Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na sv. Štěpána budeme vysílat sváteční díl našeho podcastu, výjimečně opět ze staré klubovny - plánovaný...

hmm.. bude to jeste dnes? .)
  • MickeyMutant

Váš Xbox Avatar nyní může mít za 240MSP šíp v koleni.

Chybí už jen hrnec na hlavě za 300.
  • Hanzales

Fandící davy ve Forza Motorport 5 budou nakonec zřejmě ve 2D.

Mně hlavně vždycky praští do oka, když se postavy v davech opakují, což ještě není nic tak strašného, pokud nějaká typoska v brýlích a modrém tričku nestojí hned 2x těsně vedle sebe :)
    • dvojcata, ganz logisch *5*
      • Jack1947
        3D je moc nakladne na vyvoj, navic kdo sleduje publikum u zavodni hry. *4*
        • Hanzales
          http://www.youtube.com/watch?v=wRUMvlejmaM&hd=1
          • Tilwaen
            Ta je aspoň správný troll *1*
          • ringmancz
            se teď budu v závodních hrách dívat, jestli tam není tenhle easter egg
  • Vrook

Konzole Xbox One občas zcela nerozeznají hlas jejich majitele a reagují i na hlasové povely z reklam.

To ještě jde.. tohle mi přijde o poznání horší: http://www.geek.com/games/swear-in-a-private-xbox-one-skype-call-get-banned-from-xbox-live-1578227/
    • mate se chovat jak ms piska, zadny soukromy hovory, natoz sprosty, vy naivove *6*
      • Vrook
        To je předpokládám směřováno obecně, páč já bych nebral xbone ani zadarmo. Teda asi jo, ale obratem bych ho prodal právě nějakýmu trumberovi. A to si myslim, že by mi MS jen tak pro jistotku stihl dát ban i kdybych měl doma Xbone jen zabalenej přes noc v krabici. *15*
        • jj, obecny varovani, ze svoboda vypada jinak *5*
  • frag.ment
    U Zaklínače 3 došlo k osekání hratelnosti, nebo proč si všichni stěžují? To, že uvidím v dálce o pár stromů méně a po pořádném zkoumáni nejsou textury úplně košér, tak to mě opravdu z gauče nezvedne. Jde o stylizaci a ta doufám bude na dobré úrovni. A taková Hotline Miami, která tu dostala 10/10 je fakt graficky a hratelnostně "úchvatná"..
    • kennyB
      Souhlas. Jen by mě zajímalo, kolik těch stěžovatelů si hru stejně zahraje...
    • Keyz
      Opět klasická věta typu "zajímá mě hra a ne grafika a koho zajímá grafika je divný". Anebo to přehození debat jinam do roviny, že ten kdo tohle řeší je divný, protože to je grafický maniak a neřeší "hru"

Hra se mimo jiní skládá z grafiky. Hlavně jde o to, že předtím to bylo jinak a dnes to je o dost horší. Neřeším barvy které jsou věcí vkusu. Tohle je asi pro některé OK. Nechat se lákat na reklamu a nakonec získat horší záležitost.

O tom to je. Nic jiného v tom nehledej. Natož stylizaci a další subjektivní záležitosti...Navíc hotline miami vypadalo stejně a vypadá stejně. To je ten rozdíl....
      • frag.ment
        Ale věta "zajímá mě hra a ne grafika a koho zajímá grafika je divný" je většinou argument PC hráčů. Mě je fakt jedno, jestli hra běží v 4K nebo v HD. Samozřejmě beru, že grafika dělá atmosféru a stejně tak hudba i zvuky. jde o to, jak to ve finále vše pasuje v chodu a nějaké rozlišení apod. mě fakt netrápí..
    • Inquisitor
      Tak očividně není na hře nic zajímavějšího než grafika. Mě přijde, že někteří si hru spustí, jenom aby viděli jaká je grafika a jak jim to běží nebo neběží, u kterýho stromu je lepší textura kůry a hru samotnou už řešit ani nebudou.
    • Jednak ten downgrade nespočívá v tom, že hráč uvidí o pár stromů míň a že textury nejsou uplně košér.
      Ty rozdíly jsou markantní. A především ta stylizace, kterou zmiňuješ, je uplně jiná.
      Zatímco dřívější gameplay záběry měly mnohem tmavější a šedivější barevnou paletu, tak to co nakonec vydali vypadá rozjuchaně jako WoW a jiné blizz hry.
      Celý problém spočívá v tom, že kdyby tu hru neprezentovali dříve jako o 2 třídy lépe vypadající hru, tak by si dnes nikdo nestěžoval snad až na věčné rejpaly, ale určitě né takový poprask, jaký je kolem hry teď.
      • Morraw
        Jiná paleta barev ale není downgrade.
        • Paleta barev samozrejme downgrade není, ale je to, alespoň podle mého názoru, krok špatným směrem.
          Mnohem více se mi hra líbíla v předchozích prezentacích, kdy celá hra nebyla přebarvičkovaná jako dnes většína fantasy rpg her.
          Osobně mě ta změna barevné stylizace vadí mnohem víc, než downgrade technické kvatlity vizuálu.
          To už je však samozřejmě o vkusu.
        • Přesně tak, v tom benchmarku na tom německém webu jde vidět, že je tam možná jiný shader a to je tak vše. Tak si pro krista stáhnete SweetFX.
      • frag.ment
        Nepřipadá mi, že by stylizace byla jiná, jen je to o nasvícení a denní době. Každopádně zítra uvidím (PS4+TV) jaké to bude. Spíš mě zaráží, že v jednom článku jsem se dočetl, že hudba a ozvučení stojí za prd :-( Doufám, že to není pravda, protože tomu přikládám větší váhu než nějaké grafice.
      • Lukass
        Presne tak, se vsim souhlas. Nikdo by nerekl ani popel pokud by hra vypadala tak jak vypadat mela a CD Projekt downgrade nekolikrat poprel coz je ta nejvetsi lez.
        Stylizace vypada skoro jako trapny Dragon Age:I.
        A vegetace ve hre je doslova k smichu, nic horsiho sem fakt nevidel, a ty stromy ve vetru pusobi taky spis jako vtip.
        Nepusobi to na me proste vubec dobre, a to sem jeste pred par mesicema byl z te hry hotove.
    • keby marketingovo bolo zobrazovane ako W3 (prve trailery) a vyslo by von Hotline Miami, take ake vyslo, potom by si videl rovnaky (a zasluzeny)sheetstorm
  • recenze na novej dragon age http://forum.bioware.com/topic/518325-da-i-critics-reviews-mega-thread/ zatim to zbira same pekne znamky
    • a?
      AAA hra musi! dostat min 8/10
      • kennyB
        Na to jsi přišel jak???
      • Keyz
        Ale kdepak. Velké firmy prostě umí dělat kvalitní a zajímavé hry. Když se podíváš do databází, tak opravdu mnoho AAA her mělo 8+. *3*

Hlavně jsem zvědav na "Amazing, immersive story" Podle toho popisu se o tom bude psát v učebnicích literatury jak to je Amazing!
      • a nic jsem si jistej ze to par hracu zajima
  • Veskoslav
    Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
    4BXX-YFHC-DN7J-6DWP-Y6SV

Ať si někdo užije hru:)
  • LTM3

O hudbu v Darksiders 2 se postará skladatel, jenž spolupracoval např. na herní sérii Assassin's...

Takže Jesper Kyd.
  • Cosi

Hlasové obsazení hry Game of Thrones od Telltale Games..

Já vidím jen vyzrazení postav, které ve hře budou. Nic o hlasovém obsazení nevidím. Tyhle bleskovky si už vážně strčte do zadnice.
    •  

Klasika. To je tu na denním pořádku. Platí se očividně za kvantitu nikoli kvalitu.
    • MickeyMutant
      Je to ve videu za prvním odkazem z toho článku na IGN.
      • A to je 6 dní staré. Hrát si na detektiva tady myslím nikdo nehodlá. To sem nemusíme chodit. Games poslední roky těžce upadá.
  • PS+ hry na leden

Bioshock 2, Mortal Kombat, Guardians of Middle Earth

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit