-
Několik povedených koncept boxartů z The Simsons Game parodujících známé hry od EA.
ehm....The Simpsons Game. -
-
Na navíc to nejsou jen hry od EA, je tam i parodie na Wolfenstein nebo Half-Life.
-
-
Agony WTF
Tak se zdá, že z Agony se klube pěkná srajda a z jejích tvůrců zoufalí lháři.
Pro rekapitulaci: Původní vize pekla měla být nekompromisně násilná a sexuálně explicitní. Tak byla v průběhu vývoje slibována, backeři i díky téhle proklamované "odvaze" přispívali na Kickstarter.
V dubnu byl ohlášený měsíční odklad a 14 dní před včerejším vydáním se fanoušci dozvěděli, že konzolové verze budou bohužel cenzurované, kdo chce zážitek necenzurovaný, nechť si přeobjedná PC alternativu. Konzoloví backeři hromadně přeobjednávali, a to i ti bez PC*4*Po pár dnech bylo oznámeno, že PC bude rovněž s cenzurou, ale se zahájením prodeje přijde patch vracející necenzurovaný obsah zpět do hry.
Jeden den před vydáním vychází zpráva, která s lítostí vysvětluje, že patch nebude, neb vydavatel a Steam údajně hrozí drakonickou odplatou. Fanoušci a backeři brblají a bezúspěšně se pokouší přeobjednávat zpátky na konzole. Tvůrci ujišťují, že nikdo o nic nepřijde, cenzura je minimální, necenzurované video s pár záběry jednoho možného konce hry, jichž se prý zásah týká, bude ke zhlédnutí vzápětí po vydání.
Dnes, jeden den po zahájení prodeje, se ukazuje, že cenzura zasahuje mnohem hlouběji než k pár vteřinám bůhví kolikátého konce a internet se plní rozdílovými videi demo vs. finální verze. Spousta backerů navíc nemá klíče ani slibovanou zmínku v titulcích, která nejspíš tvořila základ jejich radosti ve virtuálním vesmíru 2018, a některým z těch šťastnějších, co klíč dostali, přišel bez předobjednávkových bonusů (nafukovací sukuba?).
Agony mezitím na Steamu a Metacritic soutěží o titul nejztrhanější hry poslední doby.
Zatím to celé vypadá na všeobecnou a epickou katastrofu. -
-
Tak predevsim, zato muze lidska hloupost, zacinaje backerama, pres blbce co hry predobjednavaji po dementy ze Steamu
Nepochopim jak si nekdo muze hru jako Agony predobjednat, nepochopim. Lidi si zato muzou sami. -
Takové jednání zasluhuje nekompromisní bojkot. Doufám, že hráči učiní správnou volbu.
-
-
Otázka je jestli to tak opravdu bude a nenadává se na hru z principu když není špatná jen by chtěla trochu poladit no...
-
They gave them Hell. And the Hell came back for them.
-
-
-
Demoverze hry Doom, která byla k vidění za zavřenými dveřmi na Qakecon, se prý graficky velice blížila předrenderovanému E3 teaser traileru.
QuakeCon* -
-
Tma v demu byla naprosto dokonalá, diváci nemohli uvěřit, že je to realtime. Vypadala tak temně - jako ve skutečnosti!!!
-
Demoverze hry Doom, která byla k vidění za zavřenými dveřmi na Qakecon, se prý graficky velice blížila předrenderovanému E3 teaser traileru.
Watch Dogs hype!!
-
-
Podle vývojářů Need for Speed: Rivals budou mezi jednotlivými verzemi vidět mírné rozdíly v grafice....
No hlavně ta hra vypadá jako 3 roky staré Hot Pursuit a o hratelnosti a dalších věcech se nemusíme bavit, že ... další hřebíček do rakve NFS přichází již brzy. -
Star Citizen - lodě na vyzkoušení
V následujících dnech budou mít backeři možnost vyzkoušet si veškeré lodě po dobu jednoho týdne.
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14784-Test-Drive-All-Flyable-Ships -
Mám přebývající steam klíč na Afterfall Insanity:
QXCIF-C5HM0-AQHF3
Kdo dřív přijde, ten dřív mele. -
-
klíče na tu hru se rozdávají "zdarma" zde: http://woobox.com/9345uv?embed=1&plugin={%22pid%22%3A%229345uv_0%22%2C%22fid%22%3A%22offer%22}
-
-
Třeba k této příležitosti se vyplatí mít zbytečný FB učet i když FB bytostně nesnášíte a opovrhujete jim, včetně mně.
-
-
pak se nediv že má Facebook přes miliardu lidí(účtů)
-
-
No je tam mrdárna přes FB, tfuj
-
-
Nechápu ty negativní řeči. Dal jsem like na FB, 2x sledování na twitteru, shrábnu klíč a zase se odhlásím a mám hru = PROFIT *5*
-
-
Pro mě je FB trošku hnůj, taky si nenamažeš ruce hnojem nepůjdeš se najíst a pak si umýt ruce.
-
-
-
-
-
Dan Amrich (komunitní manažer Activision) kritizuje nedospělé, ufňukané kretény, kteří vyhrožují vývojářům...
Nech sa naučia v TA/IW/AV načúvať fanúšikom CoD a až potom nech plačú nad ich reakciami.. ;-) -
World Truck Racing
http://www.indiegala.com/game?game_id=a7efe8de5d2911e4bd7649f86cbbd5bd -
Byl to nerd :)
https://www.youtube.com/watch?v=KJRV1kvF1sE -
-
mit takovou krasnou dceru tak se nepicnu, uz jen kvuli ni
-
-
On se ale nepicnul... *7*
-
-
-