-
Obrazky
Jsem jedinej komu zlobi zobrazovani obrazku? -
-
Mně to funguje v pohodě. Ctrl + F5 (force cache refresh) vám nepomáhá?
-
-
Bohuzel...
-
-
to dělá adblock
-
-
S adblockem to asi souvisí, ale nějak divně.
Normálně mám na Games AB zapnutej. Zkusím ho vypnout, F5, objeví se reklamy, ale obrázky pořád chybí. Znovu ho zapnu, F5, reklamy zmizí a objeví se obrázky. Další F5, obrázky zase zmizí. Paseka... -
Bohužel to není příčina, AB sice používám, ale Games.cz mám na whitelistu, navíc i když ho vypnu, tak to nic neřeší.
EDIT: Zkoušel jsem AB odinstalovat, CTRL+F5, pořád to samé, zajímavý je, že v anonymním režimu se zobrazuje vše normálně. Asi to pro dnešek nechám být *1* -
-
Podle mě nějak hejbali s nastavením. Taky mám Games.cz na whitelistu, dneska mi zmizely obrázky a všimnul jsem si, že je AB aktivní (ačkoliv by být neměl). Tak jsem ho zase vypnul a od té doby mi to chodí normálně.
-
-
Taky mám pocit, že jsem měl AB na gamesech vypnutý a znovu se spustil. Zvláštní. Ale musím říct, že se mi ta svižnosti nahrání stránky bez obrázků velice líbí.
-
-
-
Nedela. Mam vypnutej.
-
-
Nope, celej den mi to nějak blbne.
-
-
Destiny možná nabídne postupný (epizodický) obsah.
A když nebude seriál úspěšný a SyFy ho pohřbí jako spoustu jiných, tak nebude nic *2* -
-
Vytvořit PS4 port z PC verze The Witcher 3 nebude pro vývojáře díky podobné architektuře zařízení moc...
To si pletes, ne? To je Defiance.. jinak to hraju a je to fakt dobry:) -
-
Aha, sorry *15* Nějak je těch názvů už moc *6*
-
-
-
Star citizen free flight
Star Citizen znovu predĺžil možnosť vyskúšat všetky zložky hry bez nutnosti vlastniť balíček s hrou, momentálne do 14.2.2016 -
novinky.cz
"Naopak mezi nejhoršími dárky WP zmínil... komplet videoher Wiezmin 2 z Polska."
v originále je "A swag bag for the game "Witcher 2" from Poland in 2011", zajímavé, jak z toho vznikne komplet videoher Wiezmin 2. -
A Game of Dwarves: Gold Edition (Inc 3 DLC) Steam Key: B7JWP-LQ7ZV-4N5N7
-
Achievmenty za sledování TV
http://www.computerandvideogames.com/409086/microsoft-seeks-patent-for-tv-achievements/ :-D -
-
Já se teda víc těším až vydají konzoli Shitbox one (neplést s xbox one)! Která bude hodnotit barvu, velikost, hmotnost, množství, zvukové efekty, počet spotřebovaných rolí hi - zl papíru a jestli bude mít dost kvalitní senzor na tu potentovou technologii na rozpoznání počtu lidí u jedné mísy, tak i nějaké coop nebo deathmatch achčívmenty, díky čemuž by mohli překonat i minimální prodeje v japonsku!
-
-
V DM by se špatně řešili cheateři. Pochybuju, že někdo, kdo na oběd pojedl řízek s bramborem by porazil týpka na luštěninové dietě. *1*
-
-
To uz im dobre j*be.
-
-
já chci taky dostávat achievementy! pak mám pocit, že jsem v životě opravdu něco dokázal, když mě tak chválej všichni! :D
-
-
-
Trackmania2 Canyon
tak už jenom šest dnů...
http://www.youtube.com/watch?v=cx6SCjD2Fok -
-
Mel jsem moznost vyzkouset betu diky predobjednavce a musim rict,ze kdyz si clovek zvykne na chovani auta,tak je to skvela zabava v duchu predchozich her.
A na ostre vydani se tesim.
-
-
KOTOR na Unreal 4
Skupina nadšenců pracuje na remaku prvního dílu Star Wars: Knights of the Old Republic, který poběží pod Unreal 4 enginem.
Screeny z pre-Alphy vypadají krásně, přál bych si aby to dopadlo, ale většinou tyhle fanouškovský projekty vyšumí do ztracena, navíc nevím jak se bude EA potažmo Disney líbit, že jim někdo fušuje do IP.
Kéž by se v EA chytli za nos a udělali reamaky Dark Force / Kotor na Forstbite 3 jako třetí Battlefront. -
-
kotor nepotrebuje remaster natoz remake, nenech se zbytecne zlakat timto packovacim morem *6*
kdyz uz tak jedine novej dil -
-
proč jsi tak pořád negativně naladěn? *4*
-
-
Tak sice to napsal dost blbe, ale ma pravdu. Vydzt to vypada porad docela dobre a funguje to i na poslednich windowsech celkem bez problemu, tak proc to predelavat ? Taky bych radsi novy dil, ale vzhledem k tomu, ze EA udelali MMO, tak dost pochybuju ze vydaj neco noveho.
-
-
ne, nevypadá to dobře a ne, ani se to dobře už nehraje. Hra dosti zastarala. Jinak nechápu, proč předělávají jedničku, to je jenom pohádka, dvojka je daleko lepší...
-
-
Tak jedine co predelaji jsou textury a meshe, tak bych se na nejaky zmeny gameplaye nespolehal. Jinak samotny souboje (a vzasade vsechny schopnosti) jsou postaveny na pravidlech deskovek, kde na vsechno se hazi kostkou a souboje jsou na tahy. Mozna to neni nejaky uber cool "zmackni X pro pentakill" ale takova jsou proste pravidla hry a byla zabavna pred 10 lety uplne stejne jako jsou dnes.
Jinak souhlasim s dvojkou, taky me bavila vice. -
Není to jako u RE? prostě hezky od píky at si dnešní hráči vychutnají stejnou atmosf=ru ale v lepší grafice? (tedy stravitelnější na dnešní dobu) nechápu proč zrovna ten zabugfovanej neoptimilizovanej UE4 ale budiž.
-
-
Zdá se, že ta skupina nadšenců není pro některý ještě dost nadšená.
-
-
-
-
-
Hele jestli máte chuť vytočit JDebílka doskočila tak si běžte rýpnout do toho slavnýho rok údajně tvořeného designu (alá rozmazaný havno je hezčí a beztak funkčnější) ale počítejte teda s banánkem. Ale je pěkný vytočit toho blbečka tak jednoduše, za to to stojí ne? :) *16*
Eurogaymer.cz .. pardon neuvědomil jsem si, že existují lidé, kteří měli tu smůlu nesetkat se na netu s nejlepším člověkem ve vesmíru! *16* -
-
Jak by to vypadalo, kdyby v dnešní době vyšel Quake. (thx Aoyagi)
O tom pánovi si věru nic hezkého nemyslím, ale v tom designu bude asi nevinně, to je na všech eurogamerech. Na druhou stranu, vzhledem k tomu jak si honil triko a prezentoval to předem jako jejich zásluhu a za ty velkohubý kecy obecně si zaslouží každý houno co mu přistane na košili. -
-
No já nikde netvrdím, že ten design dělal poskočil. :) Já se spíš směju poskočilovi za to jak rok mlel pantem o novém úžasném webu a pak z toho vyleze fekál alá práce žáka základní školy navštěvujícího pc kroužek. A taky tomu, že mi ta opička dala banánek za tohle .. plus teda jsem si do nich rýpl skrz jejich kecy na games.cz v tom slavném eg deklcastu. *16*
-
-
Tak Games.cz je jediny cesky herni server kam jeste pravidelne chodim. Doupe je mrtve (od te doby co prestali vydavat casopis sli do kelu). Bonusweb mne uspesne odradil svym designem, a ten Eurogamer (i .net, ne jen .cz) podle meho ted soupersi prave s bonuswebem o titul "nejosklivejsi herni server." Predevsim to nemaji vubec formatovane pro sirokouhle rozliseni, se mi zda. A to jsem mival puvodni eurogamer docela rad. Jediny positivum je, ze si muzes nastavit o jake platformy ti jde a zpravy se ti budou zobrazovat podle toho. To je podle mne asi tak jedine dobre reseni. No nic, u mne jisti Edge, IGN, GameInformer, a take Kotaku.
-
-
súhlas vo všetkom...
-
-
Vytocit koho? Rypnout si do ceho? Ja bych se docela rad alespon podival, ale bez linku to nejde ...
-
Kam?:D
-
Karel uz zase pije? Totiz Honza uz zase maze? Nj, to uz jiny nebude, vsichni mu jen ublizujou. :)
-
-
Star Wars Battlefront VR
Nový Battlefront mě moc neoslovil, ale tohle je v podstatě splnění mýho dětskýho snu! *
Sice jde jen o 20min ukázku, ale vypadá to jako naprostý luxus *14* *14* *14*