Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový level 28.června !!!

Výborně doporučuji kouknout na jejich nové stránky www.level.cz . Už ted cítím že s novou redakcí a nový dizajnem to bude bomba.
    Bonbonék: číslo bude stát 99 kč a časopis bude bez DVD přílohy a jen se hrou kterou si díky unikátnímu klíči budete moci stáhnout. Tohle bude zaručeně bomba. Ne že bych to Score nějak nepřál ale Level čtu již 6 let a budu jen rád když bude znovu na výsluní
    • :/ .... Hmmm takže v čem budou tak unikátní abych si je zašel koupit ke stánku ? . Bude tam snad plavat Rybka a promo dělat Andrej se svejma holkama ?
      Časopisy kupuju hlavně kvůli těm přílohám ..... a že i s takovoui cenou budou muset snažit pokud bude Score kontrovat i nadále.
      • jiný to bude jen v tom, že v článcích nebude tuna překlepů (možná) *15*
    • Ježiš, změna webu po asi deseti letech. A kam zmizela všechna ta fora? Takové historie tam bylo...
      Abych nezapomněl, dýzing je moc hezký :)
    • Miserius
      Score bude mit konecne poradnou konkurenci :) Za 99 to je krása a presne to co vetsina lidi chtela
      • Vrook
        Tak tak, hlavně je rozumný k tomu dát hru digitálně radši, než plácat náklady na DVD.
        • odebírám SCORE a nemám moc rád steam (snažím se tam mít jen hry, co fakt nejdou spustit jinak), ale obávám se, že SCORE dřív nebo pozdějc taky zruší DVD přílohu a bude do nás hustit jen steam klíče...

takhle kdyby třeba dávali klíče na GOG, to by byla bomba!
          • Většina vydavatelů (kromě EA a UBI) stejně dělá jen Steam only hry, takže se tomu nevyhneš. 2K, Activision, Deep Silver, Codemasters, Square Enix, SEGA, nově taky Bohemia Interactive atd.
            • starší nebo indie...
            • jde o to, že já nový hry moc nehraju, radši starší, a tam je vždycky na výběr, jestli fyzickou kopii na DVD nebo steam klíč (pokud tam taková hra je), popřípadě teda ty na GOG, ale toho se myslím zatím jen tak nedočkáme...

takže když všichni zruší DVD, tak to budou už jen ty steam klíče :(
          • Cože? Chceš profackovat? Tobě se nelíbí Steam klíče? Máš nějaký kéry do Gabena? Poď na férovku holomku. Tě srazím do pekla.

Samozřejmě, že by GoG klíče byly lepší. A bacha, jakmile nějak naznačíš, že Steam není dokonalý, tak jsi jasnej. Já to samozřejmě komicky přeháním, ale ten základní úmysl jsem vystihl.
            • Vrook
              What? Nevim, co jsi chtěl vystihnout, ale asi se ti to moc nepovedlo, hele. *15* *15*
          • Vrook
            Já nemám důvod nemít rád steam, osobně mně spíš vadí mít hry na diskách, který jednak zabíraj místo a druhak mám téměř jistotu, že se časem poškrábou nebo jinak znehodnotěj. Na steamu mám naopak jistotu, že mi hru nikdo nevezme a že se mi nepoškodí. A GOG je fajn, ale já bych stejně měl prostě nejraději všechny hry přes jednoho klienta, ideálně přes ten steam, kterej je (zase alespoň pro mě osobně) ideální co se týče všelijakejch featur i ovládání.
  • Johnny

Predator: Hunting Grounds bude na víkend zdarma, začíná se dnes v pět odpoledne.

dalsí multiplejerovka... omg to už dneska fakt nikdo neumí dělat singl hry???

• victor

Tak Demo Predátora jsem si také dal stahovat a odešel protože stahování 5 hodin .To byla sobota . V neděli přijela rodina , takže nějaký PlayStation vystřídaly pohádky a večer jsem si na nějaký Hunting Grounds ani nevzpomněl  . Ok super , miluji časově omezené hraní ....jen zbytečně stažená data a 5 hodin zapnutá konzole naprosto zbytečně :/

• Johnny

o nic si nepřišel :)

• Johnny

Tak sem se schválně podival na nějaky gameplaye, a je to fakt k zblití, takhle zku*vit predatora...

• Lukyz

Capcom oznámil vývoj remaku Resident Evil 2!

Tak tohle jsem opravdu nečekal, budou muset začít pěkně od píky a ne "jen" vyleštit stávající práci.

Hlavně si nezapomeňte zapnout titulky, protože video je jak jinak než v japonštině *3*

https://www.youtube.com/watch?v=ZcW6W-xVl-8
  • smejki

V Modern Warfare 3 budou pobíhat psi s výbušninou kolem těla.

facepalm.jpg
    • Cajk
      To je silná káva.
    • Tak to mohli rovnou použít krysy jako v tom filmu s Angelinou Žulí
      *1*
  • Deus Ex trailer

https://www.youtube.com/watch?v=q2kd7F3YFz8
    • nekromant33
      Nevím, jak vypadá Evropa v kánonu Deus Ex, ale doufám, že ten ruskej přízvuk je způsobenej nějakým obnoveným Sovětským Svazem a ne zeměpisnou a historickou neznalostí tvůrců.
      • Tilwaen
        Taky mě to hned chytlo za uši, na druhou stranu si ale říkám: jak vůbec zní český přízvuk? A existuje vůbec? Podle mě stejně všichni mluvíme jakýmsi univerzálním evropským přízvukem, snad s výjimkou jižních států a Francie. Český, slovenský, slovinský, chorvatský, polský... Dokázal bys je odlišit? Já určitě ne. A ačkoliv se mi ten ruský akcent nelíbí, neměla bych to tvůrcům za zlé, je to z jejich strany celkem pochopitelný krok.
        • nekromant33
          Budu-li soudit podle toho, co za anglicky mluvící neanglický lidi jsem potkal, tak přízvuk byl výhradně u českých učitelů (...), generace starší než mé, a u těch stejně starých nebo mladších to je nedostatkem talentu pro naučení se cizího jazyka. Já se se slovíčky ve škole učil i výslovnost, zbytek mám z filmů/her/hudby. Proč bych si měl zafixovávat nějakej akcent kde je dominantní R nebo co to v tým "východním" je , případně THE číst jako D atd., to je prostě o vzdělání.
      • Inquisitor
        Sakra, já tušil že zase budeme mluvit rusky. Pro zbytek světa jsme holt všichni na východ rusáci. Jim to zní a vypadá všechno stejně.
      • Jack1947
        Spíše to je úplně jiná liga a na to se náš slavný JD moc nechytá a tomu asi děsně pije krev. *15*
        • Co to zase mektáš? *1*
    • Boxart

https://pbs.twimg.com/media/CCFN3luUgAEwK2W.jpg:large
    • Veskoslav
      Brutální, co postavili na Hradčanech:) V 1:30 pro ty, kdo si nevšimnou:)
      • C-BEAM
        no tak "trochu" dlhšia pouličná lampa :) ešte že ich tam nenapadlo zapracovať blob.
      • jakubc
        To je na nábřeží, ne až u hradu. Hlavně ty pasáže traileru před tímhle momentem jsou skvělé, návrat Iluminátů,...
        • Veskoslav
          Zastav si to a podívej se pořádně, co je místo katedrály:)
          • jakubc
            Já jsem si všimnul jen tý obří stavby. Ale tohle... to vypadá jako... Jo, bazilika svatého Petra z Vatikánu. Good Job :-D
  • MidnighT91

Povedenej fanfilm

Killzone Intercept http://www.youtube.com/watch?v=Vp9SQduS_r0
    • braveman
      Díky za info, už je to připraveno (od včerejšího dne) na víkendovky.
  • BF1

už dnes je na Origin access 10hodin BF1 zdarma
    • Hanzales
      4 hodiny v pytli, ale ještě 6 na zítra zbývá. S převážně povypínaným hudem je to docela dobrá řežba :) Za chvíli bude ve vaultu Battlefront a na BF1 si klidně počkám až bude taky ve vaultu pak a dám si ten SP ještě jednou :) Jinak jsem to na měsíc měl, pak ne, a teď to druhý měsíc zaplacené zase mám. Těch 120 kaček není zas nějak moc. No kdo z vás to má? ;o)
      • Kravicka
        Ja to mam asi uz 5. mesic.. je to prd lepsi jak 500 za 5GB dat v mobilu.
  • První hráč v Guild Wars 2 již dosáhl s pomocí své guildy maximálního (osmdesátého) levelu.

tak to je dost trapný. Posadil bych ho k Ultimě Online a schválně za jak dlouho Udělá Magery na Grandmastera... počítám minimálně pul roku :)
  • WhySoSad
    Koukam prave na release list pro rok 2016 a s exluzivitama pro XOne to vypada proti PS4 hodne blede, napocital jsem je 14:7 ve prospech PS4. Navic se u Sony bude jednat o mnohem zajimavejsi kousky nez u MS. Vzdycky jsem byl zastancem Xboxu, ale u tehle generace se mi zda ze na plne care prohrava nejen co se tyce her, ale hlavne vykonu a downscalingu rozliseni...
    • Kolik je exkluzivit na jednu konzoli a na PC?
      • WhySoSad
        Ty jsem do toho počítal taky, pokud to vyjde jen na PC a jednu z konzolí, tak jsem to připočetl konzoli, úplných exkluzivit je na konzolích minimum proti PC...
    • ucho
      ty konzole nejsou jen o exkluzivitách. je to samozřejmě příjemné zpestření, ale na tom to nestojí. já teď například na PS4 hraju Broken Age.
    • Vojta_Ilavsky
      Mno, jediná X1 exkluzivka která má potenciál být fakt luxusní je Scalebound, a ten byl odloženej.
      Quantum Break bude dobrej, ale dojede na to že X1 není tak rozšířenej a že to není nic takovýho aby to někoho donutilo koupit konzoli.
      Ty ostatní ani nestojí za řeč, žádný must-have na tenhle rok oznámený nejsou.
  • Online Pass v Batman: Arkham City Vám odemkne mise s Kočičí ženou, které tvoří 10% singleplayerové...

TO BOLÍ!! Doufal jsem, že AC se takovéhle věci vyhnou :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit