-
HD remake Indiana Jonese:)
https://www.facebook.com/fateofatlantisSE -
-
Žaloba za 3...2...1
-
-
a nic
-
-
Jsem se sekl. Sorry. *1*
-
-
-
ked to kompletne dotiahnu do konca, tak to bude cista nirvana :)
-
-
nVidia ovladače
Tak poslední 364.47 jsou nějaký "šílený" tak raději neinstalovat! -
-
Sony zvažuje vývoj výkonnější verze konzole PS4 či podporu Ultra HD Blu-ray přehrávače.
Na to už je pozdě, to měli zvažovat před pár lety. Navíc jak k tomu přijdou současní majitelé, to je chtějí ještě víc naštvat? Nejlepší by bylo tuhle failovou generaci pohřbít uplně. -
-
Mně by třeba vyloženě nenaštvali. Spíš by mě zajímalo, jak to chtějí řešit u her. Jakože by vývojáři dělali dvoje nastavení? No jako proč ne.
-
-
otevrel by se novy trh pro remaster edice
-
-
urcite ne. tohle by se resilo patchem. ty hry by musely byt 100% kompatibilní a proste by hra jela na obou verzich.
-
-
Pokud udělají vylepšenou verzi PS4 tak to rozhodně nebude mít vliv na hry.
-
-
pokud planujes tu hru prodat, neni nic snazsiho nez zalozit pro ni novej ucet na steamu
krabice je uz naprosto historicka zoufalost, viz mgs v -
n: fašoidní praktiky mají domov na PC. Díky Steamu. Všechno on-line aktivovat, nemožnost legálně přeprodat krabicovku, stále nefunkční možnost vypnout si automatické aktualizace, nutnost Steamu jako takového... Jo, na PC se máme o hodně líp než na konzolích.
-
jj, chudej operacni system zustane, vymeni jen hw, proste jako ostatni pc, kde vas ale nikdo neomezuje fasoidnima praktikama
-
-
-
-
-
-
Playstation 4
Tak kterej šťastlivec si pro ní zítra jde? -
-
Jak by řekl Reggie: "My body is ready"
-
To se nedá objednat aby to poslali (když to mají)? Celkem hloupost nahnat fanatiky na jedno místo tam čekat frontu jak na banány.
-
-
To jsem zkoušel, ale bylo mi řečeno že to nejde ani zamluvit... Popravdě jsem ještě ani včera nevěděl jestli to chci kupovat letos k Vánocům, přemýšlel jsem že to nechám až na půli příštího roku, nebo později, pořád mám totiž PS3 a hraji NHL, GTA V a teprve sem si objednal The Last of Us... Ale když došel do schránky leták a tam byla PS4, tak mě to nějak nabudilo *1* .
-
-
Tak to je fakt záměr, udělat tuhle komedii :( To zas budou vtipy na ty záběry lidí jak se tam derou.
Blbci. To je takový problém toho dovézt více když v zahraničí mají a zde v menším množství taky. -
-
Tady nejsme ale v zahranici. *4*
-
Je to tak, já bych se tam netlačil, buď přijdu a nikdo tam nebude a jen si ji vemu a nebo ten druhý horší scénář, lidi budou čekat s rozkládacíma stoličkama a to bych asi ani nevystoupil z auta a jel domů ... Zatim to ale beru pozitivně, jsem z malého města a ne každý tam pro to může jít *4* .
-
-
-
Kdyz treba ani ty "banany" nedostanou, holt se chtej vyrovnat zemim za velkou louzi. *15*
-
-
Mě by zajímalo jak je se zásobením obchodů. Alza píše od ledna. Tedy to blbci dovezli pár kusů o to bude rvačka nebo jak to je? V sobotu to již nebude?
-
-
-
Já
Já si pro něj zítra jdu, mají ho poblíž v elektru, asi 2min cesta... dneska jsem tam byl pro info a řekli mi že mám dojít zítra, že tam bude k prodeji, takže na otvíračku tam jsem, bud se na mě dostane a nebo ne, to už neřeším, šak jednou ho mít budu *4* -
a jako dodatek k teto otazce nam pak jeste prijdte napsat, jak dlouho trvalo, nez se zacala ps4 prehrivat ci zamrzavat, diky. *5*
-
-
Tohle byla regulérní otázka, hate/flame si tu běžte dělat jinam, kšá kšá
-
-
az na to, ze muj prispevek nevzniknul za ucelem vyvolani hatu/flamu, Drakene69CZ *6* jsem jen zvedavej
-
-
tak si přečti zdejší článek Týden života s PS4. teplota se tam řeší, tedy to jistě tvou zvědavost ukojí...
-
-
-
-
Jen blazen! *15*
-
-
hi, lindsey *5*
-
-
-
"podzimní" Steam výprodej
Neklikat pokud se chcete nechat překvapit. http://i.imgur.com/BazPkxO.png
Řadím to pod "r" jako "drby". -
Btw chlapy, před chvílí mi došla pozvánka do closed bety Survarium, takže pokud budete chtít můžu sem pak napsat dojmy z hraní...
-
-
prej chlapy... snad děcka, ne? :D
-
-
MMORPG - RIFT
Tak mě včera přišel mail,že od 12.6 přechází Rift na free to play *4* -
PC verze Trine 2 vychází již zítra, majitelé PS3 a X360 si musí počkat do 21. prosince.
Nějaký divný, přístup, tedy neobvyklý, každopádně, opovažte se to někdo stáhnout ať se těm manažerským pytlům brambor z velkejch firem ukážem, že nejsme ohavní jednonozí týpci, kterým smrdí z huby a maj pásku přes oko(je aj demo!). *4* -
-
Já musím počkat na XBLA verzi, pač se mi ntb trhá i původní Trine, bohužel.
-
-
Burnout Paradise Steam klíč:
PT7JX-57G7C-J62CD -
Teda Lukas se nezda :-)
https://www.youtube.com/watch?v=EFsVrJCit3c&index=3&list=LLF1pSHheLeBRLSR-1t_ulRg&t=0s