-
Ondrej Durica Jeden narod jeden hlas, ,,ano ale vždy na levo!, nikoliv pravicově ideologicky nikdy radikálně dnes na pravo!" MD. -
ORTEL - FALEŠNEJ SVĚT
Tomáš Ortel
121 tis. odběratelů ,,Ano přesně tak snazší je tady krást a rozkrádat zem, beze cti a odvahy je to falešnej svět plný falešných lidí co do huby si sami nevidí, mými slovy nikoliv Karma ale spravedlnost to jednou celé tvrdě ztrestá. Ano chtěl jsem potěšit i nejlepšího dnes českého vlastence, textaře a zpěváka Tomáše Ortela a potěším i Ondreje Ďuricu na Slovensku, rád si dnes občas poslechnu některé i málo písně spíše a mnohem více už slovenského vlastence Ondreje Ďurici než českého Tomáše Ortela, ale osobní výhrady k jejich radikální pravicové radikalizaci vždy blízké k samotné ideologii protižidovského antisemitismu, rasismu, neonacismu a k šíření i xenofobie dnes vuči cizincum a migrantum dnes ve společnosti a k šíření celé této pravicově radikálně dnes zrudné ideologie samozřejmě velké osobní nesympatie a velké osobní výhrady samozřejmě dnes mám, jsem svým hluboce dobrým a laskavým vždy srdcem velký altruista ve společnosti a levicový anarchista i levicový humanista a tělem i duší dnes volnomyšlenkář dnes vždy ve společnosti, který si v žádném případě dnes jakkoliv už nepřeje žádnou jakkoliv už vlasteneckou ani radikálně dnes pravicovou ideologii protižidovského antisemitismu, rasismu, neonacismu k šíření jen xenofobie dnes vuči cizincum a migrantum dnes ve společnosti, na to jsem velký srdečný altruista a trochu i komunista, spíše levicový anarchista a levicový humanista dnes ve společnosti, měl bych být dnes u pražské centrály státní PČR u jejich oddělení tzv. extremismu a tzv. extrémistu na jejich černém seznamu levicových extrémistu a levicových radikálu dnes ve společnosti a ještě mnohem lépe dnes řečeno raději dnes na černém seznamu ohrožených odvážných a statečných levicových humanistu a odvážných a statečných levicových volnomyšlenkářu dnes ve společnosti." Martin Dyntar. -
,,At laskavě SUKL zveřejní klinické studie na depotní Paliperidon Palmitát (tzv. Xeplion) a teprve pak se i skutečně rád SUKLu omluvím, ale bez toho dnes už ne!" MD.
-
,,Jsem vyjímečně hodně empatický, mám skvělou a hodně dnes vyspělou emoční inteligenci, díky které mám nad sebou vždy dobrou emoční sebekontrolu s vysokým náhledem na svuj zdravotní i duševní stav, TV dnes nejen kvuli reklamám a lacinému masovému konzumnímu odpadu té permanentní masové zábavy dnes neustále 50 kanálu přepínám z jednoho TV kanálu na druhý a nikde si stejně pořádně vubec nevyberu, jsem intelektuálně náročný filmový divák, a tenhle mainstreamový masový konzum, tenhle mainstreamově prumýslový permanentně dnes masově zábavný konzumní odpad v TV mě znechucuje, emočně jen hluboce deprimuje a frustruje v životě jak celá masově dnes konzumní společnost je hodnotově dnes slabá a hodnotově dnes povrchní a celá falešná, za čím se dnes většina lidí v zaměstnání honí, za svou permanentní nákupní horečkou, za masově americkým západně pop kulturním konzumním blahobytem ve společnosti, už aby to celé válkou Ruska s NATO celé ekonomicky už skončilo a věřte tomu politicky i ekonomicky blíží se to a celý masově dnes pop kulturně americký západní konzumní blahobyt v evropské společnosti snad jednou ve společnosti také skončí, podívejme se dnes na Rusko a Ukrajinu, život nikdy není a nikdy nebude jako ve zkurweném americkém sitcomu, sama slavná Amerika s radikálním republikánem s pravicově dnes radikálním totalitním diktátorem Donaldem Trumpem je dnes sama politicky uplně, absolutně už hluboce v prdeli a ta se z toho ani ekonomicky už vubec nedostane, to není žádný "Americký Sen, to je dnes "Americký velice špatný Sen" " MD.
-
,,Potřeboval bych zotavit a aktivovat spánkové receptory a aktivovat líp amygdalu v mozku, z toho všeho antipsychotického svinstva ji mám utlumenou, zkurwený kontroverzní depotní Paliperidon Palmitát (tzv. Xeplion) by měla SUKL na trhu uplně zakázat, kontroverzní depotní Paliperidon Palmitát (tzv. Xeplion) v jeho užívání skutečně vede ke chronické spánkové deprivaci a vždy i k dlouhodobé a k těžké emoční otupělosti, k emočnímu utlumu, tohle antipsychotické svinstvo jsem sám užíval na 2 roky a zhoršila se mě chronicky dnes kvalita spánku, mužu to potvrdit z vlastní skušenosti jaké je to největší antipsychotické svinstvo, které by SUKL mělo dnes zakázat, asi na SUKL nejsou už skutečně nějaké velké uplatky velkých farmaceutických firem aby se to přes to všechno u depotního Paliperidonu Palmitátu (tzv. Xeplionu) dnes už kontroverzní a škodlivé lidskému zdraví v jeho depotním užívání na trhu vše celé SUKLem dnes dál přehlíželo, ignorovalo a dál v jeho depotním užívání tolerovalo, zkurwený Paliperidon Palmitát mě dohnal jen k tzv. řečeno antipsychotické hluboké depresy, k absolutní k uplné netečnosti v mém prožívání k mím samotným emocím a ke skutečně v minulosti největší osobní apatii v životě, kdy už jsem v tom všem nehumánním, nelidském emočním utlumu ve spánkové deprivaci, která je u mě chronická, mnohem raději z toho všeho zkurweného přemýšlel raději už nad svým fyzickým sebepoškozováním i nad svou sebevraždou, ano přesně zkurwený SUKL!.." MD.
-
,,Pravda
o Schizofrenii jako o přirozené psychospirituálně dnes hluboce vývojové
hluboké osobní či hluboké psychospirituální osobnostní přirozené lidské
krizi!",,Aby se člověk s paranoidní schizofrenií, která je přirozenou psychospirituálně dnes hluboce vývojovou hlubokou osobní či hlubokou psychospirituální osobnostní přirozenou lidskou krizí, kterou si člověk v životě vždy s určitými genovými či mozkovými predispozicemi v životě (jak je to dnes z moderního neurovědeckého hlediska) vždy musí logicky projít a která přijde a sama vždy i odezní!, psychiatři jsou swině, nemají právo proto do těchto lidí bezhlavě vždy co nejvíce nehumánně, nelidsky už cpát antipsychotika mimo či kromě už akutní fázy psychotické ataky, mozek má totiž obrovskou schopnost nesmírné regenerace často i po samotné psychotické atace, proto je to vše dnes nehumánní, je to dnes nelidské a špatné, celé zkurwené dnes v tolik nelidském, v tolik nehumánním a ve špatném systému psychiatrické péče v České Republice užívat často zbytečně nehumánně antipsychotika trvale už celoživotně není skutečně vubec dnes nutné a ví se to celé dnes skutečně i nejlíp z moderního neurovědeckého hlediska, abych se s touto psychiatrickou diagnozou
sám dnes skutečně už plně nejlíp uzdravil či plně zotavil potřebuju
nejdříve už psychologicky i psychoterapeuticky systematicky precizně
nejlíp v sobě porozumět samotnému Pojmu "Paranoia" (strach, neduvěra i
podezíravost, která je každému vždy do jisté míry dnes lidsky plně
přirozená, ačkoliv paranoidní schizofrenici v tom ve své osobní
"Paranoi" už nemají tzv. žádné přiměřené a bezpečné hranice, dá se to u
paranoidní schizofrenie často vždy logoterapií dnes klinicky odborně
psychoterapeuticky vždy navzdory tomu u paranoidní schizofrenie celé
změnit a dát své tzv. osobní či osobnostní "Paranoi" vždy u sebe zdravé
přiměřené a bezpečné hranice) a prožívat v sobě co nejvíce vždy její
opačné emoce, a to jsou právě vždy odvaha, statečnost, láska a duvěra
jako vysoce vždy kladné emoce, větší tolerance a vždy větší tolerantní
přijetí, vždy respekt a uznání jako to co nakonec i v hlubokém
emočním traumatu vždy v minulosti i nejvíce vždy už právě chybělo právě k
samotné dnes i přirozené autoritě ve vztahu bez jakkýchkoliv pak už
nakonec ustavních už norem pravidel či autorit, resp. přirozená autorita
je vždy autorita už bez jakkéhokoliv pak už nakonec ustavního přístupu k
autoritám, k pravidlum a toho se dnes ve svém plném zotavení vždy i
nejvíce dnes držím, toto vše vždy vede ke svému osobnostnímu duševnímu sebepřesahu a k přesahu svých osobních životních hodnot, vždy k hluboké proměně žebříčku svých osobních hodnot a priorit..", jak říká správně Jindřich Jašík: ,,Skutečná pravá
podstata a skutečný pravý význam Paranoidní schizofrenie je vždy teprve
nakonec ve ztrátě své uplné už naděje na svuj spokojený a štastný život,
v absolutní v uplné i ztrátě veškeré své životní naděje ve svém životě
na svuj spokojený a štastný vždy život." Volnomyšlenkář a levicový
humanista Martin Dyntar, Trutnov. (pozn. k vysokému náhledu na svuj
duševní i zdravotní stav proč jsem dnes už tolik odvážný a osobně i
statečný v mém životě!) -
,,Aby se člověk s paranoidní schizofrenií, která je přirozenou psychospirituálně dnes hluboce vývojovou hlubokou osobní či hlubokou psychospirituální osobnostní přirozenou lidskou krizí, kterou si člověk v životě vždy s určitými genovými či mozkovými predispozicemi v životě (jak je to dnes z moderního neurovědeckého hlediska) vždy musí logicky projít a která přijde a sama vždy i odezní!, psychiatři jsou swině, nemají právo proto to těchto lidí bezhlavě vždy co nejvíce nehumánně, nelidsky už cpát antipsychotika mimo či kromě už akutní fázy psychotické ataky, mozek má totiž obrovskou schopnost nesmírné regenerace často i po samotné psychotické atace, proto je to vše dnes nehumánní, je to dnes nelidské a špatné, celé zkurwené dnes v tolik nelidském, v tolik nehumánním a ve špatném systému psychiatrické péče v České Republice užívat často zbytečně nehumánně antipsychotika trvale už celoživotně není skutečně vubec dnes nutné a ví se to celé dnes skutečně i nejlíp z moderního neurovědeckého hlediska, abych se s touto psychiatrickou diagnozou sám dnes skutečně už plně nejlíp
uzdravil či plně zotavil potřebuju nejdříve už psychologicky i psychoterapeuticky
systematicky precizně nejlíp v sobě porozumět samotnému Pojmu "Paranoia"
(strach, neduvěra i podezíravost, která je každému vždy do jisté míry
dnes lidsky plně přirozená, ačkoliv paranoidní schizofrenici v tom ve
své osobní "Paranoi" už nemají tzv. žádné přiměřené a bezpečné hranice,
dá se to u paranoidní schizofrenie často vždy logoterapií dnes klinicky
odborně psychoterapeuticky vždy navzdory tomu u paranoidní schizofrenie
celé změnit a dát své tzv. osobní či osobnostní "Paranoi" vždy u sebe
zdravé přiměřené a bezpečné hranice) a prožívat v sobě co nejvíce vždy
její opačné emoce, a to jsou právě vždy odvaha, statečnost, láska a
duvěra jako vysoce vždy kladné emoce, větší tolerance a vždy větší tolerantní přijetí, vždy silný respekt a uznání
jako to co nakonec i v hlubokém emočním traumatu vždy v minulosti i
nejvíce vždy už právě chybělo právě k samotné dnes i přirozené autoritě
ve vztahu bez jakkýchkoliv pak už nakonec ustavních už norem pravidel či
autorit, resp. přirozená autorita je vždy autorita už bez jakkéhokoliv
pak už nakonec ustavního přístupu k autoritám, k pravidlum a toho se
dnes ve svém plném zotavení vždy i nejvíce dnes držím.", jak říká
správně Jindřich Jašík: ,,Skutečná pravá podstata a skutečný pravý
význam Paranoidní schizofrenie je vždy teprve nakonec ve ztrátě své
uplné už naděje na svuj spokojený a štastný život, v absolutní v
uplné i ztrátě veškeré své životní naděje ve svém životě na svuj
spokojený a štastný vždy život." Volnomyšlenkář a levicový
humanista Martin Dyntar, Trutnov. (pozn. k vysokému náhledu na svuj duševní i zdravotní stav proč jsem dnes už tolik odvážný a osobně i statečný v mém životě!) -
,,Ředitelka RIAPSu Dr. Zuzana Kozáková přijde sama o licenci k výkonu své ambulantní praxe, postarám se přes státní PČR v Trutnově o to osobně. Neformuloval jsem možná své přirozené obavy v předešlích komentáři k Lence Šilarové možná už nejlíp ale byli to skutečně jen přirozené obavy, muj otec Josef Dyntar žije s takovou zrudou a ještě ji dal do budoucna privilegia na svuj byt, přišla k němu s holou prdelí, neměla vubec nic, je to byt mého otce a podřizuje se ji osobně tolik ze strachu, cholerička Lenka Šilarová jako vypočítavá a mstivá agresivní sadistka má skutečně sklony k nekrofilnímu sadism. a skutečně mě nenávidí že jsem pro otce ve své těžké sociální životní situaci jen největší finanční přítěž, proto tam s ní otec má neustálé spory a hádky, jeho žena Lenka Šilarová i z hlediska forenzních znalcu a forenzních psychologu jako cholerička je skutečně více (i častěji případně nebezpečná) agresivní sadistka a je skutečně osobně rádá hodně vypočítavá a skutečně i ráda hodně mstivá, nenávidí mě osobně v životě, ze všeho v životě obvinuje ráda mého otce i mě osobně, byli to skutečně proto jen přirozené obavy kvuli tomu všemu, které možná v předešlém komentáři nevyzněli vubec nejlíp, ale o tom že je cholerička a agresivní sadistka a má sklony k nekrofilnímu sadism. je vše skutečně dnes pravda." Martin Dyntar.
-
,,2 dny jsem nic nejedl, 2 dny jsem nespal,
v RIAPSu my dělají největší problémy abych neměl ani v čem vařit, jsou
to pěkný swině, dojde ještě tvrdě na ně!" MD.
-
,,Nedošlo mi to vubec, s tou písní "Asche zu Asche" německých RAMMSTEIN! to je bohužel oslava nekrofilního sadism., nejhorší podoby sadism. vubec která muže v Parafilii dnes být, předpověděl jsem si tím svoji vlastní smrt, nekrofilní sadistka je žena mého otce Josefa Dyntara cholerička Lenka Šilarová v Rychnově nad Kněžnou bez zdravých kladných emocí v sobě a s největší pravděpodobností, s vysokou pravděpodobností dnes už nejspíše také i bez svědomí, která mě tolik v životě nenávidí a vše mě dává ve svém životě ráda za vinu a nepřekvapilo by mě už vubec kdyby mě i ráda viděla dnes mrtvého či už jednou v životě mrtvého, měl jsem ji pro její oblibu vražd v detektivkách a v kriminálkách za nebezpečnou agresivní sadistku, ale je to upřímně skutečně mnohem horší, takový lidé nejsou dnes sami žádní lidé a měli by být proto pro nekrofilní sadismu. drženi raději dál od společnosti vždy za zdmi uzavřeného oddělení nějaké psychiatrické léčebny, vždy za zdmi nějakého tzv. ustavu." MD.