Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Do konce tohoto roku budou nadobro zastaven prodej handheldu PSP na evropském a japonském trhu. V Severní Americe se neprodává již od začátku tohoto roku.(thx ringmancz)

a zase si to po sobě bleskař nečte
  • Morraw

Humble Bundle klíče

Mám tu pár přebývajících klíčů
    https://jpst.it/Gv3_

Jinak jsem ochoten směnit klíče z aktuálního SEGA bundlu. Konkrétně celý první a druhý tier.
    Tier 1 za DoW Master collection
    Tier 2 za DoW Grandmaster collection
    Ostatní TW hry už mám, tak nechci aby přišly vniveč :)
  • Lukyz

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain and Ground Zeroes confirmed for PC

*14* *14* *14*

http://www.pcgamer.com/2014/08/13/metal-gear-solid-v-phantom-pain-and-ground-zeroes-confirmed-for-pc/
    • Kozy
      Je reálný aby vyšla nějaká kompletní edice všech MG ať už na PC nebo PS4?
      • Pilgrim66
        Tak 1, 2 a 3 si můžes IMO naemulovat, vzhledem k tomu, že jsou to PS1 a 2 hry.
      • Gambit92
        Na ps4 je komplet kolekce reálnější vzhledem k MGS4 ale neviděl bych problém v MGS 2/3 a Peace walker HD na pc
      • Lukyz
        Reálný nevím, ale je to moje zbožný přání *14*
  • GSPD

Otevřený svět hry The Crew bude větší než Los Santos (Grand Theft Auto V), Wild West (Red Dead Redemption), Colorado (Forza Horizon), Redview County (Need for Speed Rivals), tropický ostrov z Far Cry 3 a Skyrim dohromady.

Svět může být velký jak chce, zalidnění beztak bude na bodu mrazu ,prostě tam dají přírodu jedno,dvě města ,aby se neřeklo..
    • Vrook
      Hlavně je to hrozně zavádějcí. Přirovnávaj to k open world hrám, kde funguje nějakej život, choděj tam NPC, ty sám tam můžeš pobíhat a koukat co ty NPC dělaj atp., takže se celá hra zdá mnohem větší. Kdežto závodní hra, ve který jezdíš 250kmph a všechno bleskově míjíš, může bejt sice papírově větší než co chce, ale ten pocit z rozlehlosti světa rozhodně nebude takovej, jako třeba u GTAV, kde můžeš prolízt každej kout a dělat tam blbosti, jaký tě napadnou.
    • C-BEAM
      ludia mi v TDU hrozne chýbali, keď už aj v starom midtown madness mohli byť ludia neexistuje dôvod prečo by nemohli byť tu.

A inak tá rozhola znie dobre, v TDU bol najlepší pocit slobody, ktorý žiadna iná hra neposkytla, žial väčšinu ostrova tvorila generická naklonovaná vegetácia a vôbec aj budovy (ked sa ne človek lepšie pozrel) tak boli dosť odfláknuté a tu sa práve bojím že sa megalománia odrazí v odfláknutej a generickej grafike.

Ale hlavne my na tomto projekte vadí samotná lokalita, TDU sa držal jedného ostrova ktorý viacmenej okopírovali v pomere 1:1 a človek mal pocit autenticity, že si môže z pohodlia domu zajazdiť po existujúcom ostrove. Ale u Crew to budú nejaké fiktívne, miniatúrne Spojené štáty... tá idea sa mi vôbec nepáči.
    • MickeyMutant
      Píšou "New York, Chicago, Detroit, St Louis, Miami, Dallas, Las Vegas, Seattle, San Francisco... and everything in-between".
      • GSPD
        Dobře ,ale furt to neznamená ,že ta města budou zalidněná ,třeba budou poloprázdná ,ale to snad ne,tak či onak ,stejně si myslím ,že takto velký herní svět nemůže být dokonale propracovaný.
        • MickeyMutant
          Jasně, že to budou výseky. Sám New York má ve skutečnosti tisíce čtverečních kilometrů, celá hra, kde je spousta měst + krajiny mezi nimi jich má maximálně stovky.
          • GSPD
            Tak je jasný ,že hra není věrnou kopií USA ,to mi rozhodně nevadí ,jde o to ,aby města byla atraktivní, aby zkrátka žila.
    • Zalidnění bude nulové tipuji, ale tak taky k čemu :) Jinak měst tam bude víc :) http://thecrewonline.net/images/the_crew_game_usa_map.jpg
      • GSPD
        Ve městech by lidi mohli být...
        • The Crew

Viděli jste E3 gameplay, tam v ulicích bylo dost aut, ale máte pravdu, že chodců tam bylo za celý gameplay kolem 20
  • Larky
    Guacamelee! Gold Edition Steam key - https://www.humblebundle.com/gift?key=RcKx8pGXk35P4X5e
    • proč si ten key bral když si to nechtel hrát? si to vyfoukl nekomu kdo by o to mel zajem
      • Larky
        Tenhle klíč mám z posledního Humble Bundle, Guacamelee dávno na Steamu mám, takže jsem tenhle chtěl dát někomu, kdo o to bude mít zájem. Tolik k tomu, že něco někomu vyžírám.
        • Vůbec toho zaostalýho blba neposlouchej...
      • Tilwaen
        Vždyť to koupil na HB, pravděpodobně během Humble Indie Bundle 11, tak jak to podle Tebe měl někomu vyžrat?
      • Jack1947
        Treba si to nakonec zahraje, jen cekal na slevu. Chtels to snad ty ze mas takovou starost... ?
        • p.s.
          blbe vodpal
          • Jack1947
            Ha, Joe detected ( nerikej mi ze ne, to prejimas od Veskoslava - "nevim co rict tak hned nadavam")... achjo... a ja myslel ze budeme kamaradi Joea jsem mel i docela rad. *7*
        • vzdyt to prave nekomu daroval, takže o to zajem nemel
          • Jack1947
            Maxi, ja uz ti asi zacnu rikat Joe, ˇ(vzhledem k tomu ze joe tu dlouho nebyl)

Co s tebou cece, povez, ja ti nevim Fakt. *7* *15*
    • Vrook
      Díky nastokrát člověče.. sem si řikal jestli to pořídit v bundlu, ač to bylo jediný, co mě zajímalo, takže si to za mě vyřešil. O víkendu zapařim. *1*
      • Larky
        Není zač. Je dobře, že si to vezme někdo, kdo si to opravdu zahraje :)
  • Ringwraith

Atomic recenze Skyrimu

Tak tady je recenze na Skyrim v celé své kráse.
    http://www.uloz.to/10910296/skyrim-zip
    Ano, je to P2P release, ale odstranil jsem vodoznaky s url zdroje a navíc to není celý časopis, ale jen čtyři stránky. Pokud má někdo problém s "pirátěním" čtyř stránek z australskýho časopisu, tak jeho smůla no.
  • První várka obrázků z Call of Duty: Advanced Warfare připomíná spíš nového Wolfensteina.

No v pohybu to vypadalo teda líp, tohle je hrůza, důraz na vymodelované postavy, které jsou slušné (nicméně nic převratného), ale to prostředí, ty textury, to zase běží na nějakém starém engine beztak ne ?
    • Vrook
      A hlavně ta stylizace. Tyhle šílený zbroje, kovový konstrukce kolem těla, pětimetrový roboti s minigunama, masky s milionem objektivů, lítací vehikl nějakýho nesmyslnýho patvaru a nakonec nějakej jukebox na záda. Tohle prostě nesnášim. Mám rád buďto umírněnou, do jistý míry realitickou vizi moderní války z blízký budoucnosti, nebo vkusné sci-fi. Tohle neni ani jedno. A ke vkusu to stojí úplně na opačné straně osy. Za mě hnus.
    • Miserius
      Asi něco jako loni na E3 a Ghosti:
      Super novy engine specialne pro tento dil Call of Duty! So REAL! ..... Dobrá neni uplně nový, přidali jsme pár efektů a změnili název z IW3.0 na IW4.0
      • Blbeček s gamepadem (to je ten nástroj se kterým se přeskakují cut scény a dává ti falešný pocit, že jsi se do někoho trefil) to stejně koupí.
        • ucho
          A hráči s klávesnicí a myší jsou jako nějací Rambové intelektuálně na výši? :) Ukázat kurzorem myši na nějaké místo na obrazovce a stisknout tlačítko je něco, co z každého dělá ostrostřelce a experta na zbraně? Nejsou hry obecně o tom falešném pocitu, který má navodit zábavu?
          • Veskoslav
            Ano Ucho a proto Steam či Origin hlásí rekordní tržby:-D Proboha, kde jsi vzal to, že se pc trh propadá? Konzolový je předražený trh nic víc.
          • Veskoslav
            Sice to napsal jako idiot, ale 70% prodaných kusů CoD je na konzole.
            • ucho
              Veskoslav: v podstatě srovnáváš nesrovnatelné. ceny her na PC jsou deformované tunou slev a hry jsou tam prostě levnější, navíc jejich cena jde rychle dolů. u konzolí to stále tolik neplatí a světe div se, lidé jsou ochotní tam platit i víc peněz. tedy jasně že tržby jsou vyšší. kdo dnes kupuje PC hry za plnou cenu, když máš za pár měsíců cenu poloviční? těch lidí prostě ubývá a trh s konzolemi posiluje. s tím nic neuděláš...
            • Veskoslav
              Ucho, ale počítej s tím, že 30% prodaných kusů na pc ti negeneruje 30% tržby. Stačí si pročíst výroční zprávu. Konzole tvoří takřka 82% tržeb CoD série. A to je dost blbé číslo. Přeci jenom Ghost šel sehnat za 600 Kč v den vydání, což se o platformě konzolí říct nedá.
            • ucho
              pokud vezmu tvých 70 % vážně, tak jsou to prodeje na tři platformy... takže pokud mají konzole +- 2/3, tak je to tak nějak vyrovnaný ;) konzole nemůžou za to, že je tam větší hráčská základna...
            • Miserius
              Smutné, je bohužel smutné, že si myslíš že hrát CS:GO je o tom kdo je větší "skilla" než kdo se víc baví... To je hrozná móda mezi pc hráčema, předhání se kdo má víc nahráno a víc killů a kdo dokáže zabít více noobu během minuty než že to je nuda a hrajou to protože nemaj nic jinýho... CSka byla taková vždy... každej hňup to hrál X hodin denně a pak posilal po internetu fotky svojeho score *1* Víc zoufalý "hráče" si asi nedovedu představit...
              "Profesionálové" *1* Ale naposled se u toho bavili tak před 5-ti lety a teď "úřadujou" na veřejných serverech kam chodí lidi jako jsem já co to jdou jen zapnout, zastřílet si a zas to vypnout a když nás pozabíjej tak jsou hrozně drsný *13*

Na druhou stranu, taky jsme na základce pařili nějaký 1.6, nebo tak něco, a taky jsme to proživali, takže ti to nemužu mít za zlý, časem se tomu taky zasměješ
            • kennyB
              Smutné: já se hlásím a dobrovolně *3*
            • CS:GO je na konzolích ? Si děláš srandu, ukaž mi toho hňupa který to hraje na gamepadu, to bych chtěl vidět, taková parodie na skilly :D
            • kennyB
              Idi.t je ještě slabé slovo *1* Jak by řekl klasik: chce se mi zvracet *1*
            • Miserius
              Jen menší poznámka, CS:GO na konzolích je...
              Rychlejší (k+m) ovládní FPS =/= větší zábava
            • Pravda

A zdejší děcka s konzolema můžou prskat jak chtějí :)

PS: Ucho je tradičně ucho, toho si nevšímej. Hlupák jako on vůbec nechápe rozdíl gamepad/kl+m, to je asi jako auta na klávesnice/volant.
            • A to je pointa, Cod je pro masy, pro lamy s gamepadem, pro obyčejné lidi nehráče kdy konzole udělá vše za ně AIM atd., protože pro skutečného hráče není FPS na gamepadu ani výzva, ani zábava. CS-GO apod. v životě na konzoli nebude právě díky absenci ovládání.
  • sobotní dotaz

co hrajete? já nic, ale snad se inspiruju
    • Quake Live kdyz byl ten Qukecon :D
    • Bude recenze Rocket League?
    • Po dlouhe dobe Kerbal Space Program a jsem nadsen!
      • to prece hraješ porad
    • Chim
      Prison architect
    • Monster Hunter 4 Ultimate - dost boží hra se zábavnými souboji, ale kdyby byla verze i na konzolích, rozhodně bych se za ní nezlobil
    • dragons dogma dark arisen
    • Vojta_Ilavsky
      Theme Hospital a Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender.
      EDIT: A ještě se chystám dneska nebo zítra koupit Afterlife. Chci si ji koupit od přečtení Rozsévače Větru(Maja Lidia Kossakowska). Koukal jsem teďka na nároky(1,4 GHZ, 256 RAM) a divím se, že to ještě neudělali na mobily a tablety, radši bych si to teda v klidu zahrál na tabletu než na PC.
      • zvlaštni vkus, hraješ tyhle starší hry schválne nebo nemas nove pc?
        • Vojta_Ilavsky
          Hraju je protože mě baví. :D A protože nemám Steam, to taky hraje roli. :D Z těch novějších hraju průběžně jenom Misery mód, Waking Mars a dneska jsem zkoušel PoE. A občas zapnu Deus Ex.
          • je to jasný, prostě na nové hry nemáš hardware...
            • Vojta_Ilavsky
              No, můžu s klidem říct že Misery je náročnější než většina dnešních her.
    • kennyB
      Já právě hraju Dark Souls 2: Scholar of the First Sin.
      • Erien
        Redaktoři to asi kvůli tomu trolovi smazali, ale ptal jsem se na jaký konzoli hraješ?
    • Právě jsem si rozehrál Gothic 2 s datáčem. Přidal jsem se k žoldnéřům
      • Poté použij SystemPack. Bez toho to je dost ochuzene.
        • Dobře a díky
      • A ještě mám rozehraný Final Fantasy type 0 na xboxu
  • ucho

UnEpic

http://www.unepicgame.com/en/game.html
  • Keyz

Spintires právě vyšlo.

http://store.steampowered.com/app/263280/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit