Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Nejlíp cítím a nejlíp i dobře vím že Campino je hluboce někde uvnitř sebe hluboce vyrovnaný člověk a já dnes osobně už taky, zdaleka dnes není pravdou a zdaleka dnes vubec neplatí to že melancholici jsou se sebou vnitřně nevyrovnaný labilní introverti, naopak dokážou své emoce mit pod velice vždy dobrou kontrolou a naopak dokážou své emoce prožívat stabilně, vyrovnaně, tenhle mýtus melancholiku jako vždy labilních introvertu dnes z forenzně psychologického hlediska už neplatí, ale přežívá dnes bohužel stejně." Martin Dyntar.

• MartinDyntar
    ,,Člověk se zapřisáhne že vydrží, když je to opravdu nezbytné a že každý den chce vydávat to nejlepšíČlověk slíbí, že je člověkem na koho se může spolehnout, věrná a pevná linie na jeho cestě. Všechny plány a cíle, každé přaní, které ve mně hoří, všechno to za co jinak tak bojuji, svoji důstojnost vyměním za tebe. Člověk se protluče půlkou života, dokud hledí někdy vzhůru a rozhlíží se a stojí tu sám. A zpozorujev tichu, když je k sobě upřímný, že každý osamělý úspěch také chutná hořce.Moje naděje a sny, moje představa štěstí, všechno to po čem jinak prahnu, je bez tebe bezcennéVšechny křižovatky a cesty, všechno co tak dalekou leží za mnou, člověk by se mě dvakrát nezeptal, vyměnil bych za tebeKaždý
    ještě tak krásný zážitek, každý triumf a každé vítězství, moje všechny
    nejlepší momenty vyměnil bych je za tebe. (věnováno s hlubokou láskou
    navždy Dari), MD.
  • MartinDyntar

,,text písně německých DIE TOTEN HOSEN! "Tauschen Gegen Dich", nejlepší
    písen z jejich hudebního alba "In Aller Stille" z roku 2008." MD

• MartinDyntar
    ,,Člověk se zapřisáhne že vydrží když je to opravdu nezbytné a že každý den chce vydávat to nejlepšíČlověk slíbí že je člověkem na koho se může spolehnout, věrná a pevná linie na jeho cestě. Všechny plány a cíle každé přaní, které ve mně hoří všechno to za co jinak tak bojuji svoji důstojnost vyměním za tebe. Člověk se protluče půlkou života dokud hledí někdy vzhůru a rozhlíží se
    a stojí tu sám.

A zpozoruje
    v tichu když je k sobě upřímný že každý osamělý úspěch také chutná hořce.

Moje naděje a sny moje představa štěstí všechno to po čem jinak prahnu je bez tebe bezcennéVšechny křižovatky a cesty všechno co tak dalekou leží za mnou člověk by se mě dvakrát nezeptal vyměnil bych za tebeKaždý ještě tak krásný zážitek každý triumf a každé vítězství, moje všechny nejlepší momenty vyměnil bych je za tebe. (věnováno s hlubokou láskou navždy Dari), MD.

• MartinDyntar

,,Stýská se mě hodně po Darině Dušekové, temperamentní jediné dnes české Trutnovské Shakiře." MD.

• MartinDyntar

,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým umíráním
    velice velké a velice neštastné největší své osobní výčitky svědomí! - Byl bych skutečně
    moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou
    smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro
    mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! k jeho písni "Nur Zu Besuch", na štědrý den si ho hudebně nesmírně rád připomenu.
    Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to
    podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké
    problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve
    skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické
    problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už
    nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě
    dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou
    smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým
    umíráním velice velké a velice neštastné výčitky svědomí! - Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v jeho písni "Nur Zu Besuch". Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Přeji Campinovi v německém Duesseldorfu bohatého a štedrého krásného Ježíška v německém Duesseldorfu, at ho klidně v německém Duesseldorfu oslaví s DIE ROTEN ROSEN! s akustickou živou předělávkou jejich písní právě na albu "Wir Warten Auf Christkind." (1998) a celá dnes ortodoxní i konzervativní římskokatolická církev či římskokatolická farnost či římskokatolická sešlost dnes ve Vatikánu zase muže zuřit! :-), MD.

• MartinDyntar

,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a
    regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp
    bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické
    kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších
    forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně
    vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií,
    první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie
    byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak
    bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla
    či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má
    velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze.
    Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo i prostřednictvím
    e-mailové komunikace. PS. chýbí mě dnes na CHB v Poříčí v Trutnově
    nejvíce v České Republice dnes jediná Trutnovská temperamentní česká
    Shakira Darina Dušeková, dnes krásná a vyjímečná holka, která má sama
    hluboce dobré a laskavé srdce. Stýská se mě až k slzám dnes nejvíce
    osobně už po ní." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov.

• MartinDyntar

,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií, první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze. Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo iprostřednictvím e-mailové komunikace." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit