí, na štěstí jsem to hrával s kamarády ve třech, takže na mýho companiona se nedostalo místo.
-
-
Tak Kaliyo a Vector jsou luxusní:-D Obzvlášť Kaliyo. Pro každou špatnost:-D
-
-
-
-
-
vždyt je to porad to samy. nic mne nezaujalo. ale mužu doporučit sins of solar empire rebellion, pokud to nekdo ješte nehrál
-
Blues and Bullets
Tak jsem v rámci slev vyzkoušel první epizodu Blues and Bullets a musím říct, že je to vážně skvělá noir adventura, kterou musím doporučit a těším se na druhý díl, který vyjde ještě do konce roku *14*
Navíc je i lokalizovaná do CZ od týmu Marka Tvrdého *3*