-
Pokud si předobjednáte hru Mafia 3, získáte DLC Family Kick-Back obsahující tři bonusová vozidla a zbraně.
Už to začíná. Čekejme osekaný příběh, polovinu funkcí a DLC s plešounem, kde budete nacházet až nápadně podobné lokace těm, které jste viděli v trailerech. -
-
Graficky pěkné ,obsahově bohaté .... teď to jen nepodělat gameplayem
To snad byla ta poslední oficiálně česká tragédie jménem MafiaII ne ? Hra posedlá DLC ... ani pořádný jízdní model to nemělo , jen to každý vzal na milost kvůli retronádechu a dobré jedničce :/
Doufám , že se tyhle kruciální neduhy amíci pod dozorem anglánů už nenaučili kopírovat stejně dobře jako styl grafiky ... *5*
Ale jinak fajná , na 70 se těším a minimálně trailer vypadá docela k světu -
Lidé (zákazníci) mají krátkou paměť, a jak je vidět z některých komentářů na Games, MII jim nestačila. Ještě jim ten osekaný nedodělek vyrvou z ruky. Smutné.
-
-
Z výsledků dotazníku vyplývá, že 89% hráčů si s chutí opět zahraje Metal Gear Solid 4: Guns...
Paráda, hned půjdu po Platinumce. *14* -
-
Z výsledků dotazníku vyplývá, že 89% hráčů si s chutí opět zahraje Metal Gear Solid 4: Guns...
Já taky *4* .
-
-
DICE má ve vývoji přes 15 her, které poběží na Frostbite enginu.
Ne DICE, ale vývojářská studia EA pracujicích na titulech za pomocí Frostbite enginu. -
Witcher 3 dotaz
Zdravím, až nyní jsem se dostal k Zaklínači 3. Hra to není špatná, ale velice mě zklamal model alchymie v tomto díle, kdy vám stačí jednou vyrobit lektvar/petardu atd. a při meditacích se vám celý inventář těchto věcí "zdarma" doplní za jeden alkohol. Jelikož mi to nedává žádný smysl a ničí herní zážitek, kdy je jakékoliv sbírání bylin úplně k ničemu, tak se s tím nerad spokojím. Řešil to někdo? Existuje na to nějaký mod? -
-
ano, je to poměrně casualní adventůra dělaná hlavně pro ty rádi naraci, nějaký hluboký gameplay tam neočekávej, mod zkus tenhle:
http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/882/? -
-
Jo, to vypadá jako velká změna, tak nevím jak by to šlo s rozehranou hrou, vypadá to ale zajímavě, někdy zkusím. Ale je na to nexusu i pár modů čistě zaměřených na alchymii, takže dík.
-
-
-
Stop pretending bad games are good!
https://www.youtube.com/watch?v=lkD81hiBJh0
Co víc dodat, až nechutně pravdivé.
-
-
stylove to zacina okolo days gone
-
-
HumbleBundle Gift keys: (nadbylo) :)
Arma Gold: wtnWZbBSVuf82KPy
Arma II: 33hVX7xHtG8NRnRC
Arma II: OA: pNXFKTRNn8R65kvr
Arma II: DayZ (mod): 3v8NwhXU8twB8Xd2
Možná bude třeba před klíč hodit tohle :)
https://www.humblebundle.com/gift?key= -
-
Thx :-)
-
-
Dotaz pro místní odborníky. Mám v plánu nákup herního notebooku, tak jaký by jste případně doporučily. Cenová hladina zhruba do těch pětatřiceti tisíc. Osobně bych si noťas nekupoval, ale vzhledem k mojí práci, bych si na stolním moc nezahrál.
Zatím jsem koukal třeba na tenhle http://www.alza.cz/msi-ge70-2pe-416cz-apache-pro-d1533148.htm -
-
Vlastním ASUS G750JH s GTX 780M. V té cenové hladině bych bral třeba G750JS s 870M. Nemůžu si to vynachválit. Jak konstrukce, chlazení, tak výkon prvotřídní.
-
-
Na ten jsem taky koukal, ale je už za čtyřicet. Každopádně díky všem za rady a asi půjdu do toho původního co jsem našel. Ještě mám měsíc a něco čas, tak se uvidí :)
-
-
Záleží jak moc spěcháš no. Já ten svůj vybíral, respektive čekal na něj, půl roku a vyplatilo se.
Zkus kouknout tady http://eshop.asus.com/cs-CZ/repasovane/repasovane-notebooky
Ten můj mám odsud nový pouze rozbalený. A byl jen za 32 000,- Cena v obchodech 45 000,-
A MSI v téhle cenové hladině mají špatné chlazení. Pouze jeden výduch a malý. Takže se připrav, že ti to bude hodně topit.
-
-
-
Nedoporučím ti notebook ale doporučím neobědnávat na Alze, jelikož mají všechny ceny přemrštěné. Dá se v pohodě obědnat z jiného důvěryhodného obchodu za míň peněz. Ikdyž je ten rozdíl třeba pár stovek tak u takového botebooku to může být i 1000. V žádném případě bych nedělal kšeft alze
-
-
Já bych taky neobědval v Alze, ale objednávám tam docela často, protože záleží na výrobku. A také občas je dobré počítat i poštovné, pokud není zdarma.
-
-
Omg tak to je trapas. A to já si na ten pravopis celkem potrpím... Ale stejně jsi hnidopich *1*
-
-
-
Jo ten je slušnej,ale nevím jak se bude líbit zdejším "odborníkům".
-
-
Já se v tom právě moc nevyznám. Někdo řekne že MSI jsou špatný a lepší je Asus atd. tak nevim no, zase to není zrovna malá investice :)
-
-
Já osobně bych šel spíše pro Aliena od Dellu, ale ty jsou dražší. Nebo mě napadá Lenovo IdeaPad Y50-70. Ale nevypadá tak pěkně jako MSI.
-
-
Alien mi už přijde zbytečně předraženej. Přeci jenom je to už padesát až šedesát tisíc a nebo rovnou ten za sto dvacet :). Ten Lenovo taky není špatnej, ale displej bych chtěl těch sedmnáct palců.
-
-
moje zkušenosti s MSI. mám tenhle http://www.czc.cz/msi-gx720-cz/58396/produkt - do teď! no v nabídce není od 2011, ale nějakých 2009, nebudu se bavit o tom co je uvnitř a že díky konzolím na tom pořád slušně pařím :)) ale co se týče dílenského zpracování je to super, samej hliník. Mám ho 4 a půl roku a jediný co se mi pokazilo byla ramka - vyřešil to bazar za 400,-Kč a nejede mi mechanika (neřeším) externí pořídím za 500. Před rokem mi praskl kloub na monitor (plast takže jde blbě otvírat a zavírat), ale protože ho mám jen na stole jako stolní pc tak mi to ani moc nevadí. Dva roky jsem ho nosil na zádech a choval se k němu fakt nepěkně a jednou mi komplet zmokl, že z něj tekla voda. Dva dny sem ho sušil než jsem měl odvahu ho zapnout a běží do teď. Takže jako značku můžu MSI doporučit. Brácha má HP, rok ho má jen na stole, prasklo mu šasi, ovladače od HP stojí za exkrement a pořád se mu přehřívá.
A šel bych do toho cos linkoval :) -
A co se týče předraženosti, tak si myslím, že Alieny na Goldmax nemají, to už je jiná liga.
-
Pravda, sice 14" stojí těch tvých požadovaných, ale pokud chceš 17, tak bych šel do MSI, ale zkusil bych se podívat na:
1. MSI GX70 3CC-225CZ Destroyer (sice AMD i AMD karta, ale mobilní AMD R9 je výkonější než 850 od G)
2. MSI GX70 3CC
3. MSI GS60 2PL-023CZ Ghost
Jinak tady máš pořadí výkonosti graf. karet od nejvýkonější: AMD Radeon R9 M290X, AMD Radeon HD 8970M, NVIDIA GeForce GTX 860M, NVIDIA GeForce GTX 850M, 2x NVIDIA GeForce GTX 755M (spojeno přes SLI), NVIDIA GeForce GTX 765M
A tady procesory:Intel Core i7-4700HQ (frekvence 2400-3400 MHz), Intel Core i7-4700MQ (frekvence 2400-3400 MHz), Intel Core i7-4702MQ (frekvence 2200-3200 MHz), AMD A10-5750M (frekvence 2500-3500 MHz)
Jinak kamarád má ten, co si vybral a nemůže si ho vynachválit. Ale můj osobní favorit, který se ještě neprodává je ASUS ROG GL551.
-
-
-
-
-
-
Od vydání Uncharted 2 (říjen 2009) se tohoto titulu celosvětově prodalo skoro 5 milionů kusů.
Jen 5 milionů? Na to, že je to prý nejlepší hra na PS3, mi to připadá nějak málo. -
-
Seznam achievementů konzolové verze Crysis.
Jedna hra, na jednu platformu a 5 milionu kusu? Ty si se zbláznil. -
-
(R)evoluce grafiky v id Tech enginu je krásně vidět při porovnání her Doom 3 a RAGE.
SC2, za 3 mesice prodano 5 milionu kopii.
-
-
-
Metal Gear Collection 2014 nevyjde na PC, protože se jedná o kolekci oblečení a modní doplňky...
Tak za tuhle falešnou naději shoří Hideo v pekle *16* *1*
http://www.ign.com/articles/2014/09/18/the-metal-gear-collection-2014-is-a-clothing-line -
-
Kojima si asi neuvědomil, že hráči chtějí hrát hry a ne kupovat oblečení. Too bad for PC suckers. *5*
-
-
umři
-
-
-
V Treyarch pracují na novém Call of Duty, které vyjde tento rok.
Letos vyjde nové Call of Duty?