-
Videa
Má ještě někdo (kromě mě) problém s videi u článků MinerWars - videorecenze a Dejte si hollywoodský trailer na Crysis 3 s hudbou od Muse? Místo videa mám v článcích po rozkliku (i ve výpisu novinek) bílé obdelníky... :/ -
-
Aha, tak už jsem na to přišel, nevím proč, ale web Games.cz mi jel v kompatibilním režimu... Už to frčí :)
-
Vypni si adblock
-
u mě cajk *3*
-
....NE
-
-
Co třeba ten mikrák strčit až do krku ? A ne ho mít 2 metry od huby...
NIC NESLYŠÍME!
A laskavě to řekněte i těm Pražákům, co tam s váma jsou. -
Teraz som pocuval niektore z prvych podcastov hrej.cz a tak ma napadlo nechcete si niekedy spravit taky "oldschool" podcastovsky zraz (sice uz teraz je tam skoro kompletne obsadenie) a spravit z toho nejaky spešl diel?
-
-
Něco podobného bylo v hPodu #300, kde se sešlo několik současných a bývalých účastníků hPodu a vzpomínali...
-
-
Heh,jsem si to pustil a ten začátek :D
-
-
-
Podcast bude dnes a host bude Peter Molyneux nejlepší kamarád jednoho z redaktorů games *1*
-
-
He... he...
-
-
Skyrim
On se opravdu Skyrim vyslovujue "Skirim"? -
-
Zrovna jsem nad tím po tomhle podcastu dumal.. nejspíš ne.
-
-
Skajrym? (Skoro jak Skajnet. :-D)
-
-
tady někdo neposlouchá podcasty a minusuje dobrý koment :D
-
-
Jaká je souvislost s předchozím příspěvkem? =)
-
-
claymen@tiscali.cz -> Některé internetové uživatele bych fakt nepřeceňoval.
-
o skajnetu se mluvilo v prvním podcastu, tak jsem jenom chtěl říct, že mu rozumím, a že si to mínus nezaslouží
-
-
-
-
-
-
Drda bol nejaký moc kľudný......
-
FC 10
Plánujete se zítra bavit v FC 10 o tématu, které nastínil Lukáš Grygar - 2010: Děti revoluce? Myslím, že by to nebylo na škodu. *3* -
-
Tak přece jsem se dočkal, i když v trochu jiné podobě. *3*
-
-
Poláček v #39 dosiahol ďalší level trápnosti.
-
-
..............
Choď hrať Black ops a neotravuj.....
-
-
Zhodnotenie noveho podcastu jedným slovom: NUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAA (k posrani)
-
-
To jsou tři slova.
-
-
výluka?
Žádná taková! Točíme ale výjimečně až ve ČTVRTEK, nejspíš mezi druhou a třetí odpoledne. -
-
no to je super, to o to prijdu :\.
-