Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

WoT

Jenom pro začínající hráče, já to nevyužiji, tak snad to někomu udělá radost.

BWX42-RNYUU-ZC8KG-8MAB7
  • ringmancz

The Colbert Report a GamerGate

http://thecolbertreport.cc.com/videos/ladjef/gamergate
    • Divim se ze vedle ni dokaze nekdo sedet a nevyhrozovat ji smrti...
    • nekromant33
      Krásnej příklad toho, že média, ať už herní nebo masový jsou úplně mimo a mělo by se s tím něco dělat. A že by tam vedle nich seděl Adam Baldwin? To radši ne... nechceme přece aby dát prostor druhé straně a říct jim že to začalo jako protikorupční hnutí v herní žurnalistice... Radši tam dáme Anitu (v rozhovoru, kterej následoval) a hrozby bombama...
    • Lukyz
      Mě je z toho už normálně do pláče...
  • Videoporovnání PS3 a X360 verze hry L.A. Noire.

Par nepatrnych rozdilu tam je, ale to nema smysl resit *3*
  • Kúpil som si Act of Aggression a je to hrozná blbosť. Doporučujem nebrať. Ešte že som za to nedal plnú cenu na Steame ale využil som predaj kľúčov na internete.
    • na steamu bys to vratil
      • neni to tak zle
        • *1* *1* *1* *1* *1* *7*
  • Rozhodnuto! Pokud si budete chtít zahrát Dark Souls: Prepare to Die online, službě Games for Windows...

Ach jo :(
  • LA Noire PC

http://www.rockstargames.com/newswire/article/17161/la-noire-is-coming-for-pc-this-fall.html
    • 1.4. dnes neni, link vede na oficialni stranky a nevypada to jako hoax nebo fake! To je parada!
  • MidnighT91

Vývojáři z CyberConnect2 Vás prosí o návrhy pro herní sérii Naruto Shippuden: Ultimate Ninja...

Jeden návrh mám, co takhle konečně udělat pc verzi ?!?
    • No zrovna včera jsem to na PC hrál :P
      • MidnighT91
        PCSX2 emulator ?
        • No jistě.
          • MidnighT91
            A co máš za sestavu a kolik fps??? Že bych to taky zkusil...
            • Dneska se už PSX2 dá solidně provozovat na kdejakém 3Ghz čtyřjádru od AMD a dvoujádru od Intelu ;)
            • Phenom II 955 @ 2.8 GHz , HD5870 , 4GB DDR2 / 1066Mhz, fps nevim, ale není zpomalený zvuk, víc vědět nepotřebuju.
  • MishKonn

Gabe Newell by rád přidal Steamworks do XBL verze Counter-Strike: Global Offensive. Co myslíte? Povolí...

Dear Mr. Newell,

we would like to sincerely thank you for your offer and hereby provide our comment on it:

Not in a million years.

Take care,

Microsoft
    • Na druhou stranu,steamworks neni to same,jako cely steam a tedy i distribucni kanal.
      Takze zadna konkurence jejich vlasni digitalni distribuci.
      V ps3 verzi portalu 2 to tusim taky je,tak nevidim moc problem v tom,aby to bylo i na xboxu.
      Ale u tehle spolecnosti jeden nikdy nevi.
      • MishKonn
        No právě. Bavíme se tady o Microsoftu. *7*
  • Joshua

The Escapist

http://www.indiegala.com/game?game_id=5afbc80f5d2911e48f306dc8c0d1df7b
    • Tento zdanlivý boj medzi sionistami a liberálnymi Židmi mi bol veľmi skoro protivný. Bol predsa naskrz nepravdivý, teda klamársky a tiež sa málo hodil k hlásaniu mravnej výšky a čistoty tohoto národa. Táto morálna a iná čistota tohoto národa vôbec bola vecou sama o sebe. Že sa nejednalo o nijakých milovníkov vody, to bolo vidieť už na ich zovňajšku, i keď človek prižmúril obidve oči. Neskoršie mi bolo niekedy zle zo zápachu týchto nositeľov kaftanov. K tomu musíme ešte prirátať ich špinavé oblečenie a málo hrdinský prejav. To všetko nemohlo pôsobiť príťažlivo, človek musel byť zhnusený, ak okrem telesnej nečistoty objavil odrazu morálnu špinu tohoto vyvoleného národa.
      Za krátky čas som pomaly o ničom inom toľko nepremýšľal ako o druhu činnosti Židov v určitých oblastiach. Nebolo neporiadku v nijakej forme, žiadna nehanebnosť predovšetkým v kultúrnom živote, na ktorej by sa nepodieľal aspoň jeden Žid. Aj keď sa zarezalo do takéhoto nádoru opatrne, našiel sa Židáčik ako červ v hnijúcom tele, často úplne oslnený náhlym svetlom. Bolo to ťažké obvinenie, ktoré si získali v mojich očiach Židia, keď som spoznal ich činnosť v tlači, umení, literatúre a divadle. Teraz už nemohlo pomôcť žiadne hĺbavé uisťovanie. Stačilo si preštudovať plagáty, ktoré niesli mená duševných tvorcov týchto hrozných filmových a divadelných zlátanín, ktoré tu boli vychvaľované, aby sa človek na dlhšiu dobu zatvrdil. Bol to mor, duchovný mor, horší než kedysi čierna smrť, ktorou bol národ infikovaný. A aké množstvo tohto jedu sa vyrábalo a šírilo!
      Prirodzene, čím je duševná a kultúrna úroveň takéhoto výrobcu umenia nižšia, tým neobmedzenejšia je jeho plodnosť, až taký chlapík začne vŕtať svoj zmysel pre neporiadok ako katapult ostatným ľuďom do tváre. Pritom ešte v neobmedzenom počte. Pomyslime si len, že príroda na jedného Goetheho vsadí do kožucha ľudstva desaťtisíc takýchto výrobcov mazanín, ktorí potom ako bacilonosiči najhoršieho druhu otravujú ľudstvo.Bolo to hrozné, ale nedalo sa prehliadnuť, že práve Žid bol vybraný prírodou na túto úlohu vo veľmi bohatom množstve. Musí sa jeho vyvolenie hľadať práve v tom? Vtedy som začal starostlivo skúmať mená všetkých výrobkov týchto nečistých
      produktov vo verejnom kultúrnom živote. Výsledkom bol môj stále horší postoj k Židom. Mohol som sa tomuto pocitu tisíckrát vzpierať, závery musel urobiť rozum. Nemožno poprieť fakt, že deväť desatín celej literárnej špiny, umeleckého gýča a divadelných hlúpostí išlo na vrub národa, ktorý predstavuje ani nie jednu stotinu všetkých obyvateľov na zemi. Bolo to jednoducho tak. Taktiež som začal skúmať svoju milú „svetovú tlač" z tohoto hľadiska. Čím bola sonda hlbšia, tým viac sa môj niekdajší obdiv zmenšoval. Štýl bol stále neznesiteľnejší, musel som odmietnuť plytký obsah, objektivita výkladu sa mi zdala viac Iživá než poctivá a pravdivá, ale autormi boli Židia.
      Tisíce vecí, ktoré som skôr sotva videl sa mi teraz zdali pozoruhodnými, iné zasa, ktoré mi kedysi dali podnet k premýšľaniu, som sa naučil chápať a rozumieť im. Liberálne zmýšľanie tejto tlače som tiež videl v inom svetle, vybraný tón odpovedí na útoky a ich umlčovanie sa mi teraz javí ako šikovný a súčasne podlý trik. Zanietene písané kritiky boli určené vždy židovskému autorovi a odmietnutie bolo určené vždy len Nemcovi. Tiché podpichovanie proti Wilhelmovi II. sa vyznačovalo metodickou vytrvalosťou rovnako ako odporúčanie francúzskej kultúry a civilizácie. Gýčovitý
      obsah novely sa v mojich očiach stal neslušnosťou a z reči som počul tóny cudzieho národa. Zmyslom toho všetkého však bolo škodiť nemectvu a to tak jasne, že to mohlo byť len zámerné.
  • michelangelocz

Divne toulce v DARK SOULS II

Vsimli jste si (je to detail, ale stejne – DS je srdcovka, tak mi to nedalo), jak divne na vsech obrazcich z druhych Dark Souls vypada toulec na sipy? Me to tlouklo do oci uz od prvnich obrazku a nakonec jsem jim na FB nahodil tuhle rychlou skicu, ktera by to mela shrnout a idalne donutit Namco Bandai k predelani. Trklo to jen mou, nebo i vasi vsimavost?
    • Jack1947
      Ta cela hra vypada nejak divne, oproti temejsimu 1dilu. *7*
    • Pilgrim66
      Arrows don't*
      arrows look

je to plurál
      • michelangelocz
        Je znat, ze ma anglina je vic punkova nez ze skolnich lavic :) Ale pointa, byt se vlakno (jako obvykle) ubira docela jinym smerem, je jasna ne?
        • Pilgrim66
          Jasne, neber si to osobne. Tyhle veci akorat vypadaj lip, kdyz v nich nejsou chyby. Cizinci pak maj tendeci nebejt "OMG SOME RUSSIAN TYPIN".
          • michelangelocz
            To si teda beru osobne! Pac je jisty, ze podobnou chybu jiz nezopakuju :) V tomhle smeru naopak nerozumim tvorum, kteri se po upozorneni na chybu radsi naserou, nez aby se poucili.
    • Mě se ze záběrů z bety vůbec nelíbilo ovladání, takže toulec vnímám jako podružný problém. A na vysvětlenou dodávám, že jedničku jsem nehrál, tak netuším, jak to vypadalo tam. Celkově mi to ze záběrů z bety přišlo příšerně nudné.
      • michelangelocz
        O to prave jde. Prislo by mi paradoxni, kdyby elementy – jako je napr. toulec – vypadaly a byly akuratneji zpracovany ve predchozim dilu hry.

V bete jsem nebyl, ale strach o hratelnost nemam. Spis se obavam toho, co udelaji se svetem a s pribehem.

Z doposud prezentovaneho se totiz sklada dosti elementarni pribehova kostra a hra se celkove v leccem podoba Demons Souls. A to pro me neni dobry znameni, protoze Dark Souls bylo skvely prave v tom, ze vse z Demons posunulo o uroven vys a tak nejak jsem cekal posouvani latky stejnym smerem.

Takze se zacinam pripravovat na paralelu vztahu, jakym je tvuj uzivatelsky obrazek k puvodnimu Vetrelci. Byt u druhych Dark Souls nijak vyrazne neparticipuje jeho puvodni autor – Hidetaka Miyazaki.

Snad se seredne mylim a hra se povede.
        • To, jestli se hra povedla nebo ne, se uvidí, až vyjde. Neházel bych flintu do žita. A co se týče Alien/Prometheus, já jsem naprosto spokojen (až na chvílemi dost zmatenej střih, který snad odstraní director verze(předpokládám po vydání pokračování Prométhea)).
          • já jakožto fanda Alienů jsem byl filmem Prométheus těžce zklamán. Začalo to dobře a každou další minutou to bylo jen a jen horší... Beru z pohledu Alienů. Být to film bez spojitosti s nimi, tak je to o něčem jiném.
            • Jenom otřel? Kdeže... Vysvětlil, kdo to byl Space Jockey a to bylo velké zklamání a to nejenom pro mě. A zbrklé finále raději nemluvím. Když jsi fanda, tak to není jenom o Alienech, ale i vše kolem nich. Mohl to být super prequel, ale bohužel nestalo se tak. Udělali by lépe, kdyby to bylo úplně mimo Alieny, pak by to mohl být slušný film.
            • Jak z pohledu Alienů? Však tento film vlastně vůbec není o alienech. Jen se trochu otřel o jejich stvoření a vytvořil půdu pro film Alien.
      • kennyB
        Mám dotaz. Slyšel jsem, že v betě je jedna novinka a to, že když si tě někdo přivolá do coopu, tak se sám můžeš léčit s estus flask, je to pravda???
        • Já neříkal, že betu hraju *2* Ale na YT je velká spousta gameplay videí, určitě na svou otázku najdeš odpověď.
          • Ano, vyjádřím se, i když vůbec nemám, co bych pověděl, tak napíšu nějakou sračku, hlavně abych se mohl vyjádřit. Žasnu.......
            • Hlavně, že ty jsi nám vysvětlil všechna tajemství světa... *7*
          • kennyB
            Já vím, pardon. Špatně jsem si to přečetl. Jinak na YT to tak je, že v coopu se sám může hráč léčit *3*
          • Tak proč se vyjadřuješ. Jedničku jsi nehrál, dvojku si viděl na youtube. Aneb jak udělat ze sebe koko*ta v pár sekundách...
            • Žijeme v demokracii, každý může vyjádřit názor. Z čeho jsem vycházel, to jsem uvedl. Takže naprosto relevantní subjektivní názor. Pokud tu někdo ze sebe dělá tu věc, co jsi uvedl, jsi to maximálně ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit