Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Desková hra Zaklínač

http://www.youtube.com/watch?v=-Uv1VGfw7U4
    • kennyB
      Vypadá dost dobře *3*
      • Ó, všemohoucí Melitelé... Kéž bys myslela i na obyčejné chasníky a vydala to v jazyce českém... Já bych to snad ještě přelouskal, ale hrát to s lidmi angličtinou nevládnoucími bude asi poněkud krkolomné.
  • N.P.P.D. RUSH - The milk of Ultraviolet: 3VGIZ-NVZ3Z-66F7X
    • shefield2
      Díky. *4*
  • Počkat, před chvilkou sem psal nějakej ten týpek bez nicku, že se něco zajímavýho dozvěděl a že je zvědavej, jestli o tom redakce napíše nějakou novinku a vzápětí mu redakce ten koment smázla/schovala?! Hmmm... něco se definitivně děje...
    • Nevím, co myslíš, ale zajímavé, že to, co smazat mají, tu stále zůstává. Už jsou jak Doskočil zamlada *1*

Ban na jeden den za rozhořčený příspěvek, který splnil účel, jelikož si ho všimla redakce. Ovšem trolly tu nechali. Proč? Permanent ban by to chtělo.

Asi opravdu chtějí tento web degradovat na žumpu tak, jako se to pokoušel JD před koncem svého zdejšího úřadování.
      • Vrook
        Na žumpu? Jako jenom kvůli diskuzi pod bleskovkama? 90% návštěvníků tady imho žádná diskuze nezajímá a ty co jo, tak stejně lezou hlavně do diskuzí pod článkama, kde to je prostě odjkaživa stejný a stejný jako na jinejch webech. Do diskuze pod bleskovkama chodí pravidelně třeba jen 25 stejnejch lidí a to, že tu se tu někteří jeidnci začnou vztekat, protože dostanou mínuska, a začnou vyřvávat, jak přejdou na jinej web (rozuměj přenesou svůj život zasvěcený budováním si "respektu" v nějaký POJ*BANÝ internetový diskuzi), to lze jen těžko brát vážně..
        A vůbec sakra.. vaše problémy bych chtěl mít. Teď to myslim spíš obecně, ale zajímalo by mě, co jako vedete za životy, když se dokážete ohledně (ještě jednou) POJ*BANÝ internetový diskuze chovat, jako kdyby to byl největší problém vašeho života. To mně přijde vážně smutný..
        • Jack1947
          Z toho si nic nedelej, krom kultu a vlastni svatosti. To jeste nektery berou vetsi merou nez je snad jejich dosavadni zivot. Tudiz diskuze je odrazem jejich vlastniho zivota, pokud neni trochu podobna
          je hned zle. Pote s brekem odkraci nekam jinam (nejlepe se schovat za kamna) kde je takove pekne teplo... pod perinku a tam se vyplakaji. Pote nuti ostatni, prispivajici reagovat na jejich vylevy ktere se jim zdaji opravnene vuci diskusi. ( Podotykam ze jsou to veci pro mne zcela nove, neprobadane ktere se tu dozvidam). *4*
          • Jestli je diskuze opravdu takovym odrazem zivota tak ti teda nezavidim :D
            • Jack1947
              Ja psal vlastniho ? Nepsal takze nemas co zavidet. *3*
    • nekromant33
      já jen vím, že smázli ten thread, kde někdo brečel nad tím, že se tu neřeší bleskovky
    • Tilwaen
      Sherlock *1* Nevíš, o čem ta novinka měla být?
      • Právě, že nevím. On to jenom nakousl. Ale teď, po tom co to redakce smázla a tím pádem z toho udělala mysteriózní záležitost, jsem docela zvědavej, co za novinku to mělo být.
        • michelangelocz
          "Vim o zajimavy novince, ale nenapisu nic konkretniho, abych na ni redakci nahodou neupozornil. Radsi o tom napisu nic nerikajici prispevek a budu kolem toho cehosi delat hrozny tajemno a na zaver napisu, ze jestli se tu dana informace neobjevi, tak je tenhle web o nicem." – Presne v tohmle smyslu byt ten koment o hovne napsanej a takovej koment vubec nema cenu resit ;)
  • Joshua

Evil Spirits..........EHVPG-5L7G5-2JQY4

Strike Force: Desert Thunder.........WXNF4-96434-5MPZA

Mini Metro............NGPL7-9PAKB-N0MV5

Draw a Stickman: EPIC.............3QYQY-KPYXE-ZI8E3

Punch Club..........FJT93-BJ4H6-7L40Z

Epistory - Typing Chronicles..............Q3Z3K-27AAF-28VB2

• MickeyMutant

Díky za Mini Metro🙂

• SalemCZ

dík za Mini Metro 😛

• WhySoSad

Díky za Mini Metro!

• Lukyz

Díky za Mini Metro ✌️

• NEkromanT

díky za punch club😉

• DICE se rozpovídalo o Battlefield 3: „Již máme lepší hru (Battlefield: Bad Company 2) než je...

Kdysi dávno, za temných dob DreamCastu, bylo standardem 60 fps, 40/30 bylo minimum při velmi náročných scénách.
    Nikdo se s tím extra nevytahoval, byla to samozřejmost.
  • Nie je to žiaden glitch :)

Nejedná sa o žiaden glitch, po lepšom pozretí len zblbol "UV mapping" Lary. Texturý hry neobsahujú jej nahé telo, dokonca som si pozeral ako bol robený model Lary v Mayi (Autodesk Maya) a šaty jej nieje možné odstrániť, nakoľko Larine torso je len jeden "model" (mesh), ktorý sa nedá rozedliť na "šaty a tričko"

To je aj dôkaz ako može nastať podobná situácia @ http://i45.tinypic.com/al6ys0.jpg

Btw na full nude mode sa pracuje *5* hehe...
    • a date jej bobra, alebo brazilsky zostrih? ci koplet vybrusena bude? a ked bobra, mozte pouzit tu amd ficurku pouzitu aj na vlasy? nech tam ma meduzu? :D
    • Viktor_H
      "Btw na full nude mode sa pracuje hehe..." - You people *7*
      • Lara údajně může mít (kvůli chybce) v Tomb Raider téměř průsvitné tílko. Jestli nejde o podvrch se ovšem...

Nj, holt každý potřebuje koníčka.
        • honíčka, nie koníčka
      • Du schweine! *7*
  • MickeyMutant

Některým hráčům The Division se kvůli chybě nedaří dostat z Brooklynu.

Kontrolní otázka: Víš, bleskaři, že je to týden stará zpráva, která už je dávno vyřešená?
  • Project Cars - docela peknej trailer

http://www.wmdportal.com/projectnews/waiting-for-the-dark-new-project-cars-video-trailer/
    • Je někde cosi jako seznam oficiálních aut? Nebo to má nějaký zvláštní systém? Páč v tom videu jsou samá nudná auta, co se mě týká :)
      • Nejakej seznam jsem nasel tady a myslim ze sedi - http://www.igcd.net/game.php?id=1000009023&PHPSESSID=8a876045c2a0a41fdde4e493f39a87f6&width=1920

Ale porad tam jeste muzou dalsi auta pridat.
        • :) A odkládat to dalších 7 let ? ... No tak to mohou přidávat vesele do alelůja a AAA konkurence se stále na nic pořádného na PC nezmůže ...
  • Amylee.Anderson

Assassin's Creed Revelations

Hrozně se mi líbí tričko, co dáváte k Xbox a PS verzi Revelations :) Ale jakožto PC only hráčka se musim zeptat, jestli ho později budete dávat i k PC verzi, protože přemýšlim, že si jí koupim právě u vás :)
    • jindra.veliky
      jezis a proc s tim otravujes tady?
      • Amylee.Anderson
        Tak já napíšu na lide.cz do diskuze Křesťanství, třeba pochodim líp.
      • klidek,at ti nepraskne nejaka zilka frajere *3* .
  • Kr.Pa

Americké úřady se postaraly o vypnutí jednoho z největších uploadovacích serverů Megaupload.com....

19.1. začala internetová válka
    • kde já si teď stáhnu call of duty?
      • braveman
        Přihlas se na vojnu, tu bys potřeboval jako sůl... a zdarma je taky *3*
    • sugyn

Americké úřady se postaraly o vypnutí jednoho z největších uploadovacích serverů Megaupload.com....

Cicham navrat k DC++ a FTP serverum.
    • posila
      Sice me to moc netesi, ale proti zavreni megauploadu se asi nic moc rict neda.
      • proc ne ? ta sluzba fungovala stejne jako youtube, lidi tam nahrajou svuj obsah a pokud se to nejaky organizaci nelibi (porusuje prava) tak ho po nahlaseni smazou
        ted by me zajimalo proc youtube stale bezi
        • posila
          Nepamatuju si, kdy jsem naposled narazil na link na megaupload, ktery by byl smazany. Narozdil od vetsiny ostatnich sharovacich sluzeb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit