-
Sony pracuje s GeoHotem (!) na filmu o jeho životě.
A bude to prý ještě epičtější, než když posledně nesl prsten do Mordoru. -
Furt se tu resi jen nejaky zaklinac, ale neporadil by nekdo proc dostanu po zapnuti Zoo Tycoon modrou smrt?
-
-
smaž windows *3*
-
-
Next-gen verze Watch Dogs poběží v 30 FPS.
Next-gen konzole totiž víc nezvládnou :D -
-
Kdyby tom nemělo lepší grafiku kterou to bude mít pak to šlo udělat aby to šlo 60 FPS.
Obojí ta konzole asi nevládne jak je vidět. -
-
Tak dufajme ze casom sa to naucia robit, aby 30FPS konecne islo do prepadliska dejin.
-
-
-
Váš výsledek: 95 %
Náhodný kolemjdoucíAmatérZnalec > Profík <Dosáhli jste percentilu 98,88. Odpovídali jste tedy stejně nebo lépe než 98,88 % ostatních čtenářů.
Sekjl jsem se jen u jedné odpovědi( dvakrát měř jednou řež) ale docela dobré ne ?🙂 když si vezme že některé hry jsem ani nehrál heh.
-
-
Super věc do CV! 😉
-
To seš fakt dobrej, já neměl ani polovinu... Asi hraju fakt málo. :-D
-
-
Jak jsem psal prostě mám pamět na hry jména a jiné věci... ani já jsem nečekal že to dám a tentokrát jsem fakt chtěl. Což je vtipné když byli hrdinové neženské/ nebo co to bylo tak jsem měl mnohem méně😉
-
-
Tak jsem to zkusil se stejným výsledkem, seknul jsem se u Kerriganový, ale už je to dlouho co jsem hrál i druhý díl SC, kde nebyla zdaleka tak zajímavá postava jako v jedničce.
-
-
Já jen zminěný BLOOD, tohle jsem věděl respkt tak nějak mi to došlo že asi nebude ani jiná možnost prostě mi tam neseděla a nehrál jsem ani jeden Starcraft😉( teda možná ten druhej díl)pak jen hOTS ale z toho to jak se ji řiká určitě nevím.
-
-
Blood? Ale tam nikde Blood jako správná odpověď nebyla. Tam, kde byla možnost Sin, byla správně Sin. Já měl taky 95 %, ale u jedné otázky se mi rozsypala stránka, tak mi ji to asi nevzalo, ale jsem si celkem jistý správností.
-
-
Já jsem právě dal Blood a pak Sin , ,mám ale pocit že tam je to podobné to mě zmázlo.
To bylo jedinné špatně jinak vše jsem měl.
-
-
-
-
žok, znalec žen!
-
-
Spíše dost jednoduché mi přišlo a většina věcí z dnešní +- doby.
-
-
Seš kabrňák žoku!
-
-
No ono spíše jde o to že znám názvy některých starších her, ale Blood mi vypadl ( spletl s SIn) jinak bych měl 100%.
-
-
-
Uz jste nekdo hral vcera vysle The Witness ? Koukam ze se na to snasi celkem chvala, az do vydani jsem o hre neslysel, o to je to vetsi prekvapeni.
-
-
Jo, je to super a vypadá, že i na dlouho :)
-
hodnoceni ma zatim slusne, ale cena mi prijde dost nadsazena... polovic bych za to dal hned
-
-
"pokračování" MDK a Citizen Kabuto na kickstarteru
https://www.kickstarter.com/projects/roguerocket/first-wonder
podle mě to nedají. chtějí hodně peněz a neřekli, o co ve hře půjde -
-
Jak Giants, tak MDK patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších her vůbec a za jejich regulérní pokračování bych dal ledvinu. Ale tenhle projekt mě nejak velice neoslovil. Snaha o vytvoření následovníka je chvályhodná, ale celé mi to přijde tak nějak ..nedopečené. Každopádně jim přeju, aby to vyšlo a pokud se z toho vyklube dobrá hra, tak tím líp.
-
-
Copak to asi Valve teaseruje tímto krátkým videem?
Nezahrávejte si s mým srdcem. *13* -
Vampire Bloodlines
Asi před třemi lety se začalo dělat na upgradu tohoto skvostu pro nejnovější source engine. Po nějaké době se od toho upustilo, ale nedávno se objevila zpráva, že projekt je stále naživu! Kdo má zájem, projevte podporu. Také hledají šikovné programátory, grafiky atd., takže ti z nás, co umějí něco víc, než jen blbě kecat na fórech (já bohužel nic jinýho neumím...), stojí to za čeknutí (páč je to best game evahh).
http://www.youtube.com/watch?v=FDFOtUfo9O8
http://www.bloodlinesresurgencemod.com/ -
Switch verze her Bayonetta a Bayonetta 2 poběží na Nintendu Switch v rozlišení 720p při 60fps.
Switch není řádově silnější než WiiU, jsou na tom dost podobně, takže žádný div, snad to aspoň bude mít těch 60fps stabilně. -
-
Jestli to zvládnou rozjet 720p@60Hz v handheld módu, tak to nebude mít chybu.
-
-
Sice jsem dneska tak nějak bez nálady (viz Paul Walker), ale otázku dám i tak.
Kdybyste měli tu možnost, v jakém vývojářském studiu by jste rádi pracovali? Můžete se rozepsat v pár větách, proč zrovna v tomhle a tak, ale název klidně stačí.
Za mě Rockstar Games. Dospělé, kontroverzní příběhy, sympatické a skvěle napsané herní postavy, kvalitní soundtracky, výběr dobrých 'underground' herců a dbají na detaily. -
-
Arkane Studios, nebo Irrational Games na pozici environment artist. Učit se tvorbu assetů od profíků, skládat a navrhovat originální herní světy, pracovat s nasvětlením scén.
-
Arkane, Irrational Games, Valve abych měl hands-on na verze her, které nikdy nespatří světlo světa, square-enix jap protože tam musí na tuty hrát FF VII/VIII remake v nextgenu a ještě možná Thatgamecompany.
-
V Epic Games, rád bych viděl, jak se tvořil Unreal Engine od píky a hlavně bych hrozně chtěl dohlížet na vývoj nového Gears Of War, protože to co si dovolili vyplodit za hnůj, jménem Judgment... To jsem bohužel ještě doteď nerozdýchal.
-
-
Od toho se ale moc necekalo. Me by tedy kdyz uz jsme u toho zajimalo jestli delaji treba (verim ze ano) na necem na zpusob Unreal on by si zaslouzil plnohodnotny 3dil co si budeme povidat. *4*
-
-
Spíš by si zasloužil plnohodnotný druhý díl, protože ten odpad, co vyšel kolem roku 2003 fakt nesnese přísnější kritéria...
-
-
-
Remedy jelikož jejich přístup ke klasickým žánrum je jiný a pozici scénáristy, protože Sam Lake je cool. Treyarch nebo IW pprotože psát scénaře ke Call of Duty musí bejt dobrej kauf
-
EA sports - Hokej / Fotbal. Nemam rad EA ale proste bych chtel posouvat realisticnost hokeje ci fotbalu.
-
black isle *14*
-
-
a proc? dodelal bych s nima ty canceled a project v13 *5*
In development: Project V13 (2015)
Developed: Fallout 2 (1998), Planescape: Torment (1999), Icewind Dale (2000), Icewind Dale: Heart of Winter (2001), Icewind Dale: Heart of Winter - Trials of the Luremaster (2001), Icewind Dale II (2002), Baldur's Gate: Dark Alliance II (2004)
Published: Baldur's Gate (1998), Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast (1999), Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2000), Baldur's Gate II: Throne of Bhaal (2001), Lionheart: Legacy of the Crusader (2003)
Canceled: Canceled projects include:, Stonekeep 2: Godmaker (2001), Torn (2001), Fallout 3 (Van Buren) (2003), Baldur's Gate III: The Black Hound (2003), Baldur's Gate: Dark Alliance III (2004)
-
-
Jednoznačně Obsidian. Trochu bych je totiž proplesknul, ať už sakra udělaj pořádnou vlastní kvalitní značku, ne jen geniální hry pro jiná studia (NWN 2, Fallout New Vegas), protože mají mnohem větší potenciál, než zatím dokázali.
-
sice nevím, co přesně bych tam dělal, ale u Warhorse. protože ti lidi v týmu vytvořili zajímavý a na naše poměry úspěšný hry
-
V Electronic Arts - mám rád v práci napětí
-
Takto shrnu delat ve studiu co ma prinos pro hry (hrace taky) obrovsky a tech studii moc neni tezke by to bylo rozhodovani. *7*
-
Arkane Studios - protože Harvey Smith je borec a dělaj super hry
Cloud Imperium Games - protože kdo by nechtěl dělat na Star Citizenu a pod Chrisem Robertsem
Eidos Montreal - protože lidi co dokážou vytvořit hru jako je Deus Ex: HR musej bejt fakt dobrý -
-
Myslím, že Arkane je dobrá volba, ale kvůli Smithovi? Vždyť stál za nejslabším dílem Deus Ex... To už tedy radši Eidos Montreal, ne? :)
-
-
Zas muj milovany Dark Messiah a Dishonored jsou jeho dilem.
-
-
-
Nejraději asi ve starých Looking glass studios, případně pak v ION Storm Austin, pod Warrenem Spectorem. Ale to bychom museli jít přes deset let zpátky.
-
Samozřejmě tam kde by mi dali nejvíce, pak bych si našel lepší zábavu, než ztrácet čas u her *3*
-
CD projekt, viz skvělý Zaklínač který se drží knížní předlohy, dospělý příběh, několik konců, výborný systém atd atd. Po pár článcích s vývojáři se mi líbí podmínky a nálada ve studiu. Obdivuju jejich přístup ke hráčům.
-
Nejraději ve vlastním *1*
Ale tak když už tak pravděpodobně něco indie. Rozhodně ne v nějakém velkém studiu. -
-
No vidíš, a teď vypsat v pár bodech, na čem by jste dělali. :P
-
-
Ale tak to co jsi popsal, je jen část vývoje (design). Pak jsou tam programátoři, kterejm může být kreativní proces vývoje ukradenej, protože to jde víceméně mimo ně. Mimoto to vůbec nevypovídá o pracovních podmínkách.
Říkam, specificky nedokážu říct. Rozhodně bych nechtěl dělat někde, kde se ždíme/dělá dlouhodobě jedna značka (DICE, studia Ubisoftu, třeba i ten CD Project RED). -
-
Co se ždíme v CD projektu? 2 díly Zaklínače?:
-
-
Takže když někdo chce udělat trilogii spojenou jedním příběhem, tak je to ždímání peněz. Sakra ten Tolkien byl větší parchant než jsem myslel.
-
Pokud dobře vidím tak je tam napsáno "ždíme/dělá". A mimoto jsou to spíš 3 díly, nemyslíš?
-
Tak si ujasni pojmy, jak někdo může ždímat hru o dvou dílech....
-
V CD Projektu RED se už několik let nepřetržitě dělá na značce Zaklínač ano. A to je přesně něco co bych dělat nechtěl, nehledně na kvality značky.
-
-
Leda kdybys mohl a rict jim a uz dost a pojedeme na novo. Takto aspon vidim ja. *4*
-
-
-
-