-
,,Žena mého otce Josefa Dyntara Lenka Šilarová v Rychnově nad Kněžnou je nekrofilní sadistická zruda, vypočítavá a mstivá cholerická povaha, ta by měla být za zdmi ustavu, otec s ní má peklo a není s ní v životě štastný, takovou agresivní sadistku se sklony k nekrofilnímu sadismu nejde už ani vubec v životě dnes v nejmenším milovat. Upřímně dnes hluboce lituju mého otce Josefa Dyntara že se jí nekonpromisně tvrdě nepostaví a nevyhodí ji ze svého bytu a ještě svuj byt přepíše na ní, dopadnul sám uplně stejně neštastně ve svém životě jako má matka s Matuškou." Martin Dyntar.
-
Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha Teryll ART 3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD.
-
Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha
Teryll ART
3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD. -
,,Teryll nevím zda jsi ještě stále ted v USA, ale doufám že se snad sama někdy ještě ráda vrátíš zpět do České Republiky." MD.
-
CHCETE SEBEVĚDOMÍ? PŘIJMĚTE SVOU ODVRÁCENOU STRÁNKU - Stínové já (Carl Gustav Jung) #teryllart, MD.
-
,,Teryll hodně lidem jsi svým pronikavým usudkem na serveru You-Tube otevřela v životě oči." MD.
-
,,Přeji nejlepší české Youtuberce Teryll ,,Art" hodně zdaru a hodně štestí v jejích videiích na You-Tube, at točí videa dál, má to smysl, k Youtuberum mám osobně velký odpor, ale Teryll je u mě výjimka, miluju její videa a hodně jsem i díky ní v sobě toho více pochopil, škoda že je Youtuberka Teryll dnes zadaná, Teryll jsi vyjímečná žena, tolik laskavá a srdečná, puvabná, šarmantní a charismatická, pohledná, upřímná a vždy k druhým lidem vždy hodně otevřená bez předsudku i hodně chytrá, inteligentní, sebevědomá a sečtělá i pokorná, máš v sobě Teryll zároven i nesmírnou pokoru a nejspíše i empatii, nejlíp víš o čem mluvíš, máš Teryll u mě muj obdiv a muj silný respekt, zejména díky tvým pro mě nejlepším videím "Melancholie - Lepší Slovo Pro Depresy", "Jak si Nastavit Zdravé Hranice" (toxické rysy), "Rozdíl mezi Sebevědomím a Narcismem" (toxické rysy) a "Jak Bojovat s Depresí Tipy", právě tyto videa mám z You-Tube dnes stažená, pro mě osobně Teryll nejlepší tvá videa, toč dálší videa Teryll a bud v životě se sebou vždy spokojená a štastná, zasloužíš si to, přeju ti Teryll v novém roce v životě vše nejlepší, hlavně hodně lásky, i té fyzicky intimní a hodně tvé radosti a lásky, i hodně tvého osobního štěstí, hodně duševní pohody i rodinné pohody a vždy hodně pevného zdraví Teryll, zasloužíš si to Teryll právě proto jaká sama jsi, srdečná a laskavá, pohledná, puvabná, šarmantní a charismatická, vždy upřímná a otevřená k druhým lidem vždy bez předsudku, hodně vysoce inteligentní a chytrá, sečtělá, sebevědomá a vyjímečná žena, právě takovou dnes sama jsi Teryll, puvabnou, šarmantní a charismatickou i vyjímečnou dnes ženou, která rozdává na You-Tube sama vždy druhým lidem radost, lásku a naději." Martin Dyntar, Trutnov.
-
Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD) ,,Neštastný a šokující hluboce dnes upřímný a otřesný pravdivý obraz totalitního Ruska" MD.
-
,,V Rusku politicky umlčovat nezávislá média a potírat a potlačovat
nezávislá média, tak jsem to myslel kde v jedné větě pak nakonec bohužel
mi stále ještě něco chybělo. Už se k tomu nechci dál vracet." MD. -
Океан Ельзи - Я їду додому | I'm going home (new version) na You-Tube ,,Moc pěkná písen, která mě hodně přirostla dnes hluboce k srdci, není mě zdaleka dnes uplně už jedno co se dnes s politicky Ruskou válečnou agresí dnes děje na Ukrajině, trpím také s Ukrajinou, miluju Ukrajinu pro její nejlepší hudbu Ukrajinských OKEAN ELZY! i Ukrajinských VEREMIY!, pro mě dnes srdce i duše celé dnešní Ukrajiny, Ukrajina v té bolesti a v tom trápení dnes není zdaleka sama, dějou se nejen špatné, ale i neštastné a hluboce otřesné a šokující nehumánní, nelidské věci na Ukrajině, potírání a potlačování demokratických lidských práv, politická perzekuce, masové vraždění, masové hroby, politická perzekuce, nelidské, nehumánní mučení a další věci, které se často do médií k veřejnému podvědomí do společnosti dnes raději celé pravdivě už ani nedostanou co vše je na Ukrajině s Ruskou válečnou agresí dnes špatné a nehumánní, nelidské, šokující a otřesné čeho je totalitní Rusko dnes schopné, potírat a potlačovat nejen demokratická lidská práva, ale věznit vždy politické oponenty, tzv. politické vězně a politicky cenzurovat médiích válečnou propagandou a válečným ospravedlněním vždy celou skutečnou pravdu o válečné Ruské agresi právě na Ukrajině, netrpí jen Ukrajina, už se vše dotýká i celé Evropy a státu EU a mezinárodního válečného konfliktu Ruska s NATO, dopadne to brzo politicky a ekonomicky i na celou Evropu a nebude to trvat nijak dlouho, Rusko rádo provokuje válečný konflikt s NATO, protože dnes už ekonomicky samo Rusko na tom není dnes vubec nejlíp, nejen kvuli ekonomickým sankcím právě proti Rusku, ale i fanatickým válečným zbrojením a vnitrostátními neustálími občanskými problémy a permanentními občanskými nepokojemi právě v této samotné zemi." Martin Dyntar.