-
Assassin's Creed Unity poběží na PS4 i Xbox One v rozlišení 900p při 30fps, aby se předešlo diskusím o rozdílu ve výkonnosti konzolí.
Pořád čekám na ten nextgen *1* -
Steam
ReignMaker ...................................0DMI6-0DXDV-8DNE7
Condemned: Criminal Origins.........FNM7Z-92RQ9-0RT2K -
-
Díky, vzal jsem si Condemned.
-
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...
Dark Souls PC vypadá na hru, kterou je opravdu rozumné nejdřív "vyzkoušet". Pokud někdo skousne GFWL, je to jeho volba, ale lock 30 snímků a 1024x768 napevno je potřeba otestovat na vlastní oči. Jsem zvědavý, jestli se tu objeví článek s varováním od Aleše Smutného, když už tu od něj před nějakou dobou zaznělo doporučení, že "neexistuje důvod, proč si hru nepořídit". Myslím, že by to bylo fér vůči čtenářům. -
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...
No ten kdo si chce uzit hru na plno si proste poridi konzoli. Protoze uz jen diky vibracim ovladace a dalsim schopnostem ktere mys a klavesnice nema, to pridava na atmosfere.
Ja se osobne FromSoftware divim ze do toho na PC sli, kdyz rikaji ze nemaji zadne zkusenosti a ani tu hru nechcou nijak predelavat, jen portovat. Akorad si tim muzou uriznout ostudu a poskodit jmeno. -
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...
Vibrace :D To musi byt pecka, kdyz ti neco vrni v rukach. -
-
Jo pro Tebe určitě.
-
-
-
-
Britský žebříček prodejnosti 43. týdne roku 2012: 1. Medal of Honor: Warfighter, 2. FIFA 13, 3....
Nechapu jak je mozne ze je MoH prvni?! Pak se divime ze delaj hry ktere nestoji za nic...udela otravnou zabugovanou hru a jeste jsou prvni v prodejnosti! Lidi jsou jak stado,vidi znacku a jdou nakupovat.... -
Porovnání HW Xbox One a PS 4
http://www.anandtech.com/show/6972/xbox-one-hardware-compared-to-playstation-4 -
Zaklínač 3 bude stát cca 40 milionů dolarů (15M vývoj + 25M marketing).
Vtipné, jak je marketing dražší než vývoj. Evidentně tu hru chtějí hodně tlačit na západě a vůbec se jim nedivím. Pokud získají západní trh, můžou si dát nohy na stůl a být vysmátí.
BTW, kolik říkal Vávra, že dostal na své RPGéčko? CDProjekt měl na vývoj 300milionů korun, což je na zdejší poměry celkem síla. Ani Jakubiskova Bathory tolik nestála a to přitom musel obcházet investory pomalu v celé Evropě... -
-
A přitom to byla taková slátanina.
-
-
Beta
Dark Souls 2 beta pozvánky rozeslany, mrkněte na maily. Já měl štěstí *14* -
-
Vole, já taky!!! *14* *14* *14*
-
Be wary of envy
-
Tak to blahopreju! Na me se stesti neusmalo. Ale co uz, alespon bude cas na jiny cinnosti :) Mimochodem, docela by me zajimalo jestlize existuje nejaky klic podle nejz se do betatestu vybira, nebo se jen nahodne losuje.
-
-
Phil Spencer si zahrál na Xbox Scorpio první hru.
A líbila se mu! Hrála se skvěle a konzole vypadá super. Tak to je bomba. Prý na ten gameplay zašlo mrknout přes milion lidí - nejvíc, co vůbec kdy přišlo na novou konzoli. -
Neoficiální přehled změn, které ve hře Dark Souls III udělal patch v1.06.
A proč neoficiální? Protože FromSoftware.
We don't explain our games. We just make them! -
-
Neoficiální přehled změn, které ve hře Dark Souls III udělal patch v1.06.
Ten nefunkční poise je hodně velkej problém, absolutně to znemožňuje pořádný tankování a v PvP je to teď samej estoc. -
Aha já myslel že to někdo od nich leaknul a proto neoficiélní *2* *15*
-
-
-
Zaklínač 3 bude obsahovat osmdesát druhů nepřátel.
Vypadá, že Mikolai Stroinski se přidal k týmu skladatelů Zaklínače 3 a hned se pochlubil svojí prací - https://soundcloud.com/mikolai-stroinski/commanding-the-fury -
-
Hry maj naprosto výtečný soundtracky, jsem hlavně rád, že se od jedničky poučili a je tam mnohem víc motivů. Inu, větší rozpočet.
Tohle zní velice slušně.
-