Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě čtveřice nových obrázků z Battlefield 3.

nových? *6* *7*
  • AMD vydalo nové ovladače Catalyst 12.3 pro grafické karty. Zlepšení a opravy pocítíte ve hrách...

Quake 4 ? :-D vážně?
    • Kdo dnes ještě hraje Quake 4 ? *15*
    • braveman
      Quake 4 ! :-D vážně!
  • jakubc
    Bioware zrušil vývoj Shadow Realms.
  • Obrazem: Detailní pohled na Arna Doriana, hlavního protagonistu Assassin's Creed Unity.

Měsíc po vydání hry, někdo v souborech najde deaktivovanou postavu assassínky. *5*
  • ringmancz

Crusader: No Remorse zadarmo

na Originu (On the House)
    • Khanemis
      Zdá se, že Origin pečlivě sleduje Games a když jeho šéfové viděli, jak se tu v GamesPlayi propírá Crusader, tak hned chtěli udělat všem místním radost.

No není to od nich pěkné?:)
    • ringmancz
      a na Humble Bundle zadarmo Teleglitch + mobilní hry zadarmo v Mobile Bundle
      • Khanemis
        Plus na IndieGala je pro změnu zadarmo stará doomovka/adventura Realms of the Haunting:)
  • Tohle trápeníčko s downgradem máte proto, že jim od začátku dennodenně koukáte na všechna videa.
    Jsou i horší starosti.
    • Z podobných komentů je mi smutno. Copak tady jde o nějaké starosti? Tady jde o to, že vývojáří čím dál více kakají hráčům na hlavičky a část z nich (takoví jako ty) si to nechají líbit. Tady snad jde o základní principy. Nebo tobě vážně nevadí, že ti celou dobu hru prezentují uplně jinak, než to na konec vyjde? Tobě vážně nevadí, že se nechají uplatit konzole marketem, aby hru zhnusili i na PC a to na PC, které v současné době má na mnohem lepší grafiku, než je tohle?¨

Tohle není o tom já mám takový pc nebo takový nebo já mám méně peněz, koupím si konzoli. Tohle už je o tom, že z nás všech dělají pitomce, doplácí na to herní průmysl, doplácí na to hráči, už dlouhodobě. Hry mohly být mnohem dál, než jsou, což by přímo ovlivnilo i hratelnost posléze díky lepší grafice, fyzice, AI a podobně.
      • jakubc
        Vzhledem k tomu, jak špatně to zatím podle benchmarku funguje na PC (60fps na Ultra i na FHD je dost problém), tak to možná nebude konzolemi ale prostě tím, že to na začátku nerealisticky přepískli.
        • tak nějak to bude. Místo peněz do hypu a do TV celebrit měli prachy narvat do optimalizace, možná pak by se aspoň PC verze na ultra mohla aspoň přiblížít kvalitně Infamous na PS4.

Všechno je o optimalizaci.
          • Ty mas fakt pocit ze Infamous na PS4 je nejak zasadne hezci nez Witcher 3?
            • C-BEAM
              hm: jasně že Infamous vypadá lépe, jednoznačně mají nejlepší systém osvětlení široko daleko, který dnes dorovnal snad jen Order. Tu hru prostě dělali grafický mágové s neobyčejným smyslem pro realismus.
            • http://static.gamespot.com/uploads/original/78/787786/2477569-infamous_secondson_nospoil-5.png
              https://www.flickr.com/photos/127773964@N03/17564159859/in/album-72157652536729480/

Ano, je to blbost srovnávat takhle, ale z těch sreenu jasně vidíš, že Infamous je technologicky dál než zakalínač v 1440p
            • drasta
              Koukal jsem na videa a srovnat je se mi zda trochu tezky protoze to je uplne jiny prostredi ale fakt mi neprijde ze by infamous vypadal lepe. Je to fakt krasna hra o tom zadna ale to si myslim o Witcherovi taky.
            • Kozy
              Hele fakt jo. Ta hra je sice jalová ale vypadá fakt dobře.
            • ano o hodně. Hlavně textury, vegetace, stíny, nasvícení. Ano, daleko lepší. Největší rozdíl je ve stromech, tam je Zaklínač roky nazpět a má daleko horší stromy než dvojka.
        • V tom případě jsou neschopní, ta hra zdaleka nevypadá tak dobře, aby to na 60fps rozjel pouze Titan X *1*
          • Lukass
            Nerad hodnotim podle videa, ale uz z videii jde videt ze ta hra proste hezky vypadat nebude. Navic rozdil oproti PS4 bude nula, nula, nic :-( a optimalizace je asi jeste horsi jak u dvojky, pritom by clovek rekl ze se pouci, hlavne ze hru odkladaji a krmi nas kecama o testovani atd.
            Od nich bych to teda necekal. Lidi se divi ze se na PC malo kupujou hry, pritom ja si kvalitu koupim a jeste mam z toho radost viz. Project Cars, Alien, Legend of Grimrock a podobny hry ktery sou delany s laskou k zanru a proste si moje prachy zaslouzi.
      • Proč by mělo vadit, že se nechají "uplatit konzole marketem"? Každá firma chce vydělávat prachy a pokud jeden trh nabízí větší potenciální zisky než ten druhý, volba je celkem jasná. Neříkej, že ty bys svoji firmu vedl jinak (pokud ano, hodně štěstí s hledáním investorů)?
        • Podle tebe je tedy je normální vést firmu tak, že lidem (bez kterých by Zaklínač neexistoval) něco slibuješ, roky jim lžeš, necháš se uplácet, porušíš všemožné zásady a pak se jim ještě vysměješ. A jsme opět u toho, co zde již bylo řečeno. Jsme tam kde jsme i díky takovým čestným obchodníkům jako jsi ty, od tebe bych si nekoupil ani rohlík.
  • hura

svita na lepsi casy :))

Demon Souls and Dark Souls director Hidetaka Miyazaki has been named the president of From Software, the company said in an official release. That's terrific news for fans of those games.
    http://kotaku.com/demon-souls-and-dark-souls-director-hidetaka-miyazaki-h-1579461878
  • TR PC vs Xbox

Mnohem lepší video na porovnání
    https://www.youtube.com/watch?v=nt3wRNp_r_I
    • Členové Xbox Live Gold programu získají v únoru 2016 zdarma Hand of Fate, (XOne), Styx: Master of Shadows (XOne), Sacred Citadel (X360, XOne) a Gears of War 2 (X360, XOne).

Na Xboxu má Lara přes tělo přezku, zatimco na PC uplně chybi a ma jen tricko. To je nejvetsi detail. Nepatrně ostřejší textury, stínů a v dálce více trávy už PC nezachrání. Vítězí opět konzole :-) P.S. V minulem dile Definitive Edition konzole zaslapali PC verzi uplne do zeme.
      • Video Tomb Raider

Jinak obe verze jsem porovnaval z vyse uvedeneho odkazu od Kokosa na video: www.youtube.com/watch?v=nt3wRNp_r_I
        redaktorem uverejnene video je pro porovnani totiz uplne nepouzitelne
        • Jeste si pockat na PS4

Jsem zvedav jak novy TR bude vypadat az vyjde na PS4, ktere je jeste vykonejsi nez Xbox co ted prevalcoval PC. Diky pozdejsimu vydani na PS4 maji vyvojari vice casu se s tim vyhrat, vyjde to tak kompletni i s datadisky, prepracovanou grafikou a vylepsenou podporou. Na PS4 bude novy Tomb Raider opet v Definitive Edition a bude podporovat: 60 fps, Full HD, 3D TV, PS kameru, mikrofon v ovladaci, remote play, pripojeni tabletu ci telefonu a Sony VR ;-)
  • Obrazem:) Vývojáři z Avalanche Studios pohřbili ve hře Mad Max třetí pokračování Half-Life.

Jsem nevěděl, že měl Freeman z Half-Life 2x levou ruku :D
    • Dobrý postřeh *5*
  • Miserius

PS+ hry na příští měsíc

NFS Most Wanted, Spec Ops: The Line, Mafia 2
    • *1* Po měsíci nic moc titulů konečně dohraji Mafii II ... bude i s DLC ? a u Most Wanted alespoň ušetřím na kafemlejnku EA ....
    • God-of-War
      Sakra, si rychlejší:D. Jinak Spec Ops docela překvapilo.
      • Miserius
        Za The Line jsem taky rad, kor tady to chvalí lidi, ale nechtělo se mi za to vyhazovat peníze, takže to určite zahraju. NFS mam nahráno teď už asi 300 hodin takže to moc nevyužiju (jen me stvou se slevama na dlc, ja za to dal majlant) a Mafii 2 mozna z nostalgie projedu *2* Docela se jim tam dari vybirat dobry a ruznorody hry, vetsinou teda clovek minimalne jednu má/hrál, ale i tak když si vezmeš kolik to stojí to je paráda
        • God-of-War
          Hele jako.. je to docela drsný.Některý scény sou fakt...maso. Spec Ops fakt překvapil.
        • Osviceny
          Jak tak koukám, tak PS+ je super věc, kdo ho nemá a má PS3 je blázen, XBOX live gold se může zahrabat.Jen doufám, že se tě to nedotkne, ale jaký chorý mozek může mít u nového NFS nahráno přes 300 hodin, to bych raději zvolil kulku do hlavy
          • Miserius
            Zvol si co chceš, bránit ti nebudu *1* Asi už budu chorej mozek no, když si rád sednu k arkádovejm závodum a zalitam si v multiplayeru... Nesmíte tak dát na ty vase predsudky nebo jedno hodnoceni na webu, zakladem je se u her bavit (84% na Meta novy Needy, ja na hodnoceni prdim, ale to ze tady je skupina lidi co NFS nesnasi -mysli si ze prvni dily byla jedna velka simulace- a recenze dostala jen 6 z toho nedela spatnou hru)
            • rancor1223
              Já ten jízdní model neberu v kontextu hry. Chápu, že pro lítání ze střechy na středu je takový jízdní model téměř nezbytný. Mě vadí jeho přílišná jednoduchost. Vezmu třeba ten Burnout Paradise, kterému je zdaleka nejpodobnější. Přestože to byla 100% arkáda, pro udržení driftu byl vyžadován větší skill, než zatočit a krátce stisknout mezerník. Těžko se ten jízdní model popisuje dopodrobna, když jsem to takovou dobu nehrál, ale přišel mi prostě víc záživnější. Pořád jsem se cítil, jako že to auto řídím.
              Komentuju jen ten jízdní model. Přijde mi prostě zjednodušený "až příliš". Proto nemám nová NFS rád.
            • Miserius
              Co udělali s driftem? Je to prostě arkáda (jedna z definic arkad je upraveni fyzikalnich zakonu pro zbesilejsi hru, naprosto sedí) Mě zase prijde jizdni model na arkadovy jezdeni kde litas ze strechy na strechu naprosto perfektni a naprosto tam sedne... Pokud nekdo cekal ze bude jezdit po obri spirale aby z ni vylitnul na strechu mrakodrapu a bude u toho mit nejakej realnejsi jizdni model, tak neni uplne pricetnej... Ale tohle vsechno jsou jen vase predsudky, kdyby se to jmenovalo Crazy Wheels: Crazy Town tak to žerete a rikate jak to je svezi vanek (odreagovani a delani vylomenin) do zatuchlyho arkadovyho jezdeni ktery kazi uz jen NFS serie (to vse na zaklade 2 "realnejsich" dilu z 10-ti)
              Napsal jsem to tak nejak ostře, tak si to neber ze te hned urazim protoze se ti nelibi hra co se mi libi, jen se vyjadruju proc si myslim ze lidi rikaj ze to je ptakovina jen co to videli ve výloze
            • rancor1223
              Já když závody tak taky jedině GRID, Dirt 2 nebo třeba ten Split/Second a Burnout Paradise, ale nový NFS (už teda tak od toho co byl po ProStreet) nemůžu hrát. Ten jízdní model mi přijde naprosto příšernej, především proto, že nemám pocit, že bych měl příliš velkou kontrolu nad řízením. A to hlavně kvůli tomu co udělali s driftem. Obtížnost řízení byla snížená na to nejnutnější minimum. Do driftu jde auto úplně samo a stejně tak se z něj dostane. Nekomentuju MP, nehrál jsem a i když o tom pochybuji, možná je zábavnější než vypadá.
            • Miserius
              Nesmysl... 62 licencovaných aut, open world, 170 billboardu/cca 80 radaru na kterych se s kamaradama temer kazdy den predhanime, multiplayer zavody/destruction derby/drift souteze/jump souteze/dalsich par typu hovadinek (parkovani na strese mrakodrapu atd).... Jako arkadova (precti si definici slova arkada) zavodnicnina je to proste povedeny...
            • Osviceny
              já nemám nic proti arkádovým závodům, naopak, pokud nějakou závodní hru, tak arkádu (GRID, DIRT, Split Second) ale nový NFS propadají na plné čáře i jako arkáda, zlaté GRID 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit