Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC verze FIFA 14 poběží na starém engine, EA Sports Ignite si užijete pouze na konzolích PS4 a Xbox...

Panebože co budeme dělat tento skvělý "realistický" engine nepojede na našem PC. Na to můžu říct jenom jedno na podzim kupuju PES s FOX enginem!
    • lol

EA se zřejmě che vrátit do doby z před tří let kdy FIFA na PC byla naprostej shit, ale pokud se povede novej PES tak mi až zas tak vadit nebude.
  • x_ander

Dárek

Supreme Commander 2 Steam Key
    YWWPG-GFHPW-3C5TY
    • Duuku
      Díky moc
  • Viktor_H

Season Pass Saints Row IV nabídne za cenu 10€ dva nové balíčky misí (včetně dříve oznámeného DLC Enter...

Nepřibalit anální sondu do základní hry není fér! *10*
  • Designer George Brussard (Duke Nukem Forever) označil autora recenze Halo 4 na serveru EGMnow za retardovaného,...

Krásná čeština, ten původní tweet v angličtině je hadr oproti téhle bleskovce. *15*
  • Nioh je hodně obtížná hra, ale jsou borci, kteří ji zvládnou dohrát za hodinu a půl!

Sakra bleskaři, nemůžeš takhle podkopávat svého chlebodárce… :)
  • Kingdom Come novy stretch goal odhalen...

Po psim priteli mozna pribude dalsi zvireci spolecnik - http://i.imgur.com/cSCKRRt.jpg
    • Keyz
      *15*

Pro hráče, který bude hrát jako zloděj by se hodil, všude se dostane a může něco překousat.
      • Tilwaen
        Ale taky by cestou pěkně rachtalo. A tomu chudákovi na obrázku měli radši ostříhat drápky :/
        • Ostrihat drapky? Je videt ze o guinea pig warfare toho moc nevis...
          • Tilwaen
            Tak vyloženě do bitvy jsem ta svá necvičila, ale jsou to pěkní záškodníci, sežerou úplně všechno *1*
  • Viceprezident EA Sports Andrew Wilson označil hry bez multiplayeru za "mrtvé médium".

tak je ptom pekny debilko ... mne by multy vo vecine hrach nechybal vobec
    • Presne tak,tahle moda rvat MP do kazde hry za kazdoou cenu je zhovadilost.
      Nemluve o tom,ze ve vetsine tehle her,kam se MP nasilne naroubuje ,tak clovek po 2 mesicich nenajde ani jedineho zivacka v MP.
      Do nekterych her se MP proste nehodi.
  • Ataker

Origin klíče

Dead Space 3 - CFN6-3GUU-KCVX-7JZ3-JNKF
    Crysis 2 Maximum Edition - HZLL-FLGM-PS6N-KXAA-49NE
    Burnout Paradise: The Ultimate Box - HQK3-GGJQ-BA9A-QA49-8XLC
    Dead Space - 4JAJ-2BLJ-46CN-HR7G-V43V
    Medal of Honor - HQPX-6E2D-3SR5-NV7T-NV7K
    Mirror's Edge - 4PZ9-4QDQ-M9RQ-DRXB-8YH7
    Sims 3 Starter Pack - DCUP-GVCJ-UPEG-3XC6
    Battlefield 3 - F722-53DH-92A4-XVY6-6N86

To už jsou poslední co mám...
    • 2 minuty a BF3 a DS3 jsou pryc, a ani buu nenapisou, to sou dneska lidi *1*
      • aha, tak se omlouvam, kdyz sem to psal, tak tam jeste komentare nebyly *3*
    • The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.

díky moc vzal jsem si DS3 *4*
    • Díky za Battlefield 3, konečně si se mnou zapaří i kámoš *4* .
  • Jace Hall (vývojář z Monolith) přemýšlí nad oživením herní série Condemned.

Nad tím ať si klidně přemýšlí. Předtím bych ale prosil dodat oživený No One Lives Forever.
    • Morraw
      Já jsem všemi deseti pro. První díl byl výborný. Ještě bych si přál port druhého dílu pro PC. A hodilo by se dodat, že vývoj by chtěl předat nějakému nezávislému studiu.
      • Nejdřív jsem se podivil nad tím portem, vždyť druhy dil NOLF jsem na PC hraval hodně, az pak mi to došlo :D
      • Jack1947
        Více takových her, druhý díl bych se měl možná i zahrát. Parádní hra. Njn opět se to asi moc nenosí dneska i když...
  • EA chce podobné mikrotransakce jako byly v Dead Space 3 ve všech svých hrách, konkrétně zmínilo Battlefield...

To si dělaj prd*l?
    • kostejnesmrtelny
      Moment...mám to jako chápat, že tu možnost v DS3 někdo doopravdy použil?? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit